Motorno kolo Spredaj Fender Kljun Podaljšanje Polnilnih Kolo Pokrov Nastavek Za BMW R1200GS LC Avanturo 2013 2016

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€11.72

€16.75

-30 %

Delež v socialnih medijih

Opis Dobrodošli prijatelji iz vsega sveta prihajajo, da naša trgovina, smo TMOTORRIDER v www.asistemi.si franšizne trgovine ,Tukaj boste našli vaš najljubši motorno kolo, pribor in se veselimo sodelovanja z vami.Smo zelo prizadevamo, da bi najboljše blago za svojo hišo na najhitrejši hitrosti.

Če ste zadovoljni z blagom, vas prosimo, da nas s petimi zvezdicami.

Če niste zadovoljni z blagom, ne podajam sporov, se obrnite na nas, mi vam bo dala najbolj zadovoljiva rešitev.Najlepša hvala.

TRGOVEC KODA:XXBM-R1200-86 Opis Izdelka:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Barva: Črna

Package: 1pc

Material: ABS Plastika

Vgradnjo:

2013-2016 BMW R1200GS/LC/Adventure (vrtanje luknje obvezno)

Značilnosti:

--Zaščitno pokrivalo se enostavno čisti, Ščiti kljun proti rock dings in praskami

Zmanjšanje muck na vaši žarometi

--To bo pomagalo vaše kolo iz prvotni videz bolje, Dodajte pridih elegance na vaše kolo.

--To je odlična zamenjava zlomljeno eno.

Plačilo *plačate lahko s pomočjo Alipay, Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto in bančno nakazilo, in še več.Več možnosti plačila bodo na voljo na www.asistemi.si v prihodnosti.

*Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Pošiljko čas Dostave je o 7-60 delovnih dni. *Mi Ladje po vsem Svetu, razen oddaljenem kraju. *Postavke dostava večini držav, ki so v 10 do 30 delovnih dni,drugi oddaljenem kraju bo trajalo približno 60days. (1) Q:Ko sem, da plačilo, kaj času lahko pošiljajo?A:Dobavljeni v roku 48 ur in zagotavljajo številko skladbe. (2) V:Kako dolgo bom prejel parceli?Če niste prejeli,kako lahko naredim ?A:Glede na državo, 7-60 dni.Več kot 60 dni, ne prejme, Bomo povračilo denarja za vas. (3) Q:Če blaga, ki imajo težave s kakovostjo, kako lahko naredim ?A:Prosimo, obrnite na nas, bomo rešiti problem.

Če kupci želite vedeti podrobnosti stroške dostave, prosimo, obrnite na nas in vam bomo zagotoviti razumne možnosti prevoza.

Garancija

Če kupci potrebujejo, da bi vrnili, se, prosimo, pogovorite se z nami vrnitev programa.Ne glede na to kupci, ki imajo kakršne koli težave se obrnite na nas v vsakem trenutku.Sprejemamo kupci dober nasvet, in si prizadevati, da zagotovi boljšo izkušnjo nakupovanja.Nenehno dajejo kupcem prednostno koristi cena, pozoren lep pozdrav.Povratne informacije cenimo vaše pozitivne povratne informacije. (a) Ko ste zadovoljni z nakupom, smo iskreno upam, da lahko pustite nas POZITIVNE POVRATNE informacije S petimi zvezdicami za vse rating elemente: Prav tako, vam bo pustil pozitivne povratne informacije za vas.

Element, kot je Opisano : 5 Zvezdic Komunikacija : 5 Zvezdic Dostava Hitrost : 5 Zvezdic Prosim, ne nam 4 zvezdicami ali manj, to bo bolelo naše podjetje je zelo veliko, saj smo se bodo kaznovani z www.asistemi.si. (b) Če ne boste zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur, delo z vami, dokler ne boste zadovoljni.

Storitev

Smo iskreni prodajalec na www.asistemi.si.Vse naše predmeti prihajajo iz Kitajske, z visoko kakovostjo.Prosimo, Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli za pošiljanje e-pošte z mano vaša vprašanja, vam bomo odgovorili v roku 48 ur.hvala.zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo in upam, da dolgoročno sodelovanje z vami.Pišite nam, če vsak ladjar poškodbe, izgube, okvarjen element, bomo obdelali vračilo ali ponovno ladje v 24 urah.

Oznake: bmw 1200gs avanturo polje, olje bmw 1200 gs, r1200c, r1200g, r1250gs, r1200gsa, ročaji bmw r1200gs avanturo, 1200 bmw gs, riser gs 1200 adventure, bmw r1150gs motorno kolo

Poreklo CN(Izvora)
barve črna
Leto 2013-2016
Ime Modela XXBM-R1200-86
Postavka Dolžina 0inch
Postavka Vrsta Zajema & Okrasni Ornamenti
Slog Spredaj Kljun Nastavek Zaščitnik R 1200GS
Element Širina 0inch
Blagovna Znamka TMOTORRIDER
Postavka Višina 0inch
Element Teža 0.3kg
Motobike, Da BMW
Vrsta Prednji oklep BMW R1200GS 13 14 15
Vrsta Materiala ABS

Napiši mnenje

Motorno kolo Spredaj Fender Kljun Podaljšanje Polnilnih Kolo Pokrov Nastavek Za BMW R1200GS LC Avanturo 2013 2016

Motorno kolo Spredaj Fender Kljun Podaljšanje Polnilnih Kolo Pokrov Nastavek Za BMW R1200GS LC Avanturo 2013 2016

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi