EZVIZ C6N Pan/Tilt Varnostne Kamere 1080p s Cloud Storage Notranja Kupola Smart IR Nočno Vizijo Zaznavanje Gibanja Samodejno Sledenje

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€39.87

€46.91

-15 %

Delež v socialnih medijih

C6N

Smart night vision s Pametnimi IR.

S Pametno IR, intenzivnost Led ir samodejno prilagodi, da se prepreči preko izpostavljenosti v nočno vizijo način, tako boste dobili še več podrobnosti predmeta ali osebe, zajetih v noč.

Nič mrtvih kotov.

Vodijo zavihki na vsakem vogalu, s samo enim C6N.Njen širok 360-stopinjsko field-of-view ensuresfull kritja, tako da ne boste zamudili ničesar.

Smart Wi-Fi Pan & Tilt Fotoaparat.

V C6N iz EZVIZ prihaja opremljena s Smart IR funkcijo, ki uporablja napredne infrardeči (IR) osvetlitev za zajem podrobnosti tudi v šibki svetlobi.S svojimi 360-stopinjsko vidno polje in pametno sledenje funkcijo, vam ne bo treba skrbeti o pogrešanih stvar.

Pametna za sledenje.

Ko zazna premikanje objekt, C6N je dovolj pameten, da samodejno sledenje svojim gibanja, medtem ko opozori s sliko v realnem času.

Sporočilo kadarkoli.

Govori, da vaše ljubljene in odvračanje nezaželeni tujci – vse z uporabo C6N je dvosmerna komunikacija funkcijo.Uporaba EZVIZ App na vašo mobilno napravo, se lahko enostavno in udobno uživajte komunikacije, kjer boste morda.

Ščiti vašo zasebnost.

Želite nekoliko več zasebnosti?Z eno tapnite v EZVIZ Aplikacijo na mobilni napravi, lahko omogočite C6N je stanje spanja, ki vam daje zasebnost, ko jo potrebujete.

Več Rešitev Za Shranjevanje.

Shranite posnetke z prilagodljiv in zavarovane rešitve.V C6N prihaja z vgrajeno režo za kartice MicroSD, ki jih lahko shranite do 256 GB posnetih posnetkov.Prav tako lahko shranite slike na EZVIZ Oblak* za dodatne back-up.

Varnost na dosegu roke.

Z EZVIZ App, lahko zajemanje, shranjevanje, zaščito, in delež, kar je za vas koristno.EZVIZ app vmesnik slike so samo za ponazoritev.

Značilnosti C6N

Oznake: aiwit fotoaparat, 1080p pinhole ip kamere, gitzo pan nagib glave, fotoaparat ezviz, fotoaparat secur, azishn fotoaparat, samodejno sledenje gibanja ptz kamere, ptz, ai, poceni slow motion kamero

Objektiv (mm) 4 mm
barve Bela
Posebne Funkcije Vodotesno / Vremensko
Vrsta IP Kamera
Številka Modela CS-C6N-A0-1C2WFR
Zorni Kot 360°
Namestitev Normalno
Tehnologija Pan Tilt Zoom
Opozorilo Dejanje Lokalni Alarm
Blagovna Znamka Ezviz
Omrežni Vmesnik WLAN
Milijona slikovnih pik 2MP
Povezovanje Wifi
Napajanje Normalno
Slog Dome Kamera
Visoke Ločljivosti 1080P(Full HD)
Podprti Operacijski Sistemi Windows 10
Podprte Mobilne Sisteme ios
Senzor CMOS

Napiši mnenje

EZVIZ C6N Pan/Tilt Varnostne Kamere 1080p s Cloud Storage Notranja Kupola Smart IR Nočno Vizijo Zaznavanje Gibanja Samodejno Sledenje

EZVIZ C6N Pan/Tilt Varnostne Kamere 1080p s Cloud Storage Notranja Kupola Smart IR Nočno Vizijo Zaznavanje Gibanja Samodejno Sledenje

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi