Pametna Električna Vratu in Ramen Massager Lajšanje Bolečin Orodje za Zdravstveno Nego, Sprostitev Vratnih Vretenc Fizioterapija Zdravstveni

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€24.11

€52.42

-54 %

Delež v socialnih medijih

Značilnosti:

1. Skozi nizko-cikel impulzov tehnologije, prodrejo 3-5 centimetrov pod kožo, da odprete bolečine točk in poldnevnikov in zmanjšajo bolečine vratne hrbtenice.

2. Konstantno temperaturo masaža.Vroče stiskanje na 42℃ lahko sprostite krvnih žil, sprostite mišice in kosti, pospeši krvni obtok in blaži materničnega vratu bolečine.

3. 3 masaža načini in 15-korak sile prilagoditev.Akupunktura in moxibustion način, masaža način in potrkala način.

4. Zaustavite na rednih časovnih presledkih.Privzeto 15 minut po tem, ko samodejnega izpada, varnejše, bolj zagotovljena. 5. Polnjenje prek kabla USB. 450mAh baterija, napolnjena za 2 uri, masiramo za 15 minut vsak dan, je trajala približno 1 mesec.

Specifikacije:

Barva: Bela/Roza/Temno Modra

Velikost: 142*138*60mm/5.59*5.43*2.36"

Material: ABS + 304 nerjaveče jeklo

Teža: 160 g

Polnjenje: način USB

Napetost parametri: 5; 1A; 5W

Vgrajena litij-zmogljivost baterije: 450mAh

Trajanje: Masaža 15 minut na dan za približno 1 mesec.

Način: Akupunktura in moxibustion način, masaža način in potrkala način.

Package Podrobnosti:

1 X USB Vrat Massager

1 X USB Polnilnik

1 X Daljinski Upravljalnik

1 X Uporabnika Manua

Vsestranski in Učinkovit

Izkušnje nežno toplino in več gnetenje masaža načinov za pomirjajo utrujene mišice, lajšanje bolečine temeljito in pospeševanje krvnega obtoka.Razbremeniti napetost in prejeli zadovoljno, globoko sproščujočo masažo na theoffice,doma,na cesti,na universityorwhile sprostitev na kavč.

S 3 masaža načini in 15 ravneh sile adjustmentExperience Razkošno Udobje.Združljiv z vsemi občutljivosti in vratu okvirji.

Trajnost in Udobje

Zgrajen iz Trpežne 304 Nerjaveče Jeklo, Smart Vratu Massager je zagotovljeno, da traja .S svojo težko elastična roko in mehko tlak band je primerna za vse velikosti vrat, in nudi čvrsto, udobno prilegajo.

Vsakdanje Prenosljivost

Z njeno lahki, kompaktni obliki faktor in stilsko design, Smart Vratu Massager je kot nalašč za uporabo med vozi.

Samo 15 minut na dan je vse, kar je potrebno za opazno zmanjšanje vratu in ramen nelagodje.Nikoli nisi daleč od bolečin, kot Smart Vratu Massager je mogoče računati, da sprejme tlak off.

Oznake: g. shiatsu, bolečine v mišicah, bolečine v vratu, shiatsu, osebni massager električni, nizke frekvence fizioterapija, vratu olajšave, massag za vrat, Bolečine V Vratu Olajšave, ramenski massager acupoint

Function3
Velikost Medium
Številka Modela Vratu Massager
Function4
Blagovna Znamka youe je sijala
Function1
Poreklo CN(Izvora)
Polnjenje način
Postavka Vrsta Masaža & Sprostitev
Uporaba Vratu
Napetost parametre
Function2
Material ABS & TPR
Function5

Napiši mnenje

Pametna Električna Vratu in Ramen Massager Lajšanje Bolečin Orodje za Zdravstveno Nego, Sprostitev Vratnih Vretenc Fizioterapija Zdravstveni

Pametna Električna Vratu in Ramen Massager Lajšanje Bolečin Orodje za Zdravstveno Nego, Sprostitev Vratnih Vretenc Fizioterapija Zdravstveni

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi