Komplet R60 Letalstvo-band PLL Sprejemnik Suite za Zelo Občutljivo Letalstvo-radio Zrakoplova Stolp Klicev

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€25.71

€27.65

-7 %

Delež v socialnih medijih

modname=ckeditor

Nova "R60" airband PLL sprejemnik kit, veliko število prodajo, prosimo, ustrelil neposredno, hvala za podporo!V 2020-4-8

Skupščina kit potrebuje ustrezne elektronske tehnične podlage (kot je pravilno opredelila pozitivne in negativne elektrode za elektrolitski kondenzator itn.), prosimo, da bi svoje električna spajkalna železa, multimeter in drugih orodij.V trgovini ne sprejema vračilo, povračilo, srednje in slabo komentarje, ki jih povzroča ne-fundacija za varjenje in odpravljanje napak.Priročnik (elektronska verzija) kompleta je treba prenesti iz omrežnega diska.Ker je bilo zlonamerno kopirati, je vezalni načrt kompleta ne vključuje pre-varjene vezja.

To je posebej zasnovan za sprejemanje klicev med zrakoplovi in stolp, z dobro delovanje antene (Yaki antena za VHF oddelek), in lahko sprejemate klice med različnih vrst letal in stolp na odprtem prostoru do okoli 100Km.Prosimo, bodite pozorni na to.

Ima naslednje značilnosti:

1, uporabite PIC18F1320 MCU, da naredite master, lokalni oscilator modul vgrajen PLL (varjenje vnaprej, znamke Kong Xiaoban, podporo kalibracijske Nastavitve), z navedbo frekvenca vezje (z uporabo sedmih segment digitalne cev, prikazovalne enote 100 KHZ, fotografije imajo off barvo, dejansko v rdeči barvi), prejeli frekvenca kritje mh z 118-136, 100 KHZ 10 KHZ stopil stikalo (glejte spodaj, brezplačno).

2. Paket zavzame shemo široko pasovni filter + visoko ojačevalec +NE602 mešanje +TA7640 srednje ojačevalec +LM386 nizko ojačevalnik, superheterodyne arhitekture AM sprejemnik, primarni frekvenčno pretvorbo, vmesne frekvence za 10,7 mhz.

3. Z LED iskanje kazalnik funkcija, to lahko pomaga, da prilagodite prejemanje frekvenca natančno in hitro, kar je priročno za uporabo.

4. Audio digitalni potenciometer (FM62429) se uporablja za prilagajanje glasnosti.

5. 12V napajanje, VELIKOST PCB je 84*120 mm, ki se lahko brez težav dal v 88*30*120 mm aluminijasto ohišje (bomo, da R60 ohišje kasneje).

Opomba: Ker VHF, je že podoben širjenja svetlobe -- ravne črte, razmnoževanje, prejme točko, ki je brez ovir, ampak daleč od letališča (več kot 25Km).Prosimo, bodite prepričani, da namestite high-gain anten kot Yagi antena za VHF oddelek.Če obstajajo velike ovire (vključno z, vendar ne omejeno na visoke zgradbe, gore in velikan stolpi) med sprejemno mesto in letališče, se prepričajte, da je usmerjanje jasno ovir; v nasprotnem primeru, lahko prejmete le eno-steznimi signali na poti na letališče.Hvala!

V tej

Ta komplet ni dobro zavarovano, in dostavo je poln "scatter" (elektronske komponente.Slike končnih izdelkov, ki je prikazana v naši trgovini, so samo za referenco pri nakupu.

Oznake: zrakoplov, radijski sprejemnik, airband, radijski sprejemnik band zraka, visoka občutljivost band radio, tim brown širok sprejemnik, komplet žolna, fm pll, klima kit, air band prejeli, antena sdr

Vrsta Klimatska Naprava Deli
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Komplet R60 Letalstvo-band PLL Sprejemnik Suite za Zelo Občutljivo Letalstvo-radio Zrakoplova Stolp Klicev

Komplet R60 Letalstvo-band PLL Sprejemnik Suite za Zelo Občutljivo Letalstvo-radio Zrakoplova Stolp Klicev

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi