Zoohi CCTV kamer 6CH 720P/1080P AHD varnostne Kamere, DVR Kit CCTV nepremočljiva Prostem home Video nadzorni Sistem HDD

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€122.14

€203.57

-40 %

Delež v socialnih medijih

Pravi strel video:

Davek&Duty :

Kupci, ki so odgovorni za Dajatve in Davki /Oddaljenih območjih, takse, Zoohi ni odgovoren za te stroške.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, obrnite na nas po plačilu.

Nudimo EU / ZDA/ velika britanija/ AU Vtič ,privzeto je, da je poslal svojo državo.

Prilagojen za vas:

Ponujamo vam dve možnosti: · 720P 6 Kamere + 8CH DVR · 1080P 6 Kamere + 8CH DVR nudimo None/ 1TB/ 2TB/ 3TB Trdi Disk za nakup je obvezna.

DVR Značilnosti:

· 8CH 1080P DVR · DVR vgrajen Fotoaparat za izmenični Tok.(Brez dodatnih power adapter je potreben za fotoaparat) · Podpora Zaznavanje Gibanja · Podpora Android/IOS/Pad/PC Oddaljeni Pogled · Get Instant Email Opozorila, Ko je predlog zazna · Podpora Predogled Video/Snemanje/Predvajanje/USB Backup · Get Instant Email Opozorila, Ko je predlog zazna

Lastnosti Fotoaparata

· Slikovni Senzor: 1/2.8" Progressive Scan Senzor · Objektiv: privzeta 3.6 mm · Auto White Balance in 3D-DNR · Nočno Vizijo: 24 IR Led 100Ft (30 m) · Minimalna Osvetlitev: Barve Za 0,1 Lux, B/W 0.01 Lux · Vremensko: Podporo (IP66)

PLUG & PLAY

Enostavno povezati, plug and play), ni potrebe, da se ustanovi, ki jo uživajo.

Pripomba:

Privzeto je, da vsaka kamera je opremljena z 18-metrski BNC kabla.Če potrebujete daljši kabel, lahko kliknite tukaj za nakup 30 m ali 50 m BNC kabla.

DVR neposredno zagotavlja napajanje za Kamero

Fotoaparat ne zahteva dodatnega napajalnika, naša napredna DVR vgrajen fotoaparat napajalnega sistema.

Uživajte Omamljanje Slike in Video

To je enostaven za namestitev 1080P high definition video nadzorni sistem, ki so idealne za domačo in poslovno varnost.

Smart IR-Cut Night Vision

Opremljena s 24 IR Led, kamera omogoča jasno 100ft(30 metrov) night vision z enotno svetilnost, nizka poraba energije in daljšo življenjsko dobo.

Oddaljeni Dostop Kadarkoli In Kjerkoli

Podpora IOS, Android,Windows PC.Z brezplačno aplikacijo Danale.boste vedeli, da se dogaja, tudi, ko niste okoli, Sprejem obvestil in ogled v živo ali video posnetke, ki je desno od telefona.

Video S Pametno Predvajanje

To dejansko economized vaš čas v predvajanje video, Incident video posnetke lahko najdemo in označen v nobenem trenutku z smart ponavljanja.Tako boste dobili priložnost, da gredo neposredno na incident, video posnetke, medtem ko preskoči drugi.

Trdi disk, in snemalni čas:

· Ko trdi disk je poln, bo sistem samodejno izbriše najstarejši video posnetka, tako se doseže inteligentni zanke snemanje. · Podatki so zgolj informativne narave, pod pogojem, da dejansko uporabo.

Pripomba:

· Če ste izbrali ta komplet vključuje trdi disk, trdi disk, ki bo vnaprej nameščen v DVR pred odpremo. · Če želite uporabljati za predvajanje, morate kupiti kit s Trdim Diskom.

IP66 Vodoodporni Fotoaparat

IP66 strokovno varnostno nadzorna kamera za Zunanjo/Notranjo uporabo.Pogoji delovanja: -30 °C ~ 60 °C, Vlažnost zraka 95% ali manj (brez kondenziranja)

Oddaljeni Dostop Kadarkoli In Kjerkoli

Podpora IOS, Android,Windows PC.Z brezplačno aplikacijo Danale.boste vedeli, da se dogaja, tudi, ko niste okoli, Sprejem obvestil in ogled v živo ali video posnetke, ki je desno od telefona.

Lahko kliknite na to povezavo za prenos programa PC različica programske opreme in pogled kamere na vaš computer.https://cn.danale.com/download.html

Podpora multi-language

Podpira angleški, ruski, francoski, Turčije, Italije, španije, Nemčije, koreje, Japonske, itd.

Različnih vmesnikov

Podrobnosti:

Pakiranje Seznam:

Seznam Vsebine:

· 1x 8CH AHD DVR · 6x AHD Fotoaparat · 6x BNC Kabel · 6x Paket Vijakov · 1x Uporabniški Priročnik · 1x Miško · 1x Moč za DVR · 1x Omrežni Kabel 1m

KUPEC OBVESTILO

Želim vam srečno nakupovanje!

Po Meri Dajatve

Nismo odgovorni za carinske obdavčitve.Carinski obdavčitve kupca odgovornost.Dajatev se plača kupec kupec je država in mi ne polnite ta pristojbina.

Pošiljko

1. Običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga www.asistemi.si. 2. Če se odločite express pošiljko in vaš naslov, ki je definiran kot oddaljeno območje s Fedex /DHL, boste morali plačati dodatnih $30 daljavo, ladijski promet pristojbina.Ali vas prosimo, da nas nova drug naslov, ki ni oddaljeno.Oddaljeno območje preverite preko link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Če imate kakršno koli spremembe, da, prosim, pustite sporočilo v vrstnem redu. 4. Prosimo, preverite vaš naslov in kontaktna številka je prava, še posebej preverite vašo poštno številko in mesto je popravite informacije ,v nasprotnem primeru vaša parcela ne bo ladja ven.

Garancija

Eno leto garancije za vse proizvode, vse enote, ki dokazuje z napako v garancijskem potrjevanje obdobju, bomo odpravili brezplačno za dele ali zamenjati.Končni uporabnik je odgovoren za vse tovorni stroškov .Garancija ne pokriva kakršne koli naključno, nenamerno ali posledično škodo, ki izhajajo iz uporabe.

Povratne Informacije&Rating

Zahvaljujemo se vam za poslovanje močno.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas Pozitivne povratne informacije in 5 Zvezdic rating.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvoj naše poslovanje in boljšim.Če niste zadovoljni s katerim koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate, komunikacija je veliko bolj učinkovito kot odpiranje spora.Naše storitve za stranke in tehnično podporo, se bomo potrudili, da vam ponudimo zadovoljni rešitev.

Oznake: DVR, fotoaparat secur, kamere cctv kit varnostni sistem, 6 cctv kamer, ptica na prostem, Fotoaparat tester, fotoaparat surveil, 8MP CVI, 2 cctv kamere sistema za zaščito, komplet, 4ch cctv kit

KOS Fotoaparata 6pcs
P2P Podpora
IR Led 24 Kosov infrardečo Led
Objektiv 3.6 mm
Blagovna Znamka Zoohi
Video Izhod VGA / HDMI
Številka Modela Zoohi AHD 6CH
Dolžina Kabla 18 m
Ločljivost 2MP
Zaznavanje Gibanja Podpora
Kategorija Nadzor, Varnostni Sistem
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Zoohi CCTV kamer 6CH 720P/1080P AHD varnostne Kamere, DVR Kit CCTV nepremočljiva Prostem home Video nadzorni Sistem HDD

Zoohi CCTV kamer 6CH 720P/1080P AHD varnostne Kamere, DVR Kit CCTV nepremočljiva Prostem home Video nadzorni Sistem HDD

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi