Modra Svetloba Blokiranje Očala Proti bolečih oči Očala za Računalniško Branje Igralne Barve-spreminjanje Anti UV Glare

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€3.91

€4.95

-21 %

Delež v socialnih medijih

Modra Svetloba Blokiranje Očala Proti bolečih oči Očala za Računalniško Branje Igralne Barve-spreminjanje Anti UV Bleščanje Sonca Očala Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Naša modra svetloba očala z smart Objektiv, zaprtih prostorih in na prostem samodejnega zaznavanja, anti modra svetloba in UV zaščito.

2. Blaži utrujenost in nelagodje med brskanjem mobilnih telefonov,deskanje po spletu, igranje in delovnih fluorescentni luči z UVA/UVB zaščito in zmanjšanje bleščanja.

3. To Photochromic Modra Svetloba Očal, ki bi lahko izboljšali svojo vizijo in leče, ki spreminja z vremenom, pogoji.Lahko uporabljate med vožnjo, ribolov, kolesarjenje, baseball, jahanje, na prostem.

4. Moda Anti modra sončna svetloba tako za moške, ženske, klasična prevelik objektiv, primerna za vsako obraz, primeren kot visoko modni dodatek in dnevno nosijo vse leto, kažejo vašo edinstveno in visoko-končni okus.

5. Ultra-lahka in prilagodljiva smolo okvir materiala za trajnost in prijetno dolgotrajno nošenje.

Specifikacija:

Material: PC+kovin

Obvestilo:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike barvo.

2.Prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Paket Vključuje:

1pair x Očala

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: očala welpo, Anti blue ray, Steklo, stekla preberite, anti glare očala preberite, vz očala, očala prekrivajo, anti blue ray stekla, anti glare stekla, ss očala

Spol Unisex
Okvir Material Plastični
Blagovna Znamka centechia
Številka Modela -
Objektiv Širina -
Poreklo CN(Izvora)
Objektiv Višina -
Leče Material Steklo

Napiši mnenje

Modra Svetloba Blokiranje Očala Proti bolečih oči Očala za Računalniško Branje Igralne Barve-spreminjanje Anti UV Glare

Modra Svetloba Blokiranje Očala Proti bolečih oči Očala za Računalniško Branje Igralne Barve-spreminjanje Anti UV Glare

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi