4.5 v IPS Zaslon Digitalni Endoskop 2MP 5MP Brezžični Industrijske Borescope Nepremočljiva za pregledovanje Cevi Mini Kamera 3300mAh Baterije

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€39.25

€87.23

-55 %

Delež v socialnih medijih

Velik Zaslon IPS

Upoštevajte realnem času inšpekcijskega pregleda slike prek svoje 4,5 v velik barvni zaslon IPS, za hitro, da snap fotografijo.Priročno, da vidite pregled področjih, kot so deli strojev, vezje natančno.

Opis 200W Dvojno Objektiv: 1080P Dvojno Objektiv

Dual-objektiv endoskop lahko preverite v območju od 80°, pred in svoji strani, z ergonomijo design, ki omogoča, da ugotovijo, plinovod notranje razmere bolj priročno.

Pred Kamero

Sprednji fotoaparat osrednja območja je 3-10 cm / 1.2-3.9 leta.En gumb za vklop kamere na sprednji strani in strani kamere, snemanje slike iz različnih kota, kot ga potrebujete.

Strani Fotoaparata

Strani fotoaparata osrednja razpona je 2-6 cm / 0.8-2.4.Dual camera za ogled iz različnih kotov, bolje, da preučimo problem naprave.

Dolg Delovni Čas

Vgrajen visoko zmogljivost 3300mAh baterijo, to borescope lahko nenehno prizadevajo za približno 5 ur.Super baterije izboljšanje primerjati z drugimi podobnimi izdelki na trgu.Shrani prizadevanja za polnjenje pogosto.

Dovolj Luči

Featuring s 6 nastavljiva LED osvetlitev na nasvet, to pregledovalna kamera vam pomaga jasno videti celo, ko vpogledom v temnem prostoru.Za endoskop, je vgrajena v baklo luči za pregled ponoči.

Multi-scence Uporaba

Dolgo Vrsto Prilagodljiv Kača Kabel

Za boljši pregled izkušenj, to endoskop je sprejet z semi-rigid materiala kabel, za 16,5 metrov dolg, ki se lahko zloži v različne oblike in segajo globoko v notranjosti inšpekcijskih področjih.

Vodotesna Sonda

Sprejet s vodotesna sonda, je borescope lahko zlahka odkrijejo različne vrste vlažnih ali pod vodo mesta, kot so rezervoar za vodo, fish tank, vodne pipe, plinovod luknje in tako naprej.Rešiti vsak dan doma naprave napako.

Podpira TF Kartice

Vse slike in video posnetki, posneti, lahko shranite na kartico TF znotraj ročni borescope.Največja shranjevanje TF kartice podporo 32GB, in zagotavljamo, 16GB TF kartice v paket.Prosimo, upoštevajte,: priloženi TF kartice mora biti oblikovana, preden ga uporabite.

Podrobnosti Izdelka

Funkcionalni Dodatki za 200W Dvojno Objektiv

Vsebina paketa magnet in kljuko, ki bodo pomagali priti majhni izdelki iz majhno luknjo ali težko dostopnih mestih.Ponastavitev orodje, da napravo znova zaženete.EVA škatla za shranjevanje, mikro USB kabel za polnjenje in 16GB TF kartice.

Funkcionalni Dodatki za 200W En Objektiv

1 x Depstech DS450 2MP Endoskop 1 x USB kabel 1 x Set Pribor, - Ogledalo, Kavelj,Magnet 1 x Uporabniški Priročnik 1 x 16GB TF kartica Opomba : 2MP Fotoaparat ne vključuje kovček

Funkcionalni Dodatki za 500W En Objektiv

1 x Depstech DS450 5MP Endoskop 1 x USB kabel 1 x kovček 1 x Set Pribor, - Ogledalo, Kavelj,Magnet 1 x Uporabniški Priročnik 1 x 16GB TF kartica

Oznake: camara digitalni, opozorilo kerui, baze lifepo4 280ah, ary ure, dahua nvr, endoskop video kamera, ds fotoaparat, ag13, aiqos baterije, miata avto kamera

3 Vrste za Možnost 2.0 MP / 5.0 MP/ Dvojno Objektiv 2.0 MP
Uporaba 2 Plinovod, Popravila, Popravilo Avtomobila
Funkcija Kača Fotoaparat
Pomožne razsvetljave 6 nastavljiva LED osvetlitev
5MP Premer Leče 8,5 mm
Certificiranje ROHS
Poreklo CN(Izvora)
Zmogljivost baterije 3300mAh
Tip Žice Trde Žice,
Številka Modela DS450 5MP
Funkcija 3 0.33 v Sondo in Kompaktna Struktura
Dolžina Kabla 5M Trdi Kabel
Uporaba 1 Podvodni Cevi, Avto, Motor,Prezračevalni Cevi itd
Podpira TF Kartice do 32GB, vključujejo 16GB Kartico
Nepremočljiva rating IP67
Funkcija 1 pregledovalna kamera
Dvojno 2MP Premer Leče 8 mm
Funkcija 2 Velika Osrednja Območju & Dolge Poltoge Kabel
Objektiv (mm) 8 mm
Blagovna Znamka DEPSTECH
Tip Vtiča EU / ZDA / VELIKA BRITANIJA / AU
2MP Premer Leče 6.5 mm
Delovni čas 5 Ur

Napiši mnenje

4.5 v IPS Zaslon Digitalni Endoskop 2MP 5MP Brezžični Industrijske Borescope Nepremočljiva za pregledovanje Cevi Mini Kamera 3300mAh Baterije

4.5 v IPS Zaslon Digitalni Endoskop 2MP 5MP Brezžični Industrijske Borescope Nepremočljiva za pregledovanje Cevi Mini Kamera 3300mAh Baterije

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi