Digitalni Voltmeter Plošča DC 0 do 99V LED Slim Digitalna Napetost Plošči Merilnik Rdeča

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Značilnost: Dimenzije: 29x15x10mm Obseg: DC 0-99V Zaslon: Tri 0.36 "LED digitalni cev Display color: Red Osveževanja: o 500mS / čase Največja vhodna: Natančnost: 1 %(+/- 1-mestno) Napajanje: DC 4.5-30V temperatura Delovanja: -10°c~ 65°c

Ožičenje:

Rdeča Žica: Napajanje + Črna Žica: Napajanje -Ukrepa - Bela Žica: Ukrep +

Paket Vključuje: 1x Digitalni Voltmeter

DOSTAVA

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi notguarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.

Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Za srkanje stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so reponsible za carine.

VZTRAJANJU PRI PONOVNO ODKRITEM POLITIKE

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

POŠILJKO

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Oznake: vrečko šoli samorog, dc meter, dc voltmeter, dc meter plošča, dc plošča voltmeter, torto jedro, komplet dc voltmeter, Giol Mi Num, analogna plošča dc voltmeter, amp dc voltmeter

Blagovna Znamka Erilles

Napiši mnenje

Digitalni Voltmeter Plošča DC 0 do 99V LED Slim Digitalna Napetost Plošči Merilnik Rdeča

Digitalni Voltmeter Plošča DC 0 do 99V LED Slim Digitalna Napetost Plošči Merilnik Rdeča

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi