Plamen Glasbila, Bobnanje otroška Majica s kratkimi rokavi Družino Opremljena 3D Tiskanja Srčkan Fant Dekle Majice Kratek Rokav Otrok Priložnostne Vrhovi

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€8.63

€13.28

-35 %

Delež v socialnih medijih

Dobrodošli na moji trgovini Plamen glasbila, bobnanje otroška majica s kratkimi rokavi Družino Opremljena 3D Tiskanja Srčkan Fant Dekle majice Kratek Rokav Otrok Priložnostne Puloverji Opomba:

VELIKOST: Naš izdelek je Azijski velikost!Ne US / Euro velikost !!Prosimo, izberite 1-2 Večje velikosti!Izdelek je otrok velikosti.Odrasli prosimo, bodite previdni, da, da.Hvala!

Barva: Kot je prikazano na sliki (Dejanski element, ki bo videti enako kot na sliki, vendar pa obstajajo lahko manjše razlike v barvah, zaradi svetlobnih učinkov na sliki, ali ponudnik, ki je nastavitev zaslona)

Material Opomba: Vsi naši izdelki so narejeni iz Poliestra in Elastana,(90%Poliester,10%Spandex).Ne bombaž.tako upam, da boste lahko razumeli.

Vzorec Opomba: slika, ki je natisnjena na obeh straneh, po Navadi nazaj, je enako kot sprednji.Notranjost izdelek je bela.Imamo lastno tovarno prodaja neposredno po tovarni,podpiramo padec ladijskega prometa, trgovina in naročila kupcev, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če ste zainteresirani, mi bo to najboljše za vas.

Dostava:

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.Prosim, pustite me v 1-2 dneh vaš naslov pravilen.

2. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Mi ladje elementov prek China Post Letalom,EMS,DHL.Običajno Express dostava metode, kot so EMS,DHL ponavadi traja 5-7 delovnih dneh.Kitajska je Post običajno traja 10-25 delovnih dni.

3. Zaradi kompleksnosti mednarodnih logističnih,izguba časa v carinjenje,Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.

Naše storitve:

1. Smo nudijo visoko kakovost izdelka.

2. Če bi radi, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno!

3. Prosimo, poskrbite, da se vaše ime, naslov, poštna številka, itd., pravilna in popolna.

4. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.Hvala za obrnete gamesalor!

5. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Bodite prepričani, da bo storiti enako.

RM14155112700387747

Oznake: spiderman tshirt, moški glasbe majica s kratkimi rokavi, ogenj, plamen, , glasba tshirt, majica spiderman, plamen pulover, plamen majica, požara, plamen majica, dr dre majica s kratkimi rokavi, ogenj majica

Slog 1 Otroci lepo priložnostne T-shirt
Hooded No
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Vzorec Tipa Tiskanje
Ovratnik O-Vratu
Vrsta Družina opremljena
Stil 2 Fant dekle Harajuku puloverji
Rokav Slog Tees
Velikost Azijske otrok velikost
Vrsta Tkanine Broadcloth
Material Spandex
Slog Priložnostne

Napiši mnenje

Plamen Glasbila, Bobnanje otroška Majica s kratkimi rokavi Družino Opremljena 3D Tiskanja Srčkan Fant Dekle Majice Kratek Rokav Otrok Priložnostne Vrhovi

Plamen Glasbila, Bobnanje otroška Majica s kratkimi rokavi Družino Opremljena 3D Tiskanja Srčkan Fant Dekle Majice Kratek Rokav Otrok Priložnostne Vrhovi

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi