Fitnes Šport Steklenice, Inovativne Motivacijske 32OZ Prostor Pokal Ustvarjalne Gradient Barva Materiala, Odbijanje Vode Pokal na Prostem

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€7.21

€11.10

-35 %

Delež v socialnih medijih

Bullet Točk: 1、Edinstveno Motivacijskega Načrta: To visoko kakovost pijač opomnik steklenico vode je posebej izdelan z inspirativno ponudbo in časovni mejniki, ki vas opomni, povečanje vaš dnevni vnos vode.In vam pomaga doseči vaše zdravje in fitnes cilje.Uporabite popolnoma za hujšanje, med in po treningu, nadzor apetita, dopolnitev vlage, splošno zdravje.

2、BPA in Strupenih-brezplačno: Izdelana iz kakovostnih tritan co-poliestra plastike, ta steklenico vode je 100% BPA in je strupena in brez vonja, ki so prosta in zdravo za vaše dnevno vode za pitje.Kot nalašč za pohodništvo, kolesarjenje, kolesarjenje, kampiranje, tek, Joga ali katere koli druge športne doma, v telovadnici in v pisarni.

3、Funkcionalna Zasnova: Preprosto odpiranje z eno roko s klikom na gumb dostop do sveže vode, flip top pokrov je oblikovan z varno ključavnico, zaradi česar je prah in puščanje dokazilo.Hiter pretok vode odpiranje ust vam pomaga, da hidrat hitreje.Lahka teža s prenosno zapestje trak, zaradi česar je primeren za on-the-go hidracijo.Z odstranljivo cedilo, steklenica je enostavna za napolni sadje in čaj v vašo pijačo.Usta je dovolj široka, da se prilega kocke ledu, tudi enostaven za čiščenje.

4、Enostaven za Čiščenje: Z trajne najlon trak design in lahki design, lahko zlahka nosite večkratno uporabo steklenico vode, da kjerkoli vam je všeč.V telovadnici steklenico vode je zelo enostaven za čiščenje preveč, kar potrebujete za preprosto operite z pecilni soda in kis.

5、Idealno Darilo Izbira: Je 32OZ steklenico vode je priročno, uro, časovni mejniki, da vam pomaga povečati vaš dnevni vnos vode.Ta odličen steklenico prihaja z različnih živahne barve in lepe vzorce izbire,ki je najlepše darilo ideja za sebe, družinski člani, prijatelji, sodelavci, ženske in moški, ki uživajo v zdrav način življenja.

Značilnosti: 1. Motivacijskega Načrta: Dala motivacijo, da opozarja, da ostanete hidrirani in piti dovolj vode čez dan.

2. Čas in Zmogljivosti Oznake: Super za merjenje vaš dnevni vnos vode, to je lepo vidno videli boste dobili bližje vaš cilj in naredi želite doseči prej.

3. Hrana Razred Gradiva: steklenica za Vodo iz trajnega Tritan materiala, BPA FREE, vonj, ki so prosta in zdrava za pitje

4. Neprepustnih Funkcije: vrh 32OZ steklenico vode je zasnovan s hrano razred silikonsko O-tesnilo preprečuje 100% tesnjenje.

5. Preprečiti Prah: vzmetni prah skp, lahko učinkovito preprečite prah, ki vstopajo na vaše steklenice.

6. Eden Kliknite Odpri: Preprosto odprite ustnik z eno samo roko,ki vam pomaga preprosto pijačo.

7. Široka Usta: širok usta odprtje zasnovan naredi šport steklenico vode enostavno napolnite z ledenimi kockami in sadja.

8. Priročno za Izvajanje: steklenica Za vodo z trak je lahek, lahko enostavno izvajajo za dejavnosti na prostem.

Seznam Vsebine:

1*Šport Steklenice

Opomba:

1. Ne za pomivalni stroj.

2. Ne vroče tekočine.

3. Preprečitev padca z višine ravni.

Oznake: telovadnice silicij steklenica za vodo, velika steklenica za vadbo, bulin t4, oznaka galono steklenica za vodo, kovinski galono steklenica za vodo, štedilnik, steklenico krat, steklenico vode vaja vaja, eleganten telovadnici steklenica za vodo, motivacija steklenice za vodo

Poreklo CN(Izvora)
Tip 1 Kolesarjenje Vode Pokal
Zmogljivosti Drugo
Material Poliester plastike
Ime šport steklenice
Vrsta Prostor Pokal

Napiši mnenje

Fitnes Šport Steklenice, Inovativne Motivacijske 32OZ Prostor Pokal Ustvarjalne Gradient Barva Materiala, Odbijanje Vode Pokal na Prostem

Fitnes Šport Steklenice, Inovativne Motivacijske 32OZ Prostor Pokal Ustvarjalne Gradient Barva Materiala, Odbijanje Vode Pokal na Prostem

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi