KEIUMI Baby Doll Čevlji 11 CM PU Moda Princesa Čevlji Za Prerojeni Baby Doll Igrače, Ročno Lutko, Dodatki, Otroški Rojstni dan

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€7.96

€12.24

-34 %

Delež v socialnih medijih

Lutka Čevlji Opis:

1) blagovne Znamke: KEIUMI

2) Codition : Nova, nikoli ne uporabljajte.

3) Material : PU, 100% ročno izdelani z visoko kakovostjo.

4) Velikost : 11 cm, obleka za 22-23 palčni lutka v naši trgovini.

5) Barva: Roza, bela, črna, itd, multicolor lahko izbirajo .

6) Uporaba : Otroci DIY ročno razredu,Igra priložnost.

Naše Čevlje kažejo:

1. Lutka čevlje velikosti: Vse čevlji ukrepi za roko, t tukaj obstaja 1-2 cm, odstopanje zaradi različne načine merjenja.

2 .Barvne razlike: Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če ste belive, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

3. Lutka dostava: Vse elemente, ki bodo poslani v 2-5 delovnih dni po plačilu navzdol.Naša Cena ne vključuje davkov ali drugih skritih stroškov, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.upam, da boste lahko razumeli.

4. Vrnitev storitve: poskrbimo za vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti.Če ste nezadovoljni z predmeta, iz katerega koli razloga, pls vrnete v roku 7 dni od prejema, ga bomo zamenjali ali vračilo kupnine dana.Če izdelki imajo vse kakovosti težavo, vam bomo ponudili vračilo za vas.

KEIUMI, ustanovljen leta 2014, smo svoje tovarne, skladišča, strokovne službe ekipo, smo tudi odprli tujini skladišča v Brazilijo in Rusijo.Od ustanovitve podjetja, smo bili pozdravili kupci z visoko kakovostna, hitro prevoz, in dobro po-prodajnih storitev.

KEIUMI se je zavezala k ustvarjanju višjega blagovnih znamk, tako da je vsak otrok v vsaki družini se lahko zavedajo lutka sanje.

KEIUMI--ZA VAS IN MENE .

Oznake: igrača fantje čevlji, otroka rodila čevlji stopala, čoln čevlji 14, disney princess, lutka kit, lutka, ki so prerojeni, fr lutka, prerojeni, g. lutke, elsa dodatki slika

Postavka Vrsta Lutka Dodatki
Mfg Serijske Številke Moda
Spol Unisex
Velikost 11 CM
Opozorilo daleč od požara
Uporaba Lutka cosplay DIY igre
Dimenzije Obleka za 22-23 palčni lutka
BJD/SD Atribut Čevlji
Številka Modela KUMS01
Poreklo CN(Izvora)
Obrazec Končal
Material PU
Blagovna Znamka KEIUMI
Vrsta Pribor

Napiši mnenje

KEIUMI Baby Doll Čevlji 11 CM PU Moda Princesa Čevlji Za Prerojeni Baby Doll Igrače, Ročno Lutko, Dodatki, Otroški Rojstni dan

KEIUMI Baby Doll Čevlji 11 CM PU Moda Princesa Čevlji Za Prerojeni Baby Doll Igrače, Ročno Lutko, Dodatki, Otroški Rojstni dan

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi