NuoYuncloud avto monitor 9 v - 24 v van obračanje slike visoke ločljivosti ir nočno vizijo avtobus astern avto monitor

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€37.60

€73.73

-49 %

Delež v socialnih medijih

HD night vision camera funkcije 1:18 infrardeče svetlobe, samodejno indukcije, samodejna osvetlitev, vgrajeno elektronsko tehtnico 2: široko napetost načrtovanje, podporo 9V-največ 40v napetosti, se lahko prilagodijo slabo delovno okolje, tovornih vozil 3:600TV linija, 120 stopnja širokokotni, nizka osvetljenost, nepremočljiva in dustproof, modul: PC7070

Primerna je za vse vrste velikih strojev, tovornjakov, avtobusov in tako naprej

Dan in noč pravi strel

Slikovni Senzorji: 7070

TV Sistem:PAL / NTSC

nepremočljiva stopnja:Ip67

Učinkovitih slikovnih točk:628x582 slikovnih pik / 656 x 492 slikovnih pik

Ločljivost:420TV lines

Minimalna Osvetlitev:1.0 Lux / F1.2

Pin Objektiv:f=2,5 mm / F = 2.0

Objektiv Kota:120°

Vertikalne Sinhronizacije.Frekvenca:60 hz

Video Izhod:1.0 vp-p, 75Ohm

Napajanje:DC9-36V

Poraba toka:≤120mA

Elektronski Sprožilec:1/60 ~ 1/10,000 Sekund

Gama Poraba:0.45

S/N Razmerje:Bolje kot 48Db

Skeniranje Sistema:2:1Interlace

Delovna Temperatura:-20°C~70°C ,RH95% MAX

Temperatura skladiščenja:-40°C~85°C ,RH95% MAX

Embalaže so vključeni:

1/3"CMOS kamera x 1

15m video kabel x 1

1m napajalni kabel x 1

priročnik x 1

Pomen:

1.Če je predmet, ki dejansko nima probelm,Prosimo, da posnamete sliko ali video, za nas potrditev, Smo lahko nadomestila, ki jih ne več kot 50% prodajne vrednosti.in ni vam treba na ladjo element nazaj,ker smo mi brezplačna dostava in ladijski promet pristojbina prevzame vsaj 50% prodajne vrednosti.

2. Smo ponavadi proces, ki bi v naslednjih 24-72hours po tem, ko ste plačali, je bolje, preverite, ali vaše e-pošte v tem času, če imamo druge informacije, ki so potrebne od vas.

3. Mi ne morete dostaviti P. O Polje ' s & mi ne morete dostaviti brez vaše kontaktne telefonske številke.

4. Da preverite, ali telefonska številka in naslov 100% pravilno , bomo le dostaviti na naslov, ki ga pusti v www.asistemi.si sistem

5. Za Brazilijo stranke, prosimo, povejte nam vaše davčne številke (CNPJ ŠT.ali CPF ŠT.), ali ne moremo obdelati vaše naročilo.

Dostavo:

Dostava bo urejena v roku 2 delovnih dni po plačilu se izbrišejo, tako dolgo, kot kupca podatke in naslov za dostavo je potrjena.Prosimo, navedite pravico, poštna številka in veljavno telefonsko številko, da se prepreči zamude pri dostave.

1) Če kupec treba na parceli, ki bi jih izvajali določene kurirju ali drugih izrecnih način, se, prosimo, obrnite na našo prodajno prilagajanje cen pred plačilom.

2) mali paket v 2.0 kg, bo poslana s Kitajske post air mail ali HongKong Register pošte .Običajno to traja 15-25 delovnih dneh glavne destinacije na svetu.UPS,DHL ali EMS so na voljo tudi.

3) ne Bomo ladjo, da se APO/FPO, P. O, POLJE, naslove.

4) samoti pristojbina izključi, na naslove, navedene v oddaljenih območjih na DHL/UPS spletno stran, se zaračuna dodatno US$30.

5) Na Način, Čas (samo za referenco)

Uvoz Davka:

Nismo odgovorni za MOREBITNE uvozne dajatve, po meri, plačilo ali carinski zamudo.Če parcela je vrnitev nazaj k nam zaradi kupca zavrnitev izplačila nad pristojbine, mi NE bi bilo poslati paket, dokler kupec skupaj pristojbin in plačati VSE za vrnitev in ponovno pošlji stroškov.Kupci, ki ne more preklicati naročilo ali zahtevo za vračilo na podlagi zgoraj navedenega razloga.

Bomo poskušali naše najboljše, da bi našim kupcem, da bi kar najbolj zmanjšali tveganje za plačilo davkov.Kot naše izkušnje, 90% je mogoče doseči, da kupec ne plačuje nobenih davkov, na primer z navedbo predmeta kot vzorec ali darilo, vendar boste še vedno našli ceno, ki je nižja od standardne tudi so se odločili, za plačilo carinske!

Vrnitev in Garancije:

Vsi predmeti so popolnoma novi naravnost iz tovarne.V primeru, da ste prejeli element, ki povzroča napako, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko se prijavite na prejem.Povrnili vam bomo, ali ga zamenjate.

Vrnitev v roku 7 dni po prejemu, je mogoče vračilo (izključitev ladijski tovorni)

Vrnitev v 20 dneh po prejemu lahko nadomesti.

Vrnitev v roku 1 leta od datuma nakupa mogoče popraviti.

To je stranke?odgovornost za plačilo za povratno poštnino in ladje element nazaj k nam.Mi bomo poslali nazaj na naše stroške.

Vse se vrne, mora biti potrjena z naše po pomožno osebje, ne odgovarjamo za morebitne vrnitve paketa brez predhodnega obvestila.

Za ne-napako vrne, bo upravna taksa uporablja.

Ponujamo vam ENO Leto Tovarniške Garancije (dodatki niso vključeni).

Garancija se razveljavi kot:

(1) za Škodo zaradi: Nepotrebnega obrabe & solza, umazanijo, zlorabe, nepravilne namestitve ali delovanje, malomarnosti, nesreče.

(2) kakršne Koli škode, nastale zaradi nepravilne embalaže, ko kupci vrnete izdelek za nas.

(3) Če je predmet, ki je bil razstavljen oziroma popravljen s strani nepooblaščene osebe.

Povratne informacije:

Stranke zadovoljstvo je naš končni cilj.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas 5-star povratne informacije.Če imate problem ali vprašanje, vas prosimo, kontaktirajte nas, preden odprete spora ali zapušča vse vrste povratne informacije.

Vsa sporočila ali e-pošto bomo odgovorili v roku enega delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email ali pritožbo naš manager

Oznake: 24 v tovornjak, baterija bluetooth zaslon, cc3, avto avdio sistem kombinacija, toyota avto dvd predvajalnik, roko monitor, avto vzglavnik monitor, strehe tv, android tablet, avto monitor

Element Teža 550g
Blagovna Znamka QXNY
Postavka Velikost 7 Palcev
Napetost 9V-24V
Umestitev Sunvisor
Postavka Vrsta Avto Monitorji
Video Vhod V1,V2
Ime Modela HD7
Poreklo CN(Izvora)
Razmerje 16
Velikost Zaslona 7"
Vrsta Materiala ABS
Ločljivost 1024*600

Napiši mnenje

NuoYuncloud avto monitor 9 v - 24 v van obračanje slike visoke ločljivosti ir nočno vizijo avtobus astern avto monitor

NuoYuncloud avto monitor 9 v - 24 v van obračanje slike visoke ločljivosti ir nočno vizijo avtobus astern avto monitor

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi