Otroci Golf Club Nastavite z Golf Palice Športne Igrače Kit Fizične v Duševnem Razvoju, za Fante, Dekleta ED889

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€16.77

€25.42

-34 %

Delež v socialnih medijih

Otroci Golf Club Nastavite z Golf Palice Športne Igrače Kit Fizične v Duševnem Razvoju, za Fante, Dekleta ED889 Funkcija:

Otroci Golf Set za Ambicioznimi Mlade Igralce golfa: Ali vaš otrok že ima rad golf ali želite uvesti jih na tej zahtevna in zabavno šport, ta golf igra za otroke je točno tisto, kar potrebujete, da pomoč vaš otrok vaditi svoje golf spretnosti.

Zabaven Način za Svoje Otroke, Delo: otroci golf set je ne le igrača, ampak odličen način za vaš otrok, da se delo in ljubezen šport.To postavlja v gibanju več mišic celotnega telesa.

Spodbuja telesnem in Duševnem Razvoju: Poleg spodbujajo vaš otrok je fizični razvoj, golf voziček igrača bo spodbujal tudi vaš otrok je duševnem razvoju.Golf je potrebno veliko koncentracije, potrpežljivost in obnašanje, tako igranje s temi palice za golf in žogic bo povečala vaš fant je opazovanje, domišljijo, in sodba spretnosti, in da jim bo pomagala sprejeti kulturo zdrave konkurence.

Popolnoma Varna Izbira za Vaše Otroke: Ti otroci golf palice so zelo lahke in popolnoma varen za uporabo s niso strupene in popolnoma neškodljiv trajnega materiala.

Darilo, Ki ga Vsak Otrok in Staršev, ki Bi Radi: golf klub otroška igrača je super darilo za otroke, ali so si dekleta ali fantje.Če ste mu golf igrače nastavite otrok je v vaši družini, ste lahko prepričani, da tudi starši ne bodo všeč!

Specifikacija:

Material: Plastika

Velikost: Kot na sliki kažejo,

Quanityt: 1 komplet

Najboljša darila za svoje otroke, Material: Plastika Starostni Razpon: > 3 let, Šport: Golf Funkcija: Razumevanje/Gibanje Sposobnost Razvijanja-- Spol: Unisex

3 x Golf Palice

3 x Žogice za Golf

2 x Golf Lukenj

1 x Golf Praktično Košarico

Oznake: cameron palico, klub golf, vodja palico, klub golf palico, spoyler, odbijača spredaj hilux, golf model, ping palico, otroci golf, golf otrok

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Mix&oprema
Izpeljani Seriji Drugo
Številka Modela 185230
Vrsta Drugo

Napiši mnenje

Otroci Golf Club Nastavite z Golf Palice Športne Igrače Kit Fizične v Duševnem Razvoju, za Fante, Dekleta ED889

Otroci Golf Club Nastavite z Golf Palice Športne Igrače Kit Fizične v Duševnem Razvoju, za Fante, Dekleta ED889

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi