LED Namizna Svetilka na Dotik za Nadzor 3 Načini Osvetlitve Oči,-skrb LED namizne Svetilke Z USB Vrata Držalo za Telefon Za dnevno Sobo

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€4.17

€5.97

-30 %

Delež v socialnih medijih

Vroče Blago

$13.99

$33.6

$49.9

$7.12

$17.13

$20.69

LED Namizna Svetilka na Dotik za Nadzor 3 Načini Osvetlitve Oči,-skrb LED namizne Svetilke Z USB Polnjenjem Vrat Držalo za Telefon Za dnevno Sobo Študija

【Imetnik Modela】 je ne le namizno svetilko, ima tudi mobilni telefon, držalo funkcijo.Ko ste igranje mobilni telefon in ne želite, da vklopite luči, se lahko obrnete na mizo, svetilka neposredno, kar je priročno in ščiti vaše oči.

【3 Načini Osvetlitve】3 načini osvetlitve,nizko svetlost,srednje svetlost in najvišji svetlosti, različne prizore uporabljajo različne svetlosti, lahko izberete svetlost način glede na vaše potrebe.

【360° Krivljenje,Prilagodljiv】Z silicija materiala, lahko se sklonil v 360-stopinjski,prilagajanje žarnica za optimalno kota na bo.

【Ne Jarek, Nego Oči】Led so oči,-skrb difuzor nad njimi mehča svetlobo in preprečuje bleščanje pri branju knjige ali delajo na vaši mizi.

【Storitev in Garancija】 Prosimo, preberite navodilo skrbno najprej, preden nastavitev namizno svetilko.Če obstaja kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate, to je naša čast, da vam služijo in bomo poskušali naše najboljše, da bi to rešili.Naša LED namizna svetilka vam bo več kot 30.000 ur življenjska doba.

Posebnosti:

Vhodna napetost:5 V/1A

Moč:4W

Napetost:100-240V

Obratovalna temperatura:

RIC:>80

N. W:160 g

Velikost:42cm*10.4 cm

OPOMBA: To je ne-polnilna namizna svetilka

Paket je vključeno:

1* LED Namizna Svetilka

1*USB Kabel

1.Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Plačilo mora biti izvršeno v 3days naročila.

3.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni.

1.Mi ladje po vsem svetu(pričakujejo nekaterih državah in APO/FPO).

2.Postavka bomo poslali v roku 2 dni po prejemu plačila.

3.Na splošno čas dostave je 10~60 delovnih dneh.Vendar zaradi različnih carinski obračun čas v različnih državah, se bo učinek parcela je običajni dobavni rok, zato prosimo, da v stojalo, ga.

4.Sprejemamo DHL, UPS, EMS in drugi Izrazi, če morate spremeniti način dostave, prosimo, da stik z mano.

5.Prevozni stroški, ki niso vključene uvozne davčnih dajatev, ki meri davčno, kupec naj bi reponseble za te carine.

6.Če ne boste dobili vaš paket v 45days, prosim stik z nami v najkrajšem možnem času, bomo rešiti v prvič.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30days, da se vrnejo od datuma, ko jo je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .Ni IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni packageing in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš položaj.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz aliepxress.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelka ne kot advertiased.

1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen postavke damanged in/ali zlorabljena prejema).Dodatki pridejo s 3-mesečno warrnty.

2.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil withing garancijskega roka (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.

3.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.asistemi.si!

Oznake: lučka tabl, desk krat, hub led lučka, lučka led, toalhas de mesa, 3d zmaj lučka, 3d lučka lesene led, postelja zložljive mize, abajur mesa, lučka

Značilnosti 3 Načini Osvetlitve,360° poljubne rotacije,Prilagodljiva
RIC >80
N. W 160 g
Je Zatemniti No
Osnovna Vrsta Klin
Vir Svetlobe LED Žarnice
Telo Material ABS
Blagovna Znamka prim rastejo
Velikost about 42cm*10.4cm
Slog Sodobno
Material PVC/Plastika
Postavka Vrsta Namizne Svetilke
Vhodna napetost 5 V/1A
Vir Napajanja AC
Moč 4W
Vrsta Odtenek ABS
Certificiranje UL
Številka Modela led namizne svetilke
Napetost 100-240V
Obratovalna Temperatura 50 stopnja
Je Svetil Vključeni Da,
Preklop Vrsta Dotik Za Vklop/Izklop

Napiši mnenje

LED Namizna Svetilka na Dotik za Nadzor 3 Načini Osvetlitve Oči,-skrb LED namizne Svetilke Z USB Vrata Držalo za Telefon Za dnevno Sobo

LED Namizna Svetilka na Dotik za Nadzor 3 Načini Osvetlitve Oči,-skrb LED namizne Svetilke Z USB Vrata Držalo za Telefon Za dnevno Sobo

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi