Yomandamor Ženske 5 Parov Brezhibno Bambusa Obleko/Diabetično Posadke Nogavice z nezavezujočimi Vrh, L velikost

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€17.23

€22.97

-24 %

Delež v socialnih medijih

70% bambus + 30% elastan, mehke materiale za najboljše prileganje; Bambusa vlaken zagotavlja:Antibiosis/Vpojne/Deodorization,da vaše noge, zdravje, sveže in suho;Okoljski in zdravo Te nogavice pridejo v posadka dolžina; Nogavic, Velikost:9-11(Ustreza ženski čevelj velikosti:6-10) Brezšivne toe odpravlja zajetno toe šiv ,zmanjša tveganje za okužbe, stopala tlak, mehurji; Veliko bolj trpežne od običajnih diabetično nogavice; Obleke za vse sezone nezavezujoči ohlapna bivanja-do vrh in navada omeji promet.Nogavice ne bo padel dol.Bodo ostali varno med vadbo Velike široko tele in vrh; Na mikro mre ico vezavi omogoča te nogavice na dih in stenjem proč znoj popolnoma Strojno pranje perila. 5 parov nogavic vsebuje.Stojimo za našimi izdelki 100% in se bo takoj zamenjati najdenih izdelkov z napako.Preprosto nam pišite z pritožb/komentarjev.

Moj dragi prijatelj,

Dobrodošli v naši spletni trgovini,

Delež izdelek boste prejeli v SNS ( kot VK, Pinterest,Facebook, Twitter ect. ) in nam pošljite screenshots lahko dobili $1 za popust or5% popusta pri naslednjem naročilu

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas Prosimo, da nas kontaktirate prvi.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Za pošiljanje predmetov, takoj, vljudno prosim sporočite nam vaše podrobnosti naslov za dostavo

Ruski Objavi morali uporabiti Odjemalci Prejemnikov Polno Ime

1. Prejemnik Ime In Priimek:

2. Kontaktna telefonska Št.:

3. Naslov za dostavo:

4. Poštna številka/ poštna številka:

Ko postavite naročila.

Na ta način smo lahko pošiljate predmete iz v 7business dni, kot je mogoče, in ga lahko dobite jih varno v najkrajšem možnem času.

O LADIJSKI

Ponavadi mi pošljete svoje parcele za www.asistemi.si uradni način dostave "ePacket/China Post Registriranih Air Mail", Ki je najbolj zanesljiv način dostave, ki zagotavljajo po vsem svetu dostave.

Kot običajno, bomo razglasi nižji ceni, na računu/račun, da bi se izognili carine za vas, ladijski promet način, navedeni zgoraj, so običajno davka prosta.Če so carine, boste morali plačati za to.Mi ne prevzemajo nobene carine.Če imate posebne želje, prosim, pustite sporočilo za nas.

O PLAČILU

Ko boste plačali za naročilo, www.asistemi.si bodo prejeli vaše plačilo v roku 24 ur (Običajno), bomo obdelali vaše naročilo, ko www.asistemi.si prejeli vaše plačilo.

O PREJEMU

1. Prosimo, da se zagotovi PREJEMNIK IME, NASLOV in TELEFONSKO ŠTEVILKO, da so vsi pravilno, ne Bomo sprejeti vračilo ali sporu zaradi napačne prejema informacije.Ruski kupci prosim, pustite Ime in priimek.

2. Prijavite Se Po Preveriti.

Prosimo, da odprete parcelo v post človek prisotnosti, če je pošiljka poškodovana ali ne, se element, ki ste jih naročili, vas prosimo, da fotografije takoj, vključno z vsemi naslov nalepke, paket in predmete, ki ste ga prejeli.NE mečite paket proč!To je zelo pomembno!

O POVRATNE INFORMACIJE

Prosim, pustite nas 5 zvezdic

Element kot descried:5 zvezdic

Komunikacija:5 zvezdic

Dostava hitrost:5 zvezdic

Potrudili se bomo, da služijo naše stranke, prosim, pustite nas 5 Zvezdic ocena po tem, ko ste prejeli paket, hvala za vašo podporo !

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stik z nami, pomagali vam bomo, da ga rešiti.Želim vam srečno nakupovanje !

Oznake: bambus nizke nogavice ženske, yomandamor nogavice ženske, ženske nogavice 5 par, bambus stojalo, medicinske nogavice ženske, baby elementov, elektronskih plišastih igrač, trek nogavice ženske, diabetična medicinske nogavice, diabetična dan, 10pairs nogavice ženske set

Material Bambusa Vlaken
Vzorec Tipa Trdna
Spolnost No
Postavka Vrsta nogavice
Debelina STANDARD
Številka Modela BD-S-0172
Blagovna Znamka Yomandamor
Postavka Dolžina 24
Nespodobno Sliko No
Spol ŽENSKE

Napiši mnenje

Yomandamor Ženske 5 Parov Brezhibno Bambusa Obleko/Diabetično Posadke Nogavice z nezavezujočimi Vrh, L velikost

Yomandamor Ženske 5 Parov Brezhibno Bambusa Obleko/Diabetično Posadke Nogavice z nezavezujočimi Vrh, L velikost

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi