Colnago C60 C64 Krmilo Cestne Dirke Kolo Ogljikovih Cesti Ročico 90/100/110/120mmx400/420mm/440mm

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€33.51

€36.83

-9 %

Delež v socialnih medijih

Krmilo:

Material:Polno ogljikovih vlaken

Krmilo Širina:400mm/420mm/440mm (izberete eno)

Steblo:

Material:Polno ogljikovih vlaken

Steblo Širina:80 mm/90 mm/100 mm/110mm/120 mm (izberete lahko eno)

Slika Prikazuje

Drugi Krmilo barv lahko izbirate.prosim stik z nami.da cena ni enaka.

Storitve Za Stranke

Smo posvetili sebi, da bi visoko kakovost, vendar s poceni cena ogljika kolo deli , Smo dobrodošli sodelavci po vsem svetu, trgovini na debelo in custom-made.Kaj je več, smo lahko sprejmete DIY za izdelke, kot so dodajte vaše ime, barvo in vaš raje vzorec.

Plačilo: plačate lahko s www.asistemi.si Depozitni (Vključujejo Kreditna Kartica, Bančno Nakazilo, Western Union in drugi). 100% varen plačilni.www.asistemi.si pripadajo alibaba, je varno podjetje.

Zakaj Plačilo je 100% Varno?Ker boste plačali, da www.asistemi.si podjetje, ko prejmete izdelkov, www.asistemi.si lahko sprostijo denar, da lastnik trgovine.Prejmete izdelka na prvi, in lastnik trgovine dobiti denar kasneje.Če ne morete prejeli izdelek, lahko dobite nadomestilo iz www.asistemi.si.

Pošiljke:

1 Če kupec želite uporabljati več, hitreje, način dostave, kot so DHL TNT itd, prosimo, obrnite na nas o povečanju ladijskega stroškov.

2 Navodilo : čas dostave je odvisen od kupca carinjenje čas ali višje Sile.Če kupec ne dobi blaga v dolgo časa, upamo, da kupec lahko obrnite na carinskih ali lokalni pošti, z namenom, da se blago takoj.

Poprodajne Storitve:

Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Ampak, če obstajajo nekatere nepričakovane težave zgodi, upamo, da za reševanje problemov s kupcem skozi prijazno na naslednje načine:

1, Če je kakovost težav, kupec lahko obrnete na nas v 15days po prejemu blaga, mora kupec zagotoviti fotografije ali video posnetki in druga dokazila, da prodajalec, za identifikacijo.

2 Človek poškodovan, kupci prevzeti polno odgovornost.

3 kupec blago vrnili nam, in povrne stroške dostave, potem ko prejmemo blago ,vam bomo poslali nov izdelek za kupca in plačati za ponovno pošlji ladijskega stroškov ali vrnili vaš denar.

Po meri Dajatve(Uvozne dajatve): Plačevanje davka je dolžnost vsakega državljana, kupec morali odgovorni za vse davke.Zaradi davčne težav, kupec zavrne sprejem blaga, kupec morali Odgovorni za tovor iz in doma.

Povratne informacije

1 zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

2 Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Mi bo pustil pozitivne povratne informacije, da vam kasneje.

3 Obrnite na nas po e-pošti ali v naši trgovini manager pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave v najkrajšem možnem času.

Oznake: krmilo trak, karbonsko krmilo cesti, krmilo ec90 koncu, strani vijak, kolo colnago, karbonsko krmilo mtb, bicycl krmilo, kolo krmilo steblo brezplačna dostava, aero carbon krmilo, Krmilo

Širina 401 - 500mm
Material Ogljikovih Vlaken
Blagovna Znamka CARROWTER
Uporaba Cestna Kolesa
Objemka Premer 25.1 - 26,5 mm
Številka Modela C60 C64
Vrsta Cestno Krmilo/Bent Bar
Sestavine Krmilo

Napiši mnenje

Colnago C60 C64 Krmilo Cestne Dirke Kolo Ogljikovih Cesti Ročico 90/100/110/120mmx400/420mm/440mm

Colnago C60 C64 Krmilo Cestne Dirke Kolo Ogljikovih Cesti Ročico 90/100/110/120mmx400/420mm/440mm

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi