Poln ogljikovih vlaken Visoke kakovosti Colnago ogljika, vode bidona držalo z 3K/UD/Mat Sijajni 6 barvah za izbor

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Smo strokovno ogljikovih dele koles proizvajalca, ki je bila ustanovljena 8. Avg., 2000, s skupno površino 6.000 kvadratnih metrov, se Nahaja v Guandong,Kitajska.Smo specializirano za proizvodnjo Ogljika Cestno Kolo, Ogljikov MTB Okvir, Ogljikov Kolo stojalo set, karbonsko krmilo, steblo,bidona, Ogljikov Kolo Dvojica, ogljikov dele koles itd..

Kolo Tip: MTB/Cestno Kolo Material: Polno Ogljikovih Vlaken Površina vezavi : UD/3K Zaključek: Sijajni/Mat Teža : približno 25 g

UD Mat Črno model podrobnosti :

Ko naredite a bi , prosim, pustite vaše podrobnosti sporočila .

Primer : 1>Model : Co11--Co16 (izberite enega) 2>Površine vezavi : UD/3K (izberite enega) 3>Finish : Mat/Sijajni (izberite enega)

Če želite in potrebujete naslednje izdelke v naši trgovini , vas prosimo, kliknite modeli vedeti več !

Colnago 3K/UD ogljikovih Krmilo :

Colnago 3K/UD ogljikovih Sedlo :

Colnago 50mm carbon kolesne dvojice :

Colnago C64 ogljikovih Frameset :

Colnago KONCEPT ogljikovih Frameset :

Colnago C60 ogljikovih Frameset :

Colnago V3Rs Disk ogljikovih Frameset :

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.asistemi.si kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.asistemi.si , in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

1. Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov. 2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Želijo imate veliko nakupovalno izkušnjo tukaj !

Oznake: kolo carbon nosilec, kolo colnago, colnago, colnago koncept, colnago sedlo, kolo colnago, aluminij bidona držalo, kovinski vode bidona držalo, titan bidona, colnago okvir

Zaključek Mat/Sijajni
Številka Modela Colnago C60 C64 KONCEPT
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka CARROWTER
Teža (g) 12g
Material poln ogljikovih vlaken
Površina vezavi UD/3K
barve Več

Napiši mnenje

Poln ogljikovih vlaken Visoke kakovosti Colnago ogljika, vode bidona držalo z 3K/UD/Mat Sijajni 6 barvah za izbor

Poln ogljikovih vlaken Visoke kakovosti Colnago ogljika, vode bidona držalo z 3K/UD/Mat Sijajni 6 barvah za izbor

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi