Univerzalni Non-Slip Kristalno Volan pokrijemo s PU Usnje Bling Diamond Okrasnih Dekorativni Dodatki za avtomobile Fit 37-38 CM

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€12.56

€25.12

-50 %

Delež v socialnih medijih

Opis Izdelka

Material: visoko kakovost PU usnje z okrasnih

Velikost: Univerzalna volan premer 37-38 cm / 14.5-15 cm

Teža: približno 0.47 kg

Paket vsebuje: 1 x crystal avto volan pokrov

Barva: zlata+črna

Značilnosti Izdelka

1. Odlično dekoracijo in zaščito: To kristalno kolo pokrov je definitivno privlačen idealna izbira za okrasitev volani in avto notranjost.

2. Bling Bling občutek: kristalno jasno, kristali in okrasnih + močno PU usnja, da so dobre kakovosti in videza.

3. Idealna izbira za štiri letne čase: mini okrasnih na kristalno kolo pokrov lahko zagotavljajo nežno masažo z rokami, medtem ko mehko PU usnje pomaga ohranjati stalno temperaturo.

4. Velikost: na Splošno primerna premer je 37-38 cm

O NAS:

AUTOYOUTH Uradni Trgovina je le uradni trgovina pooblaščene neposredno iz AUTOYOUTH brez prenosa povezavo.Zavezal se je, da prodaja 100% prvotne avtentične proizvode.

O Dostavi:

Po plačilu , www.asistemi.si traja okoli 12-48hs, da potrdite sklada kanal varno.Ko je potrjena, parcel, ki bodo dobavljeni v 48hours.

Ladje, ki jih www.asistemi.si Standardna Dostava iz Kitajske.Paket prišel na vašo državo, sledenje podrobnosti je mogoče preveriti na lokalni pošti spletni strani.

Ladje, ki jih IML iz Rusije.Sledenje: https://www.17track.net/en.

Vrnitev & Vračilo:

Ni razloga za vrnitev blaga v roku 15 dni.Le parcelo, brez osebnih napak uporabo ali poškodbe, ki ne vplivajo na drugi-prodaja parcel.Ladjar stroškov, je nosi jih kupec.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in številko naročila.

O Povratnih Informacij :

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša businesss razvoj,smo sincerel vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: lexus is250 pnevmatike, avto dekle, autoyouth avto sedeža, dodatek bling avto, 15-palčni avto kolesni pokrov, karcher avto dodatki, avto okrasnih ženske, avto prilagoditev opreme, samodejno prestavi, ročica, auto bling

Uporablja premer 37-38 CM
Ime Modela M 15-palčni Universal
Posebne Funkcije 1 Peneče Bing Okrasnih
Postavka Premer 38cm
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Višina 4cm
Velikost 38 cm
Količina Volan Pokrov (1 Kos)
Element Teža 0.45kg
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9000
Vrsta Materiala Visoka Kakovost PU Usnje
Poseben Zunanja Oblika 2 Dihanje
Postavka Dolžina 38cm
Postavka Vrsta Krmiljenje Kolesa & Volan Zvezdišča
Element Širina 38cm
Blagovna Znamka AUTOYOUTH
Posebne Funkcije Okrašena Notranjost Avtomobila zračno propustno Vlakno ,Sani dokaz
Notranja Oprema Krmiljenje Zajema
barve Zlato+Črna

Napiši mnenje

Univerzalni Non-Slip Kristalno Volan pokrijemo s PU Usnje Bling Diamond Okrasnih Dekorativni Dodatki za avtomobile Fit 37-38 CM

Univerzalni Non-Slip Kristalno Volan pokrijemo s PU Usnje Bling Diamond Okrasnih Dekorativni Dodatki za avtomobile Fit 37-38 CM

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi