Booculchaha Kitajski najbolj dotika ljubezni romanov - skrivnost zgodba Twentine 2017 najboljši prodajalec na Kitajskem

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€13.23

€16.75

-21 %

Delež v socialnih medijih

Booculchaha Kitajski najbolj dotika ljubezni romanov - skrivnost zgodba Twentine 2017 najboljši prodajalec na Kitajskem Založnik: Baihua Chau Literature in Umetnosti, založba; 1. izdaja (September 1, 2016) Platnice: 368 strani Jezik: Poenostavljena Kitajščina Format: 16 ISBN: 9787550018693 Velikost Izdelka: 23.2 za 16,4 x x 2.4 cm Teža: 522 g

Popust • Če kupite nad 5 elementov v naši trgovini ,prosim, pustite nam sporočilo, preden bi plačilo in vam bomo popust za kombinirane dobave.

Cena izdelka • Knjige so običajno težka ,mednarodni ladijski promet pristojbina je zelo visoka .Še posebej,tiste dni, ladijski promet pristojbina postale višje in višje .Tako je prodajna cena je običajno višja od knjig sama.Upamo na vaše razumevanje.

Dostava

• Vsi predmeti, ki bodo poslani v 1~5 delovni dan po plačilu preverjanje.

• Skoraj naročila v naši trgovini so dobavljeni z odpremo tako, da lahko sledimo .To je mogoče slediti vse od Kitajske do cilja. • Če ne prejme naročila v varstvo kupca čas 60 dni (Brazilija 90 dni) po prihajajo ven .Prosimo, da odprete spora pred kupec zaščito čas teče in www.asistemi.si boste dobili popoln nadomestila.Če je mogoče ,Prosimo, obrnite na nas prvič, preden ga odprete, se spor.

Povratne informacije

• Želijo imamo dobro sodelovanje.Ne bomo cenili svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic komentarje!

• Vemo, da je včasih, ko bi se težave pojavijo,to je lahko zelo frustrirajuće,mi smo tu z vami, da bo vaše doživetje bolj prijetno.Prosim, vas prosimo, da stik z nami prvič, če je problem .Prosim, ne odprete ohišje neposredno ali pa nam Nevtralne ali Negativne povratne informacije(vključno z 1-2 nizko oceno povratne informacije).Bomo poskušali naše najboljše, da vam zadovoljivo rešitev.Hvala!

Plačilo

• Na www.asistemi.si aplikacije, ki jo lahko uporabite naslednje načine plačila: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Bilance, QIWI, Boleto, idealno, Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) in www.asistemi.si Žep. • Na www.asistemi.si spletni strani (PC) lahko uporabite naslednje načine plačila: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Nakazilo, Webmoney, Yandex.Denar, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, TEF, idealno, Giropay, Sofort Bančništvo, Carte Bancaire (Carte Modra), Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plačilo v Gotovini (Euroset, Syvaony, ruski Post), in www.asistemi.si Žep

• Za veliko naročil , Denar bi se lahko sprosti, da se nam po tem, ko boste potrdili dostave

Politika Vračanja

• Če ste nezadovoljni, ga lahko vrnete izdelek v originalni pogoji (Nov, Nikoli Uporabljen),potem smo vam vračilo ali zamenjavo.Prosimo, imejte v mislih, da je poštnina stroški so nevračljive in vse izmenjave bodo imele dodatnih poštnina zaračuna ki leži s kupcem.

• Če je predmet, ki prispe na vaša vrata z očitno škodo,prosim, obrnite na nas in posnemite fotografijo na to, bomo nadomestili škodo element.

• Zagotavljamo naš izdelek v roku 14 dni od prejema.Če lahko ugotovite, da je izdelek poškodovan, preden ga uporabite, se nam lahko sposoben sprejeti nazaj za zamenjavo ali vračilo kupnine.Vendar pa, morate stik z nami prvič.

Oznake: ljubim vas najbolj, knjiga stres, 3d pero, i love you, knjiga kitajski, velika velikost domov, rokavice volk, najboljši prodajalec, jesti urad, 3 d pero

Format Platnice
Blagovna Znamka Booculchaha
stanje Nova
Jezik Kitajščina (Poenostavljena)
Leto Objave 2010-Zdaj
Starost Za odrasle

Napiši mnenje

Booculchaha Kitajski najbolj dotika ljubezni romanov - skrivnost zgodba Twentine 2017 najboljši prodajalec na Kitajskem

Booculchaha Kitajski najbolj dotika ljubezni romanov - skrivnost zgodba Twentine 2017 najboljši prodajalec na Kitajskem

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi