12" Ročni Rezalnik Za Papir A4 400 Listov Knjige Težka Giljotino Pralni Prirezovalnik

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€75.92

€82.52

-7 %

Delež v socialnih medijih

Težka Giljotino Rezalnik Za Papir 12" Brivnik Komercialne Kovinsko Bazo A4

Opis Izdelka

Čisto nov ročni rezalnik za papir / brivnik ( YG-858 A4 ) je namenjen za rezanje papirja do 600 listov papirja (za 80 g Papir velikosti A4) v eni operaciji.To je hkrati zmogljiv in enostaven za uporabo.Že iz škatle boste opazili visoko kakovost tega stroja.

Papir, rezanje in je idealen za rezanje A4 papir in sim v pol ali manjše velikosti (12" centimetrov, širina košnje).Nastavljiv strani merilnik in trdno vpenjalni sistem zagotavljati čisto naravnost cut vsak čas.Prav tako lahko uporabite kot desk top nož.

Rezilo na ta enota je iz kaljenega jekla, britev ostrih, 12" rezilo.To bo enostavno cut papir 80 g, 600 listov visoko ali cca 1.5".Vendar, če boste kdaj morali zamenjati, rezilo, ta rezalnik je narejen tako, da je zelo enostavno narediti.Za razliko od drugih papirja rezalniki, ki zahtevajo, da razstaviti celotno rezanje, sestavljanje, YG-858 A4 težka rezalnik za papir je enostavno zamenljivo rezilo.Preprosto uporabite priložen Rezilo Opornica, da imajo rezilo, medtem ko odstranite vijake, ki držijo rezilo v mestu.Rezilo prihaja pravico off in novega, se lahko dajo na samo tako enostavno.To je velik plus, saj večina ljudi, ki potrebujejo rezilo nadomestiti na drugih papirja rezalniki bodo morali, da ga pošljete nazaj proizvajalcu za rezilo zamenjave zaradi visoke težavnosti in nevarnosti, zamenjava drugih težkih rezalnik za papir rezila.

YG-858 A4 Težka Rezalnik za Papir je idealen za pisarne, šole, cerkve, podjetja, tiskarn, kot tudi strokovno posamezne uporabnike.

Stroj je minilo CE Certifikat,certifikat Kakovosti ISO9001 in prihaja z 2 let brezplačno garancije.

Bonus: Kot posebna zahvala za naše stranke, Smo pred montažo se na celoten nož.To je pripravljena iti naravnost iz škatle!

Vrh 4 razlogi za nakup YG-858 A4 rezalnik

Gradbeništvo: YG-858 A4 papir, rezalnik je zelo dobro zgrajena.Telo rezalnik je narejen iz težkih jekla.Rezalnik vključuje britev ostrih,rezilo iz kaljenega jekla, težka, ekstra dolgo kovinsko ročico in nastavljivo strani merilnika.

Varnost: YG-858 A4 rezalnik za papir vključuje mehanizmom za zaklepanje za dve roko delovanje.To pomaga zagotoviti uporabnikom roke ali prstov ostati popolnoma stran od rezilo.

Rezilo: YG-858 A4 rezalnik za papir vključuje britev ostro rezilo iz kaljenega jekla, ki je namenjen za enostavno rokovanje vse vaše rezanje potrebe.Če boste kdaj potrebovali, da izostrite ali zamenjate rezilo, rezilo je mogoče enostavno odstraniti s priloženim Rezilom Opornica.Samo pritrdite na rezilo opornica, odvijte vijake ima rezilo v mestu in rezilo prihaja pravico off nikoli ne dotika rezila.Tako preprosto je to.

Uspešnost & Natančnost: YG-858 A4 rezalnik za papir bo z lahkoto prereže skozi 600 listov 80 g papir.Natančnost YG-858 A4 rezalnik za papir je, nič drugega.Z računalniško mrežo v centimetrov, YG-858 A4 papir, rezalnik vam bo odlično rezano vsak čas.

Funkcija

Vse Težkih Jeklenih Znanja.

Ekstra dolgo rezanje ročaj bar povečuje finančni vzvod - Cut toliko kot 600 listov papirja brez truda!

Ne Zdrsnejo blazine za zgornji tabeli uporabo.

Profesionalno strojno in montirano jekleno rezilo železnici in trmast rezilo skupščine.

Računalniška Mreža v palcih (do 1/8") za natančno rezanje.

Površine zaščitene z odporno na praske, premaz.

Utrjene natančnost jekla rezilo meri v tovarni.

Nove inovativne plavajoče strani merilnika.

Dolgotrajno rezanje pad (materiala, ki rezilo sloni na ko kosi).

Nastavljiv sponko za papir ključavnice navzdol, papir trdno na mestu, odpravo premika in solzenje.

Enostavno-Lock Varnost vzvod, ki preprečuje rezanje, dokler se ne sprosti.

Vse Kovine, Papir Objemka Ročaj.

Specifikacije

Model: YG-858 A4

Osnovna Velikost: 21 x 15" x 1 1/2"

Velikost:21 x 15" x 13 1/2" (Tudi za Rezanje Bar)

Največja Širina Košnje:12"

Najboljše Rezanje Velikost: A4 A5 B5 B6 B7 Papirja

Največja Rezalna Zmogljivost:600 listov visoko ali cca 1.5"(na 80 g Papir velikosti A4)

Paket dimenzije: 25 x za 17,7 x 11.8"

Package teža:39,7 leta lbs

Package Vsebino

1 X 12" rezalnik za papir Giljotino

1 X Rezilo opornica

5 X Vijak

1 X Uporabniški Priročnik

Zakaj izbrati nas?

1.Informacije O Podjetju

Vabljeni !

VEVOR Stroji, Oprema Co., LTD.v glavnem dejavne v čezmejnem poslovanju za obdobje 10 let.Trenutno

podjetje upravlja več kot 10000 vrste izdelkov z več kot 200 zaposlenih.Smo namenjeni, da vam ponuja neprimerljivo izbira izdelkov s najnižje cene in najboljše kakovosti.

Bolj pomembna, smo sami deset več skladišč v svetu, ki se nahaja v 4 celinah.Tam so logistike skladišč v Los Angelesu, Nemčija, Sydney.

Naši tovarni najde v 215417,Taicang, Jiangsu, Kitajska.In naše prodajne podružnice podjetje najde v Šanghaju.Dobrodošli, da obiščete naše podjetje.

2.Certifikat Kakovosti

Vse izdelke so mimo ISO9001. In večina izdelki imajo CE certifikat.

3.Dostava

Večina naših izdelkov se lahko pošiljajo within1 - 2 dni po tem, ko ste končali plačilo.In To bo trajalo 3-5 delovnih dni za roko.Additonally, smo se združil z Fedex, DHL, DPD mednarodne pošiljke, da vam ponudimo hitro odpremo in najnižjo ceno.

Imamo štiri podružnice podjetja v Ameriki, Nemčiji, Avstraliji, na Kitajskem.To bo trajalo 3-5 delovnih dni za roko.In imamo 10 oversea skladišče za svetovno pošiljko.

Če ste Ameriški kupec, nam lahko pošljete pralni iz Ameriške skladišče v Los Angelesu

Oznake: audi a4 prestavna ročica, vintage papir giljotino, kovinski nibbler, guillotin, a4 rezalnik, notranja vrat, knjiga rezalnik, a4 papir ream, stružnica vevor, koruza koncu mlin

DIY Dobave ELEKTRIČNI
Številka Modela 858-A4
Blagovna Znamka VEVOR

Napiši mnenje

12

12" Ročni Rezalnik Za Papir A4 400 Listov Knjige Težka Giljotino Pralni Prirezovalnik

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi