Avto Anti-Statični Zapestnica Odstranite Samodejno Odpravi Statično Elektriko ZD-02 Manšeta Statične Zapestnica

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€6.91

€9.22

-25 %

Delež v socialnih medijih

【Izdelek Načelo】: Samodejno odpraviti statične elektrike na daljavo, ni treba zapreti, 10 do 50 cm bo samodejno odpravijo, razdalja odvisna od ustrezno statično trenutno moč, glejte opis za podrobnosti, to je četrta generacija v 5 letih, z enim klikom preverite, ali je napajalni stanje, zamenjati napajalni Bolj priročno.Zasnova je tudi bolj kompaktne in praktične! ! 【Funkcije】: Med nošenje proces, statična elektrika v človeškem telesu je nenehno povzroča in varno sprosti, in statične napetosti človeško telo je pod nadzorom v varnem območju, tako, da se prepreči človeško telo od generiranje statičnih električnih šokov in sub-zdravja zaradi statične elektrike v človeško telo, in zmanjšanje tveganj za varnost, kot so požari, ki so posledica človeške telo statično elektriko. 【Ukrepi】: 1. Statična odprava bo učinek vpliva v okolju s slabo cirkulacijo zraka, na primer v avtu.Priporočljivo je, da odprete vrata za nekaj sekund pred dotikajo kovinskih delov karoserije. 2. Ko svetlost lučka kapljice, baterijo zamenjajte v času (baterije, model dveh G10 baterij), tako, da ne vplivajo na učinek statične odpravi.Specifikacije:

Ime izdelka: poleg statičnih zapestnica ZD-02 (zamenjaj 2 G10 baterije) modela Izdelka: ZD-02 Barva: Črna Velikost: dolžina zanke je približno 34 cm Material: Manšeta TPU Izdelek uporabe: vsak avto

[Ukrepi]:

1. V okolju, kjer kroženje zraka v avtu ni gladka, bo to vplivalo na statično odpravi učinek.Priporočljivo je, da se dotikajte se kovinskih delov karoserije po tem, ko odprete vrata za nekaj sekund.

2. Ko svetlost lučka kapljice, baterijo zamenjajte v času (baterije, model je za zamenjavo 2 kosa G10 baterije), tako, da ne vpliva na statično odpravi učinek.

Pakiranje :

1 x Statične zapestnica

Oznake: band smart, anti statične trak, statični električni, antistatic manšeta dela, zapestnica statično, antistatic manšeta silikona, anti statične ključ, smart manžeta, statični električni manžeta, šport manžeta

Zaslon Slog Pravokotnika/Kvadrata,-oblike
Ohišje Material Gume
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Certificiranje CE
barve črna
Velikost the length of the loop is about 34cm
Združljivost Poleg statične zapestnica
Vrsta Zaslona led
Slog Moda
Band Materiala KREMENČEV
Zaslon Na Dotik No
Funkcija Poleg statične zapestnica
Snemljiv Pasu Da,
Nepremočljiva Razred Ne Nepremočljiva
Blagovna Znamka ONLENY
Jezik Poleg statične zapestnica
Model Poleg statične zapestnica
Material Manšeta TPU

Napiši mnenje

Avto Anti-Statični Zapestnica Odstranite Samodejno Odpravi Statično Elektriko ZD-02 Manšeta Statične Zapestnica

Avto Anti-Statični Zapestnica Odstranite Samodejno Odpravi Statično Elektriko ZD-02 Manšeta Statične Zapestnica

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi