Divoom Timebox Evo Bluetooth Prenosni Zvočnik z Budilko Programabilni LED Zaslon za Pixel Art Oblikovanje Edinstveno darilo

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€39.82

€58.56

-32 %

Delež v socialnih medijih

Odličen Zvok v majhnosti

Powered by 6W voznika in zadnjo DSP procesor.z dodatnim bas vrata.Timebox Evo prinaša fine-tuned doživetje zvoka.

Pixel Art Oblikovanje

Pixel art mest na Timebox-Evo je tako enostavno in zabavno.Lahko vzamete in pretvori sliko takoj v pixel art design, ali lahko naredite pixel art animacije, kot tudi.delite svoje umetniška dela, ki se v naši skupnosti v prost app---Divoom.uživajte v igri pixel art svetu zdaj!

Dnevni alarm

Začnite svoje jutro z 14 vgrajene v dnevni alarmi z visoko prilagodljive možnosti.Oba zvoka in svetlobe na svoje Timebox-Evo, ki bo prišel na postopno posnemajo dejansko vzhode scenarij.

Edinstveno Osebno Darilo

Prilagodljiv glas in logotip vam priložnost, da bi veliko presenečenje, da je vaš ljubljeni eno.izrazite svojo ljubezen v to edinstveno in sodoben način.

Biti DJ Master

Timebox-Evo je tudi mini DJ vklopite tabel. 96 različne zvočne učinke, 23 neodvisnih avdio instrumentov, in snemanje sposobnost; je' s čas za vas, da pokažejo, da je glasbeni talent.

Premium Doma Dekoracijo

Ne glede na to, v jedilno mizo, spalnico, mizo ali v pisarni.Timebox-evo je lahko koristno, dekoracijo za vreme poročilo, socialnih medijev obveščanja in vsak dan ure predstavitev.

Več Barv

Gumbi Navodila

Gumb 1: Predvajanje/Pavza.Gumb 2: Zmanjša glasnost.Gumb 3: Auto power off timer, Gumb 4: Povečanje glasnosti Gumb 5: Spreminjanje svetlosti Gumb 6: gumb za Vklop.Gumb 7: Mikrofon.

Specifikacije

Dimenzije: za 98,5 L za 98,5 x W x 38H mm Voznik velikosti: 2" celoten obseg Izhodna moč: 6W Signalom in šumi : ≥75dB Baterija Kapaciteta : 2500 mAh Baterije Napetost : 3,6 V Baterije Čas polnjenja : 3.5 h, ur Čas predvajanja: do 6 ur Bluetooth, združljiva: Bluetooth V5.0 smart Teža: 316g.Frekvenčni Odziv: 95-20K Hz

Kaj je Vključeno

1*Timebox-evo zvočnik /1* USB kabel za polnjenje / Priročnik za uporabo / Priročnik /Garancijski list.

Pogosta VPRAŠANJA

V:Kako dolgo traja, da moji državi?

A: Za Rusijo:imamo lokalno skladišče za 7 dni za dobavo, če ni na zalogi, ladja iz Kitajske traja 14-18 dni Za ZDA in evropskih držav.smo lokalna skladišča za 7 dni za dobavo, če ni na zalogi, ladja iz Kitajske traja 7-18 dni Za Azija države: 7-20 dni Za Južni Ameriki in druga območja, izbrali bomo najboljše dostava način za hitro dobavo, vendar se na splošno traja 20-30 dni.

Q:Kako dolga je življenjska doba baterije?

A : na Splošno, to traja 6-8 ur za predvajanje glasbe.Če uporabite le kot opozorilo/ura funkcijo, ne da bi zaslon.to traja več kot 24 ur.

Q:Ali ta zvočnik z alarmom ?

A: Da.Timebox-evo je bluetooth zvočnik z Alarmno funkcijo.prav tako lahko kažejo vreme poročilo, časa ,temperature,datuma.

V:Kakšen je garancijski rok?

A: Divoom ponuja 12 mesečna garancija.če ste postavka je zlomljeno zaradi objektivnih razlogov v garancijo.Divoom bo poslal novo kot zamenjava.

Blagovne Znamke Story /Divoom

Oznake: aiwa dvd predvajalnik, zvočnik brezžični, bluetooth receiv, lučka led, macbook air, aqara prehod domov kit, mijia, portabl zvočnik, stick usb, budilka mestno

Glasovni nadzor No
Material Plastični
Funkcija Telefonske Funkcije
Nepremočljiva No
Wi-Fi Glasbe Spotify
Sporočilo USB
Izhodna Moč 6W
Vhodna Moč(W) 25 W
Vir Napajanja AC
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Omara Material Plastični
Avdio Crossover Celotno Območje
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Divoom
Inteligentni Osebni Pomočnik NOBEN
Frekvenčni Razpon 80Hz-20KHz
Podpora APP Da,
Vgrajen Mikrofon Da,
Kanali 1
Baterija Da,
PMPO 6W
Število Zvočnika Ohišje 1
Zaslon Da,
Številka Modela Timebox-Evo
Daljinsko Upravljanje No
Funkcija Predvajanja mp3
Podpora Apt-x No
Vrsta Zvočnika Prenosni
Certificiranje FCC

Napiši mnenje

Divoom Timebox Evo Bluetooth Prenosni Zvočnik z Budilko Programabilni LED Zaslon za Pixel Art Oblikovanje Edinstveno darilo

Divoom Timebox Evo Bluetooth Prenosni Zvočnik z Budilko Programabilni LED Zaslon za Pixel Art Oblikovanje Edinstveno darilo

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi