BRS nemški Standard Propana Posode, Štedilnik Plin Ponovno Adapter Plinske jeklenke Jeklenke Tank Preklop Orodja Bakrovih Zlitin, Kampiranje, Pohodništvo

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€5.50

€7.14

-22 %

Delež v socialnih medijih

------------------------------------ Opozorilo prosimo,-------------------------------------

*O Pošiljki*

1)DOSTAVA po celem SVETU.. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2)S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, kupce, ki bodo odgovorni za vse lokalne davke in druge uvozne takse.

3)Naloge, ki se obdelujejo v obljubljeno dni po plačilu preverjanje.

4)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslovi se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

5)slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za naš zgolj kot referenca.

6)STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

7)Če je niste dobili vašo pošiljko v 39 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

*O Plačilo *

1)Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na www.asistemi.si v prihodnosti.Lep dan.

2) Plačilo mora biti izvršeno v 7 dneh od naročila.

*Vrnitev & Vračila*

1)Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, bo na kupca stroškov.

2)Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in številko naročila.

3)povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO WINNINNG ZNESEK PONUDBE, razen ladjar stroškov, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.

*O Jamstveni*

1)12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2)Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

*O Povratnih Informacij,*

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti 5 ZVEZD, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomembni.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Tako, da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Oznake: tabor plinski štedilnik, tabor plina, 12v motor vrt. / min, ss lučka, ponovno propana, mini plinski štedilnik piezo, plin hitro, mini plinski štedilnik strešnik, hp 240 g2, štedilnik tank

Uporablja Vrsta Začimbe Drugo
Velikost 1*5*60cm
Z Vžiga Napravo ali Ne NISO Vključeni
Model Plinsko Polnjenje Dodatki
Material Baker+PVC
Vrsta stikalo za orodje
Za enkratno uporabo No
Goriva propana
Število Uporabnikov <3
Paket Opp vrečko
Uporaba Pogoj Hladno Podnebje
Kos Število Veter Deflektor <5
Struktura SPLIT
Paket, vključno s 1 plina polnjenje adapter
Način Uporabe priročnik
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

BRS nemški Standard Propana Posode, Štedilnik Plin Ponovno Adapter Plinske jeklenke Jeklenke Tank Preklop Orodja Bakrovih Zlitin, Kampiranje, Pohodništvo

BRS nemški Standard Propana Posode, Štedilnik Plin Ponovno Adapter Plinske jeklenke Jeklenke Tank Preklop Orodja Bakrovih Zlitin, Kampiranje, Pohodništvo

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi