7 palčni AT070TN01 V. 2 GPS LCD zaslon

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€12.44

€13.24

-6 %

Delež v socialnih medijih

7 palčni AT070TN01 V. 2 GPS LCD zaslon

Prosimo, upoštevajte! ! !

Mi test vse izdelke pred pošiljanjem.Vendar ne moremo nadzor nad vsem, in zaslon je lahko poškoduje med transportom.Zato vas prosimo, preizkusite izdelek pred montažo.Če ste našli nekatere težave, vas prosimo, da ne namestite in stik z nami.Če še niste preizkusili namestitev, vam ne bo poprodajne storitve in povračilo stroškov storitev.Nismo odgovorni za vse težave, ki se pojavijo med namestitvijo.

O Ladijski:

bomo ladja je v 1-3 delovnih dni po plačilu.smo le ladja dostave naslov,če želite spremeniti naslov za dostavo,pls, da me kontaktirate vnaprej v času.glede na dobavni rok je običajno bo 7-30 dni,ki se bodo različne za različne države.

Čas dostave je približno:

Zda / velika Britanija / Avstralija 7-14 delovnih dni.

Kanada 7-25 delovnih dni.

Francija / Španija / Nemčija lahko traja 7-20 delovnih dni.

Vzhodna Evropa lahko traja do 16-30 delovnih dni.

Italija / Brazilija / Južna Amerika lahko traja do 30-50 delovnih dni.

Dobavljeni z DHL Express (Potrebujejo 3-6 delovnih dni, da pridejo)

Vrnitev in povratne informacije

Vsi podatki morajo biti obveščeni preden se je vrnil.

Kupec mora obvestiti prodajalca vse vrnjene artikle v roku 7 dni po prejemu paketa.Pridržujemo si pravico, zavrnitev vseh zahteva, da obvesti prodajalca, daljša od 7 dni.

Izmenjava zaradi kupec narobe del naročili, ima kupec mora plačati 2-načine, ladijski promet pristojbina.

Vrne prispevke, ki morajo imeti vsi originalni embalaži in v dobrem stanju.

Povratno poštnino in zavarovanje dajatev so nevračljive za vračilo ali novo pošiljko.

Shipping stroški so nevračljive.

Če ste zadovoljni z nakupom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, ko prejme izdelek, in se bomo vrnili povratne informacije na vas.

Če imate kakršne koli težave z izidom transakcije ali izdelka, prosimo, ne odzivajo z negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas.potrudili se bomo, da odpravite primeru ASAP.

Če izpolnjujete kakršna koli vprašanja,pls, kontaktirajte me najprej bom poskusil rešiti za vas.Negativne povratne informacije, ni sprejemljivo, preden se obrnete na mene.

O XSP CHEN Elektronskih Delov:

XSP CHEN Electronics Co., Ltd., Ltd.,Ltd.Naši glavni proizvodi vključujejo: 2.5 inch - 10.4 palcev zaslon s tekočimi kristali (LCD) in zaslona na dotik, vse vrste ročnih naprav LCD in na zaslonu na dotik, različnih Industrijskih LCD zaslon , LCD zaslon za medicinske opreme, GPS in vozila, vgrajen LCD zaslon.

Vsi zgoraj Lcd, so dobrodošli, da bi v razsutem stanju.Najboljše cene in kakovost proizvodov, ki so na voljo na zahtevo.Če ste zainteresirani, prosimo, obrnite na nas.

Oznake: vmesnik rs232, a070fw03, at070tn07, 7 palčni zaslon, 4 palčni ips zaslon, 7 palčni lcd-zaslon, 12864 i2c lcd, 1 palčni lcd-zaslon, zaslon lcd, 19 palčni lcd-plošča

Številka Modela AT070TN01
Vrsta Izdelka Tablični računalnik LCD

Napiši mnenje

7 palčni AT070TN01 V. 2 GPS LCD zaslon

7 palčni AT070TN01 V. 2 GPS LCD zaslon

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi