Vetrobransko steklo avtomobila Kritje Sonce Sence Zaščitnik Pozimi Zadebelitev Anti-frost Anti-freeze Sneg steklen Pokrov Avtomobila Protection Guard Zajema

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€3.74

€4.99

-25 %

Delež v socialnih medijih

Opis:

Pozimi: Na hladno zimsko jutro, ki je zelo zamudno in dolgočasno, in je zelo hladno, za strganje off sneg in led na vetrobransko steklo pred odhodom na delo ali z uporabo avtomobila.S tem izdelkom, avto sneg v zimskem času bo rešila problem enostavno.Zaščitnik bo takoj spustite vetrobransko steklo od sneg, led in mraz!Preprosto pokrov pokrov na vetrobransko steklo, da se prepreči težave.

Poletje: Uporabite brisalec za vetrobransko steklo, zaščitnik preprečiti avtomobila iz ogrevanje.V suncobran ne odpravite na sonce in prodrejo vašega avtomobila, ampak ga bodo vidne takoj.Zato se temperatura v notranjosti vašega avtomobila je še vedno dober in svež.Avto zaščita ne bo rešila problem enostavno.

Vozilo, vetrobransko steklo patron je iz visoko kakovosti poliester, da bi vam najbolj robustno ohišje.To je pakiran v praktično shranjevanje vrečko, tako da ga je mogoče enostavno zložiti in lepo shranjene, ko ni v uporabi.

Nastavljiv plečetom trakov na vsaki strani pritrdite pokrov na mestu, tako da ne sodijo off.Elastični vgradnjo ni potrebno, da so prilepljene na strani vrata.

specifikacija:

Ime Izdelka: Univerzalni Pozimi Sneg Blok Snowproof Frostproof Avto Spredaj Steklo Sunshield Zaščito Pred Soncem Pol Avto Oblačila Pokrov

Primerna modeli: 95% avto, SUV modeli

Model izdelka: R-3909

Izdelek material: PEVA plus bombaž

Izdelek barva: siva

Velikost izdelka: o 2.1 m sprednji konec širina, 2.4 M zadnji konec širina, strani širina 1.4 M (za 6,8*7..8*4.6 noge)

Izdelek neto teža:280 g

Na embalaži izdelka: 1pcs / vrečko za shranjevanje

Specifikacije:

podrobnosti izdelka

Iz uvoženih PEVA materiala, površinska plast je natezno in odporen na praske, svetlobo in svetlobo, in nizke temperature ne bodo zamrznjeni.

Za zaščito pred soncem za zaščito pred soncem, izolacija, močno posrebrene aluminizirane film composite plast, visoko odsevni, visoka toplotna izolacija, je strokovno reflektivni izolacijo.

Originalni material je ultra-fine bombaž, volna, ki ne poškoduje avtomobila, ne gladko, in ne madeže stekla.

Odsevni opozorilni trakovi na ogledalu kritje so fluorescentno oranžno, ki oddaja močno svetlobo ponoči, da preprečite nenamerne posledice.Je varnejši, bolj priročno, enostavneje in bolj praktično, da park ponoči.

Štirih kolesih omejeno kavljem oblika preprečuje oblačilo od tega, da postrga in lahko učinkovito skrči oblačilo, zaradi česar je enostaven in priročen za uporabo.

Paket Je Vključeno:

1 x Avto Pokrov

1x Avto Kritje Vrečko za Shranjevanje

Opombe:

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-3cm napaka, zaradi ročnega merjenja.

Prosim, pusti sporočilo, preden daš slabo mnenje, če se izdelki imajo nekaj težav.

Hvala za vaše razumevanje

Oznake: hedge pokrivna, šotor za avto, avto kritje vetrobransko steklo, zložljivi vetrobransko steklo pokrova, autocaravana steklen pokrov, avto kritje za, avto sneg, vetrobransko steklo pozimi, cardigan jakna moški, platno avto kampiranje šotor

Postavka Višina 1.4m
Material na visoki ravni PVC tkanine
Proizvajalec Številka Dela Ne Velja
Velikost 147 x 100cm/ 57.00 x 40.00 Inch (L*W)
Element Teža 280g
barve SREBRNA
stanje Nova
Postavka Dolžina 2.1m
Fit Univerzalni fit
Element Širina 2.4m
Leto Univerzalni
Vrsta Materiala PEVA plus bombaž
UPC 6259871385561
Posebne Funkcije Avto Zajema
Poreklo CN(Izvora)
Garancija 6 mesec

Napiši mnenje

Vetrobransko steklo avtomobila Kritje Sonce Sence Zaščitnik Pozimi Zadebelitev Anti-frost Anti-freeze Sneg steklen Pokrov Avtomobila Protection Guard Zajema

Vetrobransko steklo avtomobila Kritje Sonce Sence Zaščitnik Pozimi Zadebelitev Anti-frost Anti-freeze Sneg steklen Pokrov Avtomobila Protection Guard Zajema

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi