Solarni Prenosni FM Žep Radio Zvočnika Predvajalnik Glasbe s Svetilko,Sleep Timer, Podpira TF Kartice

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€16.60

€21.00

-20 %

Delež v socialnih medijih

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Še vedno posluša hit music/šport, igre na FM postajo?To bi bila odlična izbira za vas, da pobere odlično FM sprejem, in smooths vašo utrujenost od dela.

Ne samo, FM radio, vendar je tudi malo zvočniki, predvajanje glasbe, shranjene preko AUX kabel/TF kartice/USB disk.Občutili boste neverjetno slišati jasen in glasen zvok je malo zvočnik.

Kompakten in prenosen, da se prilega prav v žepu., njegova globina je manj, kot je premer en cent-kovanec, enostaven za prevoz, medtem ko teče, pohodništvo, taborjenje in potovanja

Meša v večnamenski design, 3 zanke načini (Enojna/Mapi/Celotni seznam zanke), Sleep timer , vam lahko uživali v glasbi na svoj način.

BATERIJA:z ročnimi radijskimi je 1000mah polnilna litijeva baterija,Li-ionsko baterijo, lahko dobite opozorila na to, tudi če je moč ugasne med nevihto.Kadar potujete izven brez moči in priročno polnjenje z električno energijo,lahko uporabite sončne brezplačno na ta radio.in ko je vaš mobilni telefon je brez moči,to MP3 predvajalnik se lahko uporablja kot majhno močjo banka za polnilnik mobilnega telefona

barva:črna

Material:ABS

velikost:12.3*7*2.7 cm

Vsebina Paketa:

1 * Sončna Radio z Baterijo

1 * USB Kabel

1 * o Kabla

1 * Uporabniški Priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: beli radio fm digitalni, radio, wifi, prižge radio, radio retro vintage, arduino bluetooth nadzor, Tecsun, sangean, prenosni ročno prižge radio, f fm radio kit, fm radio

Napajanje Polnilna Baterija
Dimenzije (Šxvxg) 12.3*7*2.7 cm
Zaslon Da,
Blagovna Znamka PLEXTONE
Certificiranje NOBEN
Telo Material Plastični
Funkcija Vgrajen Zvočnik
Številka Modela Sončne Radio z Baterijo
Vrsta FM
Poreklo CN(Izvora)
Bluetooth No
Slog Prenosni
Wifi No
Paket Da,

Napiši mnenje

Solarni Prenosni FM Žep Radio Zvočnika Predvajalnik Glasbe s Svetilko,Sleep Timer, Podpira TF Kartice

Solarni Prenosni FM Žep Radio Zvočnika Predvajalnik Glasbe s Svetilko,Sleep Timer, Podpira TF Kartice

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi