Ženske Naravnih Pšenične Slame Klobuk Trak Tie 15 cm Roba Čoln Klobuk Derby Plaža, Sonce Klobuk Skp Gospa Poletje Široko Roba UV Zaščito Klobuki

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€13.82

€39.48

-64 %

Delež v socialnih medijih

Material: 100% visoko kakovostni pšenične slame, Lahek,zračen in comefortable.Velik slamnik Robna: 15 cm/5.9", Klobuk Krono: Pribl.6 cm/2.3", Vodja obod: Pribl. 56-59 cm/22.04"-23.23" (nastavljiv) ena Barva : Naravna s Črnim Trakom veter Rope": vrhunska prijazen do kože Slame materiala.Mehko udobno in dihanje design, Močan Anti-uv Funkcijo, UPF 50+; Široko velike diskete robna zagotavlja odlično senco na obraz, pomoč, zaščita pred pred škodljivimi sončnimi žarki.Ohraniti zdrava, za vedno!Occation: Pomemben dodatek za vaš prostem, potovanja,počitnice, za kampiranje, pohodništvo, vrtnarjenje, hoja vaš psi, počitnice, križarjenje, izlet, vikend oddih, za medene tedne, Kentucky Derby, Cerkev, ect.To je zelo pomembno za ženske, da se zaščitijo pred neposredno močnega sonca.

Sonce ultravijoličnih žarkov bo škodijo vaši koži naredi temne lise,pospeši staranje,celo povzroči kožnega raka.

Nujno je, da uporabite soncem zaščitno pokrivalo, ko ste zunaj v poletnih mesecih.

Ta nedelja klobuk je UPF 50+ zaščite pred soncem,lahko vas ščiti pred ultravijoličnim žarkom.

Sprostite se na soncu, in pokažejo svetu, trenutne občutke z našo široko roba nedelja klobuk.

Bodite prepričani, da sprejme selfie in objavite na socialnih medijev!Ste tako lepo!O Nas

imamo sanje, sanje, da bi morali vsi biti prepričani v nosil naše kape s ponosom.Neverjetno ženske Klobuki se boste počutili zaupanja in neverjetno, ne samo vodenje Očarljivo niti udobno.Da, to je moč veliko klobuki lahko prinese!

Druge Servise

Smo lahko ponudimo morebitne popuste ali za več predmetov, če smo lahko.

Imamo veliko izkušenj, ki sem jih n zagotavljajo Spusti nakupovanje za vse stranke, dobrodošli dela z vami.

Plačilo

www.asistemi.si Podporo Visa kartico MasterCard, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto in bančno nakazilo.Ne podpirajo PayPal.

Dostava

Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 48 ur po prejemu plačila.

Vsi predmeti so iz Kitajske.Smo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljiv, cenovno dostopen način mednarodni ladijski promet storitev.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Bomo biti odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki nastane v proces dostava.Vse pošiljke lahko nudimo številko za sledenje.

Način dostave in Mednarodni Ladijski promet Čas:

Če se odločite Epacket ali www.asistemi.si Standardna dostava,to bi trajalo 7~20 delovnih dni za dostavo.

Če se odločite, Kitajska post dostava,to bi trajalo 18~40 dni za dobavo.

Če potrebujete hitreje ladijskega prometa, prosimo, kontaktirajte nas za dodatne pristojbine.Obstajajo težo in cubage omejitev v mednarodni da z uporabo Express.

Pogoji

Dejansko barvo in obliko, lahko izgleda malo drugačen od slike, zaradi tehničnih izboljšav in predelovalnih dejavnostih variance.Prosimo, bodite pozorni, preden boste ponudbo.Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas.Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku dostava ali vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate po e-pošti.Potrudili se bomo, da odpravite te težave.Zahvaljujemo se vam za nakupovanje v naši trgovini.

Vrne

Vsi izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.Če je poškodovan v nesreči, ga lahko vrnete izdelek za nas.Bomo izvedli zamenjavo glede na naše razpoložljivih zalog, če ni na voljo, vračilo denarja, se izda.

Če element je v redu, ampak si res ne želite, da se za nekaj osebnih razlogov, vrnitev je sprejeta v roku 30 dni po tem, ko kupec prejme blago.Vrne element, ki mora biti v prvotno stanje.Kupec je odgovoren za vrnitev stroške dostave.

Stik Z Nami

Nam je mar za naše cenjene kupce, če imate kakršna koli vprašanja, mi bo zelo vesel, da vam pomaga.Smo poskušali naše najboljše, da odgovor na vašo e-pošto, kakor hitro je mogoče, vendar pa zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, bomo morda ne boste mogli odgovoriti na vaša e-pošto takoj.Prosimo, dovolite 24 delovni čas za nas, za odgovor

Povratne informacije

1,Če ste ga prejeli naše izdelke in tudi zadovoljni z njimi, prosim, pomagaj nam, da bomo pozitivne povratne informacije.Bomo zelo cenim za to. 2. Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, prosimo, vzemite si nekaj minut časa in pustite, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Prav tako bomo naredili enako za vas ASAP.Hvala. 3. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, preden ste zapustili negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskušali naše najboljše, da bi odpravili težavo, dokler ne boste zadovoljni.

Oznake: ženske slamnati klobuki ženske, časopis rokavi ženske, pokrivalo ženske, proizvodnja električne sun pokrivalo ženske, rafija, bucket pokrivalo ženske, zlato cerkev klobuki ženske elegantne, črni klobuk, chaleco femininos, morje, sonce klobuk

Funkcija Močan Anti-uv Funkcijo,UPF 50+,zaščita pred soncem škodljivih ray
Blagovna Znamka WZRYTTL
Material Slama
Več Podrobnosti Prosimo, preverite podrobnosti v naslednjih
Klobuk Velikost Višina 5.5 cm/2.2"
Vzorec Tipa Trdna
Occation Vsak dan,Počitnice,na Plaži,Čolnarjenje,Stranka,kentucky derby,Cerkev,Poroka,Rase
obod Cca. 56-59 cm
Qualtity 100% Visoko Kakovostni Količina koži prijaznih pšenične Slame Materail
Postavka Vrsta Sonce Klobuki
Kentucky derby klobuk Ženske Nedelja klobuk Kekec
Ime Oddelka Za odrasle
Številka Modela Y054
Slog Priložnostne
Spol ŽENSKE
Predmeti Pogoj 100% Čisto Nov
Podrobnosti Zeleno Črni Trak Tie Veter Vrvi Design Poletje Kekec Klobuk za Ženske
chapeau femme ete sombreros mujer verano
Opomba vse slike v seznam, se pravi fotografije
Slamnik Roba Cca.15 cm/5.9"
2 barvi Naravno s črno kravato Trak

Napiši mnenje

Ženske Naravnih Pšenične Slame Klobuk Trak Tie 15 cm Roba Čoln Klobuk Derby Plaža, Sonce Klobuk Skp Gospa Poletje Široko Roba UV Zaščito Klobuki

Ženske Naravnih Pšenične Slame Klobuk Trak Tie 15 cm Roba Čoln Klobuk Derby Plaža, Sonce Klobuk Skp Gospa Poletje Široko Roba UV Zaščito Klobuki

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi