Jajce Inkubator 9-35 Jajca Digitalni Celoti 110V/220V50/60H Avtomatski Inkubator Perutnine Hatcher Pralni za Piščanci Race Gosi Ptice

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€27.66

€38.41

-27 %

Delež v socialnih medijih

Jajce Inkubator 9-35 Jajca Digitalni Celoti 110V/220V50/60H Avtomatski Inkubator Perutnine Hatcher Pralni za Piščanci Race Gosi Ptice

Bullet Točk: 1、Enostavno in popolnoma avtomatski inkubator: jajce inkubator lahko samodejno nadzor temperature in pa jajca.Enostavno delovanje; lahko zadovoljili potrebe družine ali eksperimentalni inkubacije.Upoštevajte inkubacijo proces jajca v vsakem trenutku.

2、Velike zmogljivosti: v Primerjavi z drugimi majhna, inkubatorjev, to perutnine inkubatorju zagotavlja več prostora in lahko sprejme 9-35 jajca za inkubacijo.To je lahko ravna z nastavljivo jajce pladenj objemke, kokoši, race, gosi in ptice. .

3、Samodejno jajce obračanja: Posnema original ekološka kokošja inkubacije način, digitalni inkubator bo samodejno vrtenje jajce vsak enkrat v nekaj časa za izboljšanje valilna stopnja.

4、Samodejni nadzor temperature, LED zaslon in prezračevanje: Je opremljen z avtomatsko regulacijo temperature in samodejnim prikazom trenutne temperature.Naprave za prezračevanje zagotavlja, da imajo jajca dovolj zraka za dihanje in vsestransko konstantno temperaturo.

5、visokim izkoristkom jajce-svetlobne funkcije: inkubatorju sam prihaja s jajce-osvetlitev funkcija, ki vam omogoča ogled inkubacijo proces jajca v vsakem trenutku.Ob istem času, smo tudi poda steklenico vode*1 in ročno jajce-svetlobne naprave,*1 za lažjo vas, da si ogledate jajca v vsakem trenutku.

Značilnosti:

1. Enostavno in popolnoma avtomatski inkubator: jajce inkubator lahko samodejno nadzor temperature in pa jajca.Enostavno delovanje; lahko zadovoljili potrebe družine ali eksperimentalni inkubacije.Upoštevajte inkubacijo proces jajca v vsakem trenutku.

2. Velika zmogljivost: v Primerjavi z drugimi majhna, inkubatorjev, to perutnine inkubatorju zagotavlja več prostora in lahko sprejme 9-35 jajca za inkubacijo.To je lahko ravna z nastavljivo jajce pladenj objemke, kokoši, race, gosi in ptice. .

3. Samodejno jajce obračanja: Posnema original ekološka kokošja inkubacije način, digitalni inkubator bo samodejno vrtenje jajce vsak enkrat v nekaj časa za izboljšanje valilna stopnja.

4. Samodejni nadzor temperature, LED zaslon in prezračevanje: Je opremljen z avtomatsko regulacijo temperature in samodejnim prikazom trenutne temperature.Naprave za prezračevanje zagotavlja, da imajo jajca dovolj zraka za dihanje in vsestransko konstantno temperaturo.

5. LED visoko učinkovitost jajce-svetlobne funkcije: inkubatorju sam prihaja s jajce-osvetlitev funkcija, ki vam omogoča ogled inkubacijo proces jajca v vsakem trenutku.Ob istem času, smo tudi poda steklenico vode*1 in ročno jajce-svetlobne naprave,*1 za lažjo vas, da si ogledate jajca v vsakem trenutku.

Inovativne značilnosti:

1. Samodejni nadzor temperature, samodejno se prikaže trenutna temperatura.

2. Samodejno vklopi jajca za simulacijo original ekološka kokošja valilna način.

3. LED visoko učinkovitost razsvetljave funkcijo.

4. Multifunkcijski nastavljiv razmak jajce pladenj; primeren za piščanec, raca, gos, ptice in druge jajce.

5. Zadnje odvajanje toplote tehnologije; turbo fan; vsestransko konstantno temperaturo.

6. Izdelan iz ABS surovin; okolju prijazno in trajne.

7. Z overflow luknjo design in skrite električno vtičnico.

Specifikacija:

Barva: premium siva + bela

Material: ABS

Napetost: 110V/220V

Frekvenca: 50/60Hz

Moč: ≤40W

Neto teža: približno 1.35 kg

Bruto teža: približno 1.75 kg

Velikost izdelka: o 32.5*21*12 cm/12.80*8.27*4.72 palčni

Pakiranje velikost: približno 37,5 ure*za 25,5*17 cm/14.76*10.04*6.69 palčni

Pakiranje metode: 1 set/karton

Jajce zmogljivost: 12 jajc, 9 račja jajca, 4 gosja jajca, 24 golob jajca, 35 prepelice jajca

Dodajte dodatki: steklenico vode + ročni jajce-svetlobne naprave,

Seznam Vsebine:

Inkubator*1

Napajalni Kabel*1

Priročnik *1

Stiropora,*1

Steklenica Za Vodo*1

Priročnik Jajce Vžigalnik*1

Oznake: incub, jajce incub, uradni jajce sitter, piščanec vrata, piščanec plucker pralni gume, inkubator 1000 jajce samodejno, tla očesa, inkubator samodejno 10, dodatek zajec, inkubator krmilnik

Vrsta Živali Na Kmetiji
Živali Na Kmetiji Vrsta zajec
Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Jajce Inkubator 9-35 Jajca Digitalni Popolnoma Avtomatski Inkubator Perutnine

Napiši mnenje

Jajce Inkubator 9-35 Jajca Digitalni Celoti 110V/220V50/60H Avtomatski Inkubator Perutnine Hatcher Pralni za Piščanci Race Gosi Ptice

Jajce Inkubator 9-35 Jajca Digitalni Celoti 110V/220V50/60H Avtomatski Inkubator Perutnine Hatcher Pralni za Piščanci Race Gosi Ptice

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi