Avto Sedež Vzglavnik Spanja Vratu Vzglavnik Memory Pene Bombaž Blazine Tkanine Kritje Mehko Potovanja Urad Glavo Ostalo Podporo

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€6.74

€9.50

-29 %

Delež v socialnih medijih

52324 A++

Značilnosti:

1.S 3D ergonomija krivulja design, vzglavnik vzglavnik trdno podporo vratu,glave in ramen, zagotavljajo maksimalno udobje, kot tudi za sprostitev tlaka vratu, hrbtenici in mišice.

2.Subversion načrtovanja, kombinacija strani in vzglavnik.Krivulja kota, podporo na obeh straneh.Postavljeno oblikovanje na obeh straneh preprečuje vratne hrbtenice poškodbe glave zdrsa med spanjem.Vam zagotavljajo udobno spanje v dolgo potovanje.

3.Nastavljiv Elastični Trak & Stroj Kritje&Dihanje tkanine: Prilagodljivih trakov za avto ali za mizo stol.Namestitev v različnih položajih original avto vzglavnik za enostavno prilagodite višino in debelino.

4.Na vzglavnik vzglavnik polnjenje je 85D visoko gostoto prostor spominske pene, ki je mehko, slow rebound,dolgotrajno podporo in ne deformacije.

5.U-Oblikovan avto blazino z primerne velikosti, dober videz in bogato design, kot nalašč, kot je rojstni dan, darila,zahvale darila in božično darilo.

Opisi:

1.Ta vzglavnik je zasnovan z streamlined načrt, ki krši konvencije in ustreza ergonomska oblika koncepte, da bi potovanje udobno in brezskrbno.

2.Izboljšanje kakovosti spanja v potovalni/office/home/avto,imejte udobno vožnjo držo in zmanjša utrujenost vožnje.

3.To lahko poskrbel za vrat, preprečevali bolečine v vratu, da potovanje bolj Udobno,je univerzalni izdelek, ki je primeren tako za odrasle in otroke.

Specifikacije:

Ime:Avtomobilski Sedež Vzglavnik

Barva:Črna, Temno siva, Modra, Svetlo rjava, Marelična, Svetlo siva, Rdeča (neobvezno)

Velikost:260mm/10.14 v x 190mm/7.41 v x 40 mm/1.56 v

Teža:400g

Package informacije:

Paket Velikost:260x190x40mm/10.14x7.41x1.56in

Package teža:400g/14 oz

Splošno Polje Paket

Paket je vključeno:

1 x Avto Spanja Blazino

Opozoriti:

1.Prosimo, dovolite 1-2 mm napak zaradi ročnega merjenja.

2.Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Oznake: vezenje blazino, avto kritje na prostem, kustuv blazino pokrov, izposoja deli veliki, vzglavnik potovanja, gl550, fox vzglavnik vzglavnik, umetnost okrasne blazine, vzglavnik vzglavnik, vzglavnik podporo

Poreklo CN(Izvora)
Polnilo Sintetičnih Vlaken
Blagovna Znamka Tirol
Material 85D visoko gostoto prostor spominske pene

Napiši mnenje

Avto Sedež Vzglavnik Spanja Vratu Vzglavnik Memory Pene Bombaž Blazine Tkanine Kritje Mehko Potovanja Urad Glavo Ostalo Podporo

Avto Sedež Vzglavnik Spanja Vratu Vzglavnik Memory Pene Bombaž Blazine Tkanine Kritje Mehko Potovanja Urad Glavo Ostalo Podporo

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi