Cosplay Masko Otrok Teme Maske PVC Zakol Prevlada Demolisher Demon Masko Halloween Kostum Maškarada Stranka Rekviziti

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€35.55

€44.44

-20 %

Delež v socialnih medijih

Specifikacije

Paket vključuje: 1PCS MASKO

Zakol na Prevladujejo masko značilnosti band slog,se pogosto izvaja z celoobraznimi maskami. 3D teksturo.To?s kot enako kot masko si videl v zakol prevlada koncert.tridimenzionalni model, da je maska zelo realistično,najboljše za Zakol, da Prevladujejo Shikolai navijači.

MATERIAL:iz Debele PVC s kovinsko-kot premaz na površini, trpežna in lahka teža, izgleda zelo teksturo.

Izdelani s heavy in dark-tematskih pesmi,fant teme maska je kul in Individualno za vas.Oblikujemo prilagodljiv trak na hrbtni strani, da vam pomaga nositi je dobro.primerni za najbolj odrasle in otroke.(Usta, lahko zaprejo in odprejo prosto)

Če vam je všeč Zakol za prevlado,to masko, je vaša najboljša izbira.Ali želite, da nosijo to masko gledati njihov koncert?Da?s neverjetno za vas.

Kot nalašč za zabavo temo dejavnost, Halloween okraski,velika Noč,Božič,Carnivals,vikend dejavnosti,Noša Stranke,Protest,dogodki,Vendetta tematske zabave,Novo leto rave, stranka, humoreska,bar, Zabaviščni Mesta ,maturantski rekviziti, in burleske in šolske predstave,rojstni dan ali Cosplay itd.To lahko poveča bolj zadovoljni in aktivni vzdušje za vašo festival ali stranka, ko jo nosite.

Iščete nekaj, kar resnično strašljivo, da nosijo to noč Čarovnic?

Če želite videti drugačen, strašljivo in želite uživati v pravi noč Čarovnic z pravega duha naše Zakol Prevlada Maska je idealna izbira.

Popolnoma posnemati Zakol Prevlada Masko znak 1:1 proizvodnje, ki je primerna za večino odraslih in otrok.

Kot nalašč za maškarada stranke,darila,noša stranke,karneval,Božič,velika Noč,novoletna skupina,noč Čarovnic,itd.

Opomba:

Spoštovani kupci, ni problem s kakovostjo naših izdelkov.Izdelek deformirana zaradi iztiskanja med prevozom, in gradiva za ta izdelek je zelo dobra, tako da lahko udarec masko s toplo veter, sušilnik za lase, če želite obnoviti izvirnega izdelka.Prosimo za razumevanje.Dobro razmislite, preden vaš nakup.

Oznake: ovratnik viktorijanski, otrok teme, moški cosplay rekviziti, zelena zentai, otrok teme masko, čelada prevladujejo, ax thor, obleko pvc, oklep cosplay, pijama sullivan

Postavka Vrsta Cosplay Maske
Material Debela PVC
Spol Unisex
Poreklo CN(Izvora)
Vir Tip Film & TV
Funkcija odprtih ust
Znaki Zakol prevlada

Napiši mnenje

Cosplay Masko Otrok Teme Maske PVC Zakol Prevlada Demolisher Demon Masko Halloween Kostum Maškarada Stranka Rekviziti

Cosplay Masko Otrok Teme Maske PVC Zakol Prevlada Demolisher Demon Masko Halloween Kostum Maškarada Stranka Rekviziti

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi