Princesa Se Pretvarjamo, Predvajaj Igrače Ličila Tabela Zamrznjene Elsa Ličila Tabela Igrače Nastavite Deformacije Toaletno Mizico Igrače Set Za Dekleta Darilo

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€10.72

€13.40

-20 %

Delež v socialnih medijih

Bullet Točk:

1、Prenosni Načrt: makeup tabela igrača za obračanje ličila kocko, tako da ga nosite s sabo, kar je priročno za pravočasno shranjevanje.

2、Odlično Darilo: popoln in izvrstno darilo box embalaže bo zagotovo naj vaš otrok uživa ur zabave in postane popolna princess.

3、Priročno Shranjevanje: Vse, o ličila tabela igrača lahko zlahka shranjeni v zložljiva torba, brez skrbi, izgube ali škode.

4、Vrhunsko Oblikovanje: ličila tabela igrača funkcije mini stilist stojnici, vsak pripomoček, ki je do potankosti izdelane.

5、Široko Uporabo: ličila tabela igrača je primerna za pretvarjamo, igre, princesa stranke, igra datumov, začetnike, začetnike ali izkušene ličila umetnikov, teens prvi ličila določa, rojstnodnevne zabave, princesa obleko gor in dnevno zabavo otrok, dejavnosti, itd.

Specifikacije:

Ime: Pretvarjaj Se Igrajo Deformacije Ličila Tabela

Material: Plastika

Teža(približno): 1300g

Voziček velikost(o): 50*22*60 cm/19.69*8.66*23.62 v

Prilagoditev starost: 3 let in zgoraj

Orodje tabela velikosti(o): za 22,5*16*56 cm/8.86*6.30*22.05 v

Seznam Vsebine:

Pretvarjamo, Predvajaj Ličila Tabela Igrača * 1 (baterije niso vključene)

1.Lahko bi na Debelo in padec ladijskega prometa Naročilo?

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.In normalno, da ne pustite vse informacije o nas na parcele.

2. Kako dobiti informacije o sledenju?

Sledenje informacij bo na voljo v 5-10 dni po tem, ko je bila prihajajo ven.Pišite nam, če imate težave v sledenje podatkov. 3.kaj pa, če dobiš proizvode z napako ali ne prejmete izdelka v varstvo časa?Če niste zadovoljni z izdelki, ki jih prejmete ali ne prejmete , se obrnite na nas takoj, ko ga prejmete, preden odprete spora.Mi bo dala najboljšo rešitev.

Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda še malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Oznake: obleko elsa, pliš, disney princess, zastava zda, electr skuter, Disney, minni dekle igrače, obleko dekle, elsa, Zamrznjeno 2

Ime Pretvarjaj Se Igrajo Deformacije Ličila Tabela
Feature1 Zamrznjeno Elsa Toaletno mizico
Padec ladijskega prometa Podpora
Material Plastični
Feature4 Otroci Naj Si Predstavljajo, Igrajo
Blagovna Znamka Disney
Certificiranje ZDA certificirana (UL)
Feature2 Simulacija igrače
Poreklo CN(Izvora)
Feature3 Ličila Tabela Igrače
Starostni Razpon 14 Let & Up

Napiši mnenje

Princesa Se Pretvarjamo, Predvajaj Igrače Ličila Tabela Zamrznjene Elsa Ličila Tabela Igrače Nastavite Deformacije Toaletno Mizico Igrače Set Za Dekleta Darilo

Princesa Se Pretvarjamo, Predvajaj Igrače Ličila Tabela Zamrznjene Elsa Ličila Tabela Igrače Nastavite Deformacije Toaletno Mizico Igrače Set Za Dekleta Darilo

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi