Za Volkswagen VW Golf 7 6 5 4 Skoda Octavia Scirocoo Bora Passat Auto Zunanjost Ogljikovih Vlaken Vrat Ročaj Kritje Okraski Trim

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€48.38

€62.83

-22 %

Delež v socialnih medijih

Visoka Kakovost Auto Zunanjost iz Ogljikovih Vlaken Izdelan Vrat Ročaj Kritje Nalepke Okraski Prekrivni Trim Za Volkswagen Golf 6 7 BORA SCIROCOO PASSAT SHARAN

Tej dražbi seznam je niz ogljikovih vlaken Vrat Ročaj Zajema.Ta set vsebuje 8 kosov ročaj pokrovi za avtomobilska vrata, in je izdelana iz ogljikovih vlaken material za zaščito vašega avtomobila vrat ročaj.

Značilnosti:

1,100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

2,Material: iz Ogljikovih vlaken izdelan.

3,Pritrjena z Za 3M samolepilni,Enostavno Namestitev,Ni Orodje, ki Zahteva.

4,100% Vodotesen.Nikoli Ne Zbledi, Nikoli Ne Rje.Dodate slog za vaše vozilo.

5,Enostavna namestitev z lepilnim trakom in ni vrtanje zahteva, samo čisto in suho vaš avto ročaj, držijo pokrov na avto ročaj.Prosimo, uporabite detergent za čiščenje površine cilj, preden jo držijo na.

Navodila Za Namestitev: 1. Čist avto ročaj zagotoviti brez vode, olja, madeže in zdrobljenega kamenja. 2. POMEMBEN KORAK: Toplotno nalepke za sušilnik za lase po avtomobilskih vrat ročaj postane suha, Odstranite nalepko off, in se veže na zunaj avtomobila ročaj. 3. Nato pritisnite in držite vsaj 15 sekund, da se zagotovi, da v celoti pritrjena. 4. Za najboljše prakse, prosim, ne pranje avtomobila v 24 urah po namestitvi.

Postavka vključuje:

8×Vrat Ročaj Pokrovčkov Opomba:

Nekatere slike so prikazane splošne slike.Ampak ostalo recimo, naša vrata sklede bo ustrezal vašem vozilu 100%, saj so te prilagojene fit izdelkov.Obliko, ki bo drugačna od slike, vendar se oblika in material, ki bo še naprej, kot je prikazano na seznamu.Prepričajte se, da ste s tem seznanjeni, Preden jo Kupite.

Podrobnosti:

Stranka Vprašanje in Odgovor

1.Q: Kako preveriti, ali je ta izdelek ustreza moj avto ali ne ?

A: Če ne veste, o namestitvi, pišite in nam pošljite vaš avto slike(sprednji, nazaj in celo avto, slike), nato bomo preverili, fit ali ne.

2.Q: ali Je to resnično 100% polno ogljikovih vlaken material in suho ogljikovih ?

O: naše blago mokro ogljika,kar je za 2 plasti steklenih vlaken, eno plast pravi ogljika.

3.Q: Je slikarstvo vključeni/ali zagotavljate slikarstvo ?(NI za ogljikovih vlaken)

A: Unpainted izdelek je sprožilni sivi ali črni barvi.In ne bomo omogočili barvanje storitev.Da bi se izognili barva razlika in praskami med dostava ali namestitev, smo zelo kažejo, da barve v vaš lokalni avto spremembe trgovino po namestitvi.

1.Q: koliko davek moramo plačati ?

A: V Evropske države :vse elemente, ki potrebujejo uvoznih dajatev, ki je 35-45 evra, ki temelji na naš majhen komercialni račun

V ZDA trg: vse elemente, ne bo treba plačati uvozne dajatve, če je skupni trgovinski račun, ki je manj kot 1000usd, kot je naš znesek računa bo 200usd ,tako v ZDA trg ne bo treba plačati davka.

V Avstraliji trgu: vse elemente, ne bo treba plačati uvozne dajatve, če je skupni trgovinski račun, ki je manj kot 1000AUD, kot je naš znesek računa bo 200AUD ,tako v ZDA trg ne bo treba plačati davka.

Q: Ko bom boste prejeli paket po plačilu ?

A:To bo nas 2-3 delovnih dneh narediti pregled & pakiranje & organiziranje odpreme.

EMS delievey čas 7-10 delovnih dni.

Fedex/DHL/TNT/UPS delievery čas 5-7 delovnih dneh.

Q: ali Je montaža opreme v paketu?Kako namestiti ?

A: 3M traku ali vijaki so pakirani v paketu, kot je potrebno, nekateri deli potrebujejo samo 3M nekateri deli potrebujejo vijake, ki jih bodo poslana kot na situacijo.

Imamo navodila za namestitev, ki temelji na različnih delov,pls se nanašajo na opis.

V: Kaj naj storim, če sem ne zadovoljen blaga ?

A:(1) po prejetem blaga, če ne boste zadovoljni, se lahko obrnete z dekle za vrnitev, bomo plačali na povratni ladijski promet pristojbina, če je to naš problem.

(2)če je malo scarched med plovbo bomo morali popravilo navodila za vas, ali pa se vrnete nazaj.

(3)če je poškodovan med transportom,mi bo celotno vračilo ali zamenjavo novega za vas.

Vse naše izdelke, ki se bo dvakrat preveriti in pakirano, preden odpremo,nekateri deli so tudi pakirani tako, vezane primeru, da bi zaščitili izdelkov ter, če je blago še vedno poškodovan med transportom, ki jih nesramno shipping company ,vljudno prosim, da nas obvesti pravočasno.

V: Kaj naj storim, če sem prejeli izdelek, ki ne morem spraviti na moj avto ?

A: Če ne morete odpraviti izdelka na avtu, vljudno prosim, da nas obvesti pravočasno, in nam pošljite podrobnosti o namestitvi slike,kot tudi vaš avto slike(sprednji,nazaj in celo avto, slike), smo strokovno tehnični inženir, da pomaga rešiti problem.

Oznake: sportsvan, jeep lučka, avto kritje t roc, skoda yeti, fan vw passat, egr golf 6, Golf 5, zlato mk5 vrat ročaj, ogledalo vw, stikalo za zaklepanje vw

Element Širina 17cm
Proizvajalec Številka Dela /
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Materiala Iz Ogljikovih Vlaken
Posebne Funkcije /
Blagovna Znamka T-ogljika
Modela Avtomobila Volkswagen Golf 6 7
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Element Teža 0.5kg
Postavka Višina 5cm
Postavka Vrsta Ročaji Na Vratih
Izmenjave Številka Dela /
Postavka Dolžina 21cm
Model Leto /
Drugi Del Število /
Ime Modela /
Država/Regija Proizvodnji Kitajska

Napiši mnenje

Za Volkswagen VW Golf 7 6 5 4 Skoda Octavia Scirocoo Bora Passat Auto Zunanjost Ogljikovih Vlaken Vrat Ročaj Kritje Okraski Trim

Za Volkswagen VW Golf 7 6 5 4 Skoda Octavia Scirocoo Bora Passat Auto Zunanjost Ogljikovih Vlaken Vrat Ročaj Kritje Okraski Trim

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi