R-EP Univerzalni Avto prestavna Ročica Dirke Prestavna Ročica z Dotik LED za Večino Avtomobilov Transformator Konbs

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€9.48

€17.25

-45 %

Delež v socialnih medijih

-Niti strehe je 8 mm, 10 mm, 12 mm (ki so vse v enem shift gumb, da se prilega večini priročnik za avtomobile). -Za namestitev, enostavno twist, odvijte in odstranite parka shift gumb in zamenjajte s tem LED prestavna ročica. -So LED, ki so vgrajene v te shift gumb, ki se aktivirajo z nekomplicirano patetičen je, lučka LED bo bivanje v 30 sekundah in se avtomatsko izklopi po njej. -LED se napaja z notranjo baterijo vir, ki je polnilna. (V tem času 30 sekund, svetloba, barve, bo samodejno spremeni). -Polnilnik, ki je vključen v tem paketu, tako da boste lahko znova napolniti z avtomobilskega cigaretnega vžigalnika.

Primerni za večino priročnik avto vozil, nekateri Samodejno( brez gumb device)

-No stikalo potrebna, ko se je dotakniti, se bo samodejno luči. -Vsakič, ko sveti lučka vklopite, bo zadnji 30 sekund. -Pravega Usnja Piling občutek, zelo udobno. -Lepa Svetlobna črta, nekakšen žlahten. -LED Barva: 6 Modelov -Material: Usnje + aluminija + plastično lečo. -Vgrajena polnilna visoke kakovosti za litijeve baterije. -Ko je najprej napolnite, 8 ur, ki so potrebne.Potem pa kasneje polnjenje, 1 uro, je dovolj.Z enkratno polnjenje, ta premik raven gumb lahko deluje približno en mesec.

1 X Prestavna ročica 1 X USB line 1 X Brezplačno

1. Združljivost:Primerni za najbolj priročnik Avtomobili vozila, nekatere Samodejno( brez gumb device) 2. Glede na barvo svetlobe, barve, na sliki je različna od dejanske eno, in barvo svetlobe videti s prostim očesom je bolj žive. 3. Ko prejmete prestavna ročica, prvo uporabo svetlobe, ki morda ne delujejo in morate napolniti prvi.

Oznake: gt prestavna ročica, ralliart kolo, jdm gumb, vse za, avto prestavna ročica mugen, lučka led, orodje gumb shift, orodje kolesa, furnitur ročaj, gumb za led

Ime Modela Prestavna Ročica
Ključne Besede-1 Prestavna Ročica Ročica
Postavka Višina 5.7cm
Ključne Besede-2 Avto Prestavna Ročica Ročica Menjalnika Stick
Element Teža 0.23kg
Vrsta Materiala Usnje
Postavka Vrsta Prestavna Ročica
Postavka Dolžina 11cm
Leto VSE
Element Širina 4.5cm
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Posebne Funkcije Ročni Menjalnik
Ključne Besede-3 Prestavna Ročica
Ključne Besede-4 prestavna ročica

Napiši mnenje

R-EP Univerzalni Avto prestavna Ročica Dirke Prestavna Ročica z Dotik LED za Večino Avtomobilov Transformator Konbs

R-EP Univerzalni Avto prestavna Ročica Dirke Prestavna Ročica z Dotik LED za Večino Avtomobilov Transformator Konbs

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi