Za Gopro Dodatki za Vgradnjo za Go pro junak 7 6 5 4 Seje Vrečko za Shranjevanje Primeru Nastavite držalo za Xiaomi Yi 4K SJCAM SJ4000 EKEN H9 H9R

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€6.44

€8.05

-20 %

Delež v socialnih medijih

za Gopro Dodatki za Vgradnjo za Go pro junak 7 6 5 4 Seje Vrečko za Shranjevanje Primeru Nastavite držalo za Xiaomi Yi 4K SJCAM SJ4000 EKEN H9 H9R Opis: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Pogosto uporablja na deskanje, smučanje, rolkanje, vožnjo kolo/ motorno kolo Združljiv: Za GoPro Hero 7 6 5 4 3+ 3 2 1 za SJCAM SJ4000/SJ4000 WiFi/SJ5000/SJ5000 WiFi/SJ5000X Elite/ M10/M20/SJ6 Legenda/SJ7 Star/SJ8 Series/SJ9 Serije za EKEN H9 H9R za Xiaomi Yi Športne delovanje Fotoaparata za druge blagovne znamke delovanje fotoaparata Prsih trak: Omogočajo rabo za Gopro Xiaomi yi SJCAM na prsih Udobno, popolnoma nastavljiv načrta paše vseh oblik in velikosti, vključno z več velikih jakne je kot Nalašč nastavek za smučanje, kajakaštvo, kolesarjenje, motokros, konjeniških in drugih ukrepov šport Glavo Traku: Uporablja nositi na glavi, normalno vidika fotografiranja zaslon.Monopod Značilnosti:

Fotoaparat vmesnik : Univerzalni 1/4 vijak

Sega do 86 cm

Zapre 21 cm

Prilega v žep

Novo spremenljivko dolžina položaja

Nova podpora za težji fotoaparati

Plovec Plavajoče Funkcije : Ultrazvočno varjenje tehnologije obdelana

Sijoče rumene barve, enostavno najti, ko je padla v wate

Zmogljivost: digitalni fotoaparat

Zložen višina: 150 mm

Glavni fuction: Plava celotno fotoaparat z ohišjem, ko je padla v vodo Prosimo, upoštevajte,: ne vključuje fotoaparat in drugi dodatki Paket vključuje: Možnost 1: 1 * Glavo Trak 1 * Prsih Trak 1 * Plavajoči Plovec 1 * Selfie Stick 1 * Mini Stojalo 1 * Nastavek za Adapter 1 * Globina 1 * J-HOOK Znanja 1 * SJCAM Vrečko za Shranjevanje(22*16*6 cm)

Možnost 2: 1 * Glavo Trak 1 * Prsih Trak 1 * Plavajoči Plovec 1 * Nastavek za Adapter 1 * Globina 1 * J-HOOK Znanja 1 * SJCAM Vrečko za Shranjevanje(22*16*6 cm)

Možnost 3: 1 * Glavo Trak 1 * Plavajoči Plovec 1 * Selfie Stick 1 * Mini Stojalo 1 * Nastavek za Adapter 1 * Globina 1 * SJCAM Vrečko za Shranjevanje(22*16*6 cm)

Možnost 4: 1 * Plavajoči Plovec 1 * Mini Stojalo 1 * Nastavek za Adapter 1 * Globina 1 * SJCAM Vrečko za Shranjevanje(22*16*6 cm)

Možnost 5: 1 * SJCAM Vrečko za Shranjevanje(22*16*6 cm)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podrobnosti O Izdelku:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Plačilo: 1. Mi lahko sprejmete T/T , Paypal, Western Union in Depozitni za plačilo, najboljši način je online Depozitni plačilo, lahko izberete sami.Če želite, druge plačilne pogoje, vas prosimo, da nam vedeti, preden če bi. 2. Celotno plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, ali bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu. 3. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba, naslov, poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.Pošiljke: 1. Bomo pošlje blago v roku 3 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre. 2. Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice, težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg tega naj kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.Garancija in Jamstvo: 1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa 2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping. 3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej. 4. Za vse elemente, prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.Povratne informacije : 1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov. 2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto, vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas. 3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: go pro 4 seje, ohišje gopro seje, 4k delovanje fotoaparata, Xiaomi, pro junak 5 seji dodatki, junak 5 seji opremo, delovanje fotoaparata objemka, redmi watch trak, gopro seje, gopro seji silicij primeru

za Gopro Kamera Akcija Gopro hero 7 6 5 4 4S 3plus 3 2 1
Snop Snop 5
Za Druge Ukrepe Cam EKEN H9 H9R H8 W9 SOOCOO Gitup Git2 g3 duo
Za Xiaoyi Fotoaparat Xiaomi Yi, Yi 4K serije,Xiaomi mijia
združljivost gopro dodatki
Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke Sony
Številka Modela za Gopro dodatki
Za SJCAM Fotoaparat SJ4000 SJ5000X SJ6 SJ7 M20 SJ8 SJ9 Serije
Material PC
Vrsta Akcijske Kamere Pribor Kompleti
Blagovna Znamka KFFTWWX
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Za Gopro Dodatki za Vgradnjo za Go pro junak 7 6 5 4 Seje Vrečko za Shranjevanje Primeru Nastavite držalo za Xiaomi Yi 4K SJCAM SJ4000 EKEN H9 H9R

Za Gopro Dodatki za Vgradnjo za Go pro junak 7 6 5 4 Seje Vrečko za Shranjevanje Primeru Nastavite držalo za Xiaomi Yi 4K SJCAM SJ4000 EKEN H9 H9R

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi