CZX-298 Vojske Green2 Oseba Nemo Hornet Ultralahkimi, Backpacking Šotor,Nemo 2 Oseba šotor lahko prilagodite barvo in logotip kot potrebe

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis Izdelka

MODEL

CZX-298 Ripstop nepremočljiva Šotor,ultralahkih Nemo 2 Osebi deset t Vrsto vrhunskih Ultralahkih Dvojno Plast Nemo 2 Osebi Backpacking Šotor Tkanine 210T Nepremočljiva Ripstop PU3000+šiv posnet Sezone Štiri sezone šotor Plasti Dvojno Nastavite Enostavno bulid Strukture z Eno Spalnico Pole Materiala 7.9 mm visoke trdnosti, iz Aluminija Zlitine Pole Dnu Nepremočljiva Tkanine, 210 D Oxford Nepremočljiva tkanine Indeks >3000mm UPF Indeks >50 Velikost 210*140*115CM ali po meri Neto Teža kg 1.65/pc tiskanje silk sitotisk, Zakaj izbrati nas?

Advanges:

[1] optimalno kakovosti,visoko zmogljivost in nizke stroške vzdrževanja. [2] Smo trgovanja ekipa v mnogih državah,vam lahko ponudimo vrhunsko storitev [3] različnih specifikacij in modelov za svojo izbiro. [4] smo lahko dostave blaga, hitro(3-7 dni) od našega evropskega shranjevanje,in smo lahko daje dobre plačilne pogoje. [5]Smo lahko oblikovanja izdelka ur na zahtevo.

1, za zagotovitev uspešnosti šotor, notranji šotor je prevlečena z zaščito pred soncem, da se prepreči poškodbe UV človeško telo, tako da ste bolj zdravo, da uživajo v soncu kopel na plaži.

2,Naši šotori so, da iz vodoodpornega materiala kot 210T Nepremočljiva Ripstop PU3000 ,ki bi si nikoli ne skrbi za deževen dan, ko kampiranje.

3,spredaj in zadaj vrat so narejeni iz visoko kakovostnih preje-net, ki so izolirani od komarjev, in prav tako lahko zagotovi, zrak v notranjosti šotor dihanje in udobno.Edinstven trgovina cntent vrečko oblikovanje lahko naredi enostavno ohraniti vaše osebne stvari.

O Ceni,drugo številko, ki je različna cena,če imate kakršne koli potrebe,vas prosimo, preiskave ali se obrnite na nas.Cena je negotitated,dali vam bomo najboljše izdelke in storitve!

Nad 500PCS smo lahko natisnete logotip,ne za OEM-je za svoje zasnove,uresničiti svoje sanje o DIY šotor!Embalaža & Dostava

Pakiranje: 1. enega kosa, v eni nosijo vrečko.

2. Primerna količina, izvozno karton.

3. Noben drug pribor za pakiranje v redna.

4. Naročnik zahteva pakiranje je na voljo.

Dostava: po zraku, morju ali express.

Vzorec čas dobave: 5~7 dni.

Rok dobave: približno 25~30 dni po tem, ko bi podrobnosti in proizvodnjo potrjena.Naše Storitve

Specializirani smo v prostem prosti čas šotori in prireditveni šotori, vključno z kampiranje šotor, plaža šotor, napihljivi šotor, oglaševanje zložljiva šotor, pomoči ob naravnih nesrečah šotor, in otroci igrajo šotor.Izdelujemo šotori več kot 5 let in vedno na izvoz v globalno.Baze na visoko kakovost in najboljše cene, ki jih imamo lepo ugled po vsem svetu.Informacije O Podjetju

Inovacije: prizadevali si Bomo za izgradnjo naše podjetje v industriji merilo za poslovne integritete & performance in biti prednostni dobavitelj inovativnih Izdelkov za poklicni in potrošniško uporabo.Naše kulture inovacij, zavzemanje za R&D in obširna vpogled zagotoviti, da so naši vodilnih blagovnih znamk in visoko kakovost proizvodov, ki izpolnjujejo posebne potrebe potrošnikov in strokovnjakov, ki nam služijo.

Kakovost: Na ChengZuo Industriji, prepričani smo, da je kakovost izdelka gre z roko v roki z inovacijami.Vse, kar je lahko vedno boljše.Smo si prizadevajo te izboljšave na vsakem koraku izdelki razvoj, začenši z design, orodje, proizvodnja, pakiranje in končno dostavo, za naše stranke.Naše najsodobnejše kontrola kakovosti, laboratorij je eden izmed najbolje opremljenih laboratorijih v Aziji z nekaj najnovejših strojev, ki so na voljo.Naše QC inženirji sledite naših izdelkov, od načrtovanja, surovin nabava, proizvodnja in končno dostavo.Naš sistem kakovosti, ki je sestavljena iz številnih zavor in ravnovesij, ki zagotovili, da bomo dosledno zagotavljajo enake visoko kakovost izdelka, vsak čas.

Slike Iz Naše Tovarne:

Pogosta VPRAŠANJA

1. Kdaj lahko dobim navedek?

Smo ponavadi ponudbo v roku 24 ur po tem, ko smo dobili vaše vprašanje.Če ste zelo nujno, da bi dobili ceno, prosimo, povejte nam, tako da vam bo vaša poizvedba v zvezi prednost.

2. Kako lahko dobim vzorec za preverjanje kakovosti?

Po ceni potrditev, lahko zahtevajo za vzorce, da preverite naše kakovosti.

Če potrebujete vzorcev, radi bi, da pošljete vzorec iz naše Kitajski tovarni ali u lahko dobite vzorca neposredno iz naših evropskih agent za shranjevanje.

3.Kakšne datoteke ali sprejemate za tiskanje?

PDF, Jedro Risanje, visoka ločljivost JPG .

4.Lahko si naredite načrt za nas?

Da.Smo strokovno ekipo, ki ima bogate izkušnje na področju oblikovanja in proizvodnje.

5.Kako dolgo lahko pričakujem, da se vzorec?

3-5 delovnih dni za vzorce.

6.Kaj pa časa za množično proizvodnjo?

15-20 delovnih dni za množično proizvodnjo.To je odvisno od vaše količine,in bomo poskušali naše najboljše, da bi zadovoljili vaše potrebe.

7.Kakšen je vaš pogoji dobave?

EXW, FOB, CIF, itd.

Oznake: aricxi, šotori prostem kampiranje 2person, človek šotor, tabor zunanji šotor, militari šotor, 6 oseba šotor, ribe nemo, 3 oseba šotor, zunanji šotor, tabor šotor potovanja

Sezona Štiri sezone Šotor
Število Uporabnikov Dva
Vrste Zgradbe Gradnje, ki Temelji na Potrebe
Spodaj Nepremočljiva Indeks >3000 mm
Tkanine 210T Ripstop Tkanine,PU3000
Pole Materiala Aluminij
Območje 2 kvadratni meter
Zunaj Šotor Nepremočljiva Indeks >3000 mm
Struktura Z Eno Spalnico
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Vrsta 1 - 2 Osebi, Šotor
Številka Modela CZX-372 Nemo Hornet Ultralahkimi, Backpacking Šotor
Slog na prostem
Plasti Dvojno

Napiši mnenje

CZX-298 Vojske Green2 Oseba Nemo Hornet Ultralahkimi, Backpacking Šotor,Nemo 2 Oseba šotor lahko prilagodite barvo in logotip kot potrebe

CZX-298 Vojske Green2 Oseba Nemo Hornet Ultralahkimi, Backpacking Šotor,Nemo 2 Oseba šotor lahko prilagodite barvo in logotip kot potrebe

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi