Multi-barvni Modni Nov High-end Pravi Mink Krzno Rep Avto Keychain Dekoracijo Obesek

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Navodila za pranje: Ne, Mokro, Ni belilo, Brez Pralnih,Strokovno suho čiščenje, Nizke temperature likanje, št visoki temperaturi.

Mednarodni kupci obisk podjetja

O nas:

Sečuan Na Kitajskem Dehua Usnje Manufacturing Co., Ltd., začel 8. februarja 2004, je v preteklosti že 16 let.Podjetja, blagovne znamke "D&H KRZNO," je bilo ustanovljeno v New Yorku, ZDA v letu 1998.

Podjetje proizvaja predvsem mink kože in drugih usnjenih izdelkov, izdelkov široke porabe, modna ženska oblačila, torbe in čevlji.To je največje proizvodno podjetje na Kitajskem in top tehnologijo, raziskave in razvojne ekipe.D&H KRZNO gradi najboljša platforma za svetovni industriji krzno in navdihuje, da postane transnacionalno trgovini in predelovalnih dejavnostih skupine.Odnos sodelovanja s svetovno priznanimi luksuznih blagovnih znamk GUCCI, AMANI, PRADA, itd.D&H KRZNO izdelke izvažajo v Franciji, na Danskem, v Nemčiji, Italiji, zda, Argentina, Rusija in druge Evropske in Ameriške države, in so globoko ljubil s potrošnikom doma in v tujini.

Prevoz rok:

www.asistemi.si standardna dostava potrebe 7-25 dni.

DHL, Fedx, UPS potrebujejo 4-10 dni.

Vpliva ugodnih dejavnikov, ne bo zamude.

Delovni čas:

Pon-sob, 9h-6 pm.Vaše sporočilo bomo odgovoriti v 24 urah.

Povratne informacije:

Skrbno preverite po tem, ko prejme paket, ni nobene napake v prijavi za paket.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, obravnavali bomo na vaša vprašanja v najkrajšem možnem času in vam dal zadovoljiv odgovor.Prosim, pustite petimi zvezdicami pregled in sliko.Hvala, ker ste.

Oznake: umetno lisica krzno rep, najlon mavrica keychain, krzno plašč, keychain, dihur rep keychain, keychain pompon, vrečko čar luksuznih, keychain kralj, verige ključ, rep volk

Material Kovine
Funkcija Dekoracijo
Številka Modela 2020930
Postavka Vrsta Obeski
Združljivost Torbe, oblačila
Kovinska Barva Silver Plated
Fine ali Moda Moda
Obliko\vzorec KROG
Kovine Tipa Železove zlitine
Spol Unisex
Slog Trendy
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Multi-barvni Modni Nov High-end Pravi Mink Krzno Rep Avto Keychain Dekoracijo Obesek

Multi-barvni Modni Nov High-end Pravi Mink Krzno Rep Avto Keychain Dekoracijo Obesek

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi