L14 Strokovno Ročno Ličila Ščetke Elastični Weasel Lase Korektor Čopiča Beli Ročaj Naravnih Las, Make Up Krtačo

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€6.36

€6.69

-4 %

Delež v socialnih medijih

Weasel dlaka je gladka in prožna, podobno sable lase, je dobro, da na pobral želeno količino izdelka, ter zelo mehka na vašo kožo.Ravno krtačo za uporabo korektor na področjih vašega obraza, ki jo želite prikriti, kot so temne kolobarje pod očmi in mozolji.Lahko uporabite tudi ta čopič, da line up vaš ustnice in nanesite šminko na ustnicah, dal nekaj lip gloss, da dodate barvo in sijaj.Velikost: celotna dolžina 145 mm; lasje dolžina 10 mm, lase širina 6 mm.Prosimo, počakajte približno 1mm napak zaradi ročnega merjenja.

1. način: Gorijo, če smrdi, kot smo spali človeških las, potem je naravni lasje; če smrdi kot smo spali plastiko, potem je sintetičnih las.2. način: Operite, ko suha, sintetičnih las bo skoraj enako kot prej, vendar je naravni lasje bodo dobili puhasto če ne oblikuje.Nasveti: Če ne želite naravnih las, da je preveč košat, prosimo, zaviti z obrazno tkivo po pranje, in tudi za velik čopič, lahko uporabite čopič stražar mrežo, ki smo ga poslali na to obliko.

Za naše naravno krtače za lase, čeprav smo poskušali spopasti z njo, ampak še vedno imajo malo naravnih las, živalske dlake vonj, in to bo izginilo pravočasno, prosimo, razmislite, če bi ga sprejeli ali ne, prav tako lahko uporabite malo Udobje za pranje in kritje vonj.

Čisto ščetko pred uporabo to prvič.Za dnevno čiščenje rutinsko, razmislite o uporabi blage krtačo, čistilo.Uporabite naslednji način, da vaš krtačo za čiščenje.Priporočamo tedensko čiščenje. 1. Uporabite tekočo toplo vodo, (pazite, da se ne da popolnoma potopite osnova dlake), da se znebite toliko izdelkov, kot je mogoče.Poskusite s prsti, da se znebite vseh bitov, vložene proti osnova krtačo glavo. 2. Kraj grah velika kapljica krtačo, čistilo(ali katero koli blago čistilo radi baby šampon), v vaši dlani. 3. Premešamo ščetine v čiščenje s krožnimi gibi, dokler se ne čopič je v celoti lathered. 4. Sperite ščetine, iztisniti iz baze namigi, da odstranite odvečno vodo. 5. Ponavljajte, dokler voda teče jasno in vse ličila, se to odstrani iz krtačo. 6. Preoblikovanje ščetine na njihovi izvirni obliki in nato uporabite krpo za suho vsak ščetke, lahko pa jih pustite, suh zrak in jih položite na krpo.Lahko tudi nežno krtačo ščetine na papirnato brisačo, da odstranite nastane.Ali lahko uporabite krtačo zaščitna neto da čopič obliko, ko čopič je skoraj suho.Nasvet: Pranje čopičev ponoči, tako da so suha in pripravljena za uporabo, v dopoldanskem času.

Oznake: miney oblikovalci obrti, ogrlica človek golob, neto perilo hlače, mini 10 1 maline, minesota košarka, granat 925 prstan fant, ming hua ce uhan, neto trunk octavia 5, mingshore joga tab3

Ročaj Material Les
Število Kosov Ena Enota
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Lolita 14
Čopič Materiala WEASEL
Uporabljajo Z Korektor
Postavka Vrsta Ličila Ščetke

Napiši mnenje

L14 Strokovno Ročno Ličila Ščetke Elastični Weasel Lase Korektor Čopiča Beli Ročaj Naravnih Las, Make Up Krtačo

L14 Strokovno Ročno Ličila Ščetke Elastični Weasel Lase Korektor Čopiča Beli Ročaj Naravnih Las, Make Up Krtačo

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi