Fashioin čipke push up modrc, poletje slog, plus velikost seksi ženske spodnje perilo tanke modrc pokal za ženske perilo modis bralette vrh lady

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€3.56

€5.09

-30 %

Delež v socialnih medijih

Opomba: preden se vaše plačilo , vas prosimo, povejte nam vaše telo informacije,tako da smo lahko zagotovi primerno velikost za vas.

Opis:

Barva: bež, črna, temno siva, roza in rdeča

pokal: 3/4

Material: bombaž

Funkcija: push up

Modrc slog: V tip

dacoration: nosorogovo

Opomba:

1. V našem poslu preiod, če imate kakršnakoli vprašanja o naših predmetov, ali

kaj drugega, vas prosimo, da nas kontaktirate.Pozitivne in negativne predlog, nam bo pomagal, da

izboljšanje naših storitev, dokler ga ne izpolnjuje.

2.Ko bomo prejeli vaše plačilo, vam bomo pripraviti predmete znotraj 2-3 dni ,po finishment od

paket bomo poslali v najkrajšem možnem času.

3.Če niste našli vaš najljubši izdelek, vam lahko nam povejte, se bomo potrudili, da zbere veliko

informacije za vas, naše prepričanje je, da pomaga vam, da kupite izdelke, ki jih res želite.

Smo zelo paziti paket, podrobnosti, da se zagotovi varna pošiljke za vas.Therefoe, prosimo, preglejte paket, preden se prijavite svoje ime.Če ste ugotovili, da je nepopravljivo poškodovane , si lahko posnamete s prevoznikom.Medtem, lahko posnamete fotografijo, in da nam pošljete, se bomo potrudili, da naslov problem za vas.

Pozornost, prosim!Smo mednarodno prodajalec iz kitajske celine.Smo ponavadi ponujajo standardne mednarodne letalom.In zdaj, to bo samo trajalo 7 - 20 dni za dostavo.Če imate posebne zahteve, se obrnite na nas asap.Bomo odgovor v 24 urah(zaradi časa, razlika med nami).

Opomba: Stranke bodo odgovorni za davke , carine in druge dajatve, med dostava!

Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, lahko ga vrne v prvotno stanje v roku enega tedna po prejemu.Poslali vam bomo celotno vračilo skupaj z ladijskega stroškov takoj, ko bomo prejeli element.Toda kupci so domnevali, da plača za povratni prevoz.

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vas vabimo, da se pusti pozitiven feedbak za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo samo trajalo le 1 minuto.Hvala!Če niste zadovoljni s predmeti in storitve, vljudno prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne povratne informacije .Bomo poskušali naše najboljše, da reševanje vašega problema.

Naše podjetje se nahaja v shenzhen, guandong, se bomo potrudili, da izpolnjuje vaše zahteve.Ne samo ponujamo izdelke, ampak tudi ponujamo odlične storitve.

Izdelki, ki jih kupujete imajo visoko učinkovitost, verjamem, da bo naš dolgoročni partner.

Naš Delovni Čas: 24 ur na dan,7 dni v tednu.

Prosimo, pošljite nam sporočilo, če nismo online.

Oznake: ženske črna modrc set, pas ropstva seks, ženske modrc dekleta set, 541, priložnostne korzet vrh, plaža brezrokavnik ženske, orignal ženske modrc set, modrc punk, y trakov modrc set, modrc har

Pokal Obliko Tri Četrtine(3/4 Skodelice)
Spolnost No
Material Bombaž
Zapiranje Tip Štiri Kavelj in oči
Vrsta Podpore Underwire
Nespodobno Sliko No
Trak Tip Kabriolet Trakov
Vzorec Tipa Trdna
Dekoracijo Čipke
Številka Modela 2255
Poreklo CN(Izvora)
Modrc Slog push up
Slog Seksi

Napiši mnenje

Fashioin čipke push up modrc, poletje slog, plus velikost seksi ženske spodnje perilo tanke modrc pokal za ženske perilo modis bralette vrh lady

Fashioin čipke push up modrc, poletje slog, plus velikost seksi ženske spodnje perilo tanke modrc pokal za ženske perilo modis bralette vrh lady

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi