5PCS/VELIKO Računalnike, Zaslon na Dotik, Plošča Za Simbol MC55 MC55A0 MC55N0 MC5590 MC5574 MC65 MC65A MC67 Združljiv Nova

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Zahvaljujemo se vam za obisk naše trgovine.Prosimo, preberite spodaj opombe premislite, preden boste potrdili naročilo, da bi preprečili morebitne nevšečnosti.

1. Izjava vrednost je znesek, za carinske namene bo naključno. (Vrednost tudi tovorni promet, stroške ali ne,se bo tudi razglasila naključno.To se lahko spremeni na podlagi pravne AE).

Vsak kupec je na lastno zahtevo izjava vrednost znesek mora biti na podlagi sporazuma z zda pred/, ko oddate naročilo (pred odpremo).Enkrat poslali,ne bi mogli spremeniti.

2. V ceno Ni vključeno z vsemi davki&pristojbine.Davki&Pristojbine v zvezi bo na kupce.

(Prosimo, da samo kraj naročilo, ko lahko to sprejmete.Če kupec zavrne plačilo davkov&pristojbine v zvezi,vsi odgovorni za red in izgubil povzročil bodo na kupca.)

3. Če vas ni mogel najti način dostave v vaši državi,prosimo, pustite nam sporočilo .

Mi bomo poskušali najti rešitev za vas!

Hvala, ker ste.

4 .Prosimo, upoštevajte, da je naša zaloga se spreminja vsak dan, saj oni so tudi tokovi zunaj www.asistemi.si ( AE ) ,zato včasih ni na zalogi, lahko se pojavi, ko oddate naročilo.

Če potrebujete naročilo nujno, prosimo, obrnite na nas in potrditev zaloge, preden boste plačali.

Proizvodnja časa za model, ki je na zalogi bo 8~25 delovnih dni, običajno.

Prosimo, mesto da bi le ti sprejeli.

Če ne morete čakati, prosim, ne kraj, da.Če drugih razmere,bomo tudi pustijo sporočilo v AE. 5. Trgovina na drobno in na debelo, so tako pozdravil.Za količino naročila, prosimo, da stik z nami, za boljšo ceno. 6. Nekatere naloge lahko combinded in dobavljeno skupaj z 1 parceli.Bomo pustijo sporočilo v AE za to.Če ni odgovora za svoja sporočila,se šteje, da je sprejemljiva za kupca.

7. Prosimo, da samo kraj naročilo, ko bi lahko sprejmete naše pogoje.

Če kateri koli posebno zahtevo kupca treba, da nas o tem vnaprej obvestite ko oddati naročila/pred odpremo.Mi bomo poskušali naše najboljše, da ne temelji na vaše zahteve.

Hvala za vaš čas!Veselimo se vašega nakupa!

Značilnosti:

1. Digitizer Zaslon Na Dotik

2. Za MC55 MC55A0 MC55N0 MC5590 MC5574 MC65 MC67

3. Pogoji: Nova Združljiv

Vrste opomnik: Izdelek slike so samo za referenco.Z različnimi paketi z zasloni na dotik,videz morda nekoliko drugačen,toda funkcija je v REDU.Prosimo, da samo kraj, da, ko bi lahko to sprejmete.Hvala, ker ste.

Zahvaljujemo se vam za vaš nakup pri nas.Če ste zadovoljni z našimi izdelki,vas prosimo, da nas 5 zvezd, ki je za nas zelo pomembno.Smo heartly vas blagoslovi in Bog bodi z vami!Še enkrat hvala,dragi prijatelj!

Oznake: mc3190, google nexus 9, motorola simbol, za branje črtne kode zebra, mc55, zibelka simbol, motorola mc65 zaslon, mc55a0, mc7596, za branje črtne kode motorola

Blagovna Znamka SAIDEWEI

Napiši mnenje

5PCS/VELIKO Računalnike, Zaslon na Dotik, Plošča Za Simbol MC55 MC55A0 MC55N0 MC5590 MC5574 MC65 MC65A MC67 Združljiv Nova

5PCS/VELIKO Računalnike, Zaslon na Dotik, Plošča Za Simbol MC55 MC55A0 MC55N0 MC5590 MC5574 MC65 MC65A MC67 Združljiv Nova

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi