WiiYii HUD E350 avto Head Up display Auto hitrost alarm OBD2 vetrobranskega stekla Projektor avtomobilska elektronika Podatkov Diagnostično Orodje

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€17.22

€24.95

-30 %

Delež v socialnih medijih

UD Glavne Funkcije in Funkcije:

1.Na voljo za avtomobile z OBD2 in EUOBD vrata(Car samodejno diagnozo sistem) ,plug and play

2. Zaslon za 5,8-palčni zaslon visoke LOČLJIVOSTI

3.Multi-color design omogoča zaslon bolj bogat in lažje branje

4. Nano-tehnologije za odpravo dvojne razmišljanja,bolj jasna.

5. Nova funkcija: prevožena razdalja merjenja

6.Bogata Vsebina: hitrost,vrtljaji na minuto,temperatura vode,napetost,trenutna poraba goriva,povprečna poraba goriva,vozne razdalje meritev, napetost, shift opomniki,utrujenost vožnje opomniki,nizka napetost alarm,visoka temperatura vode alarm,nad hitrostjo alarm, okvare motorja alarm, odpravi koda napake,prosto preklapljanje med kilometrov&milj.

6. Auto power on/off: HUD zagon in izklop z vozila zagon in zaustavitev, učinkovite zaščite akumulatorja;ohranjanje ročno preklopite v način,bolj enostavno za nadzor HUD.

7. Samodejno in ročno nastavitev svetlosti zaslona načinu vožnje brez bleščanja

Plačilo

Podpiramo naslednje načine plačila, ki je zaščitena s Kupec Zaščite Sistema

Dostava

1. Prosimo, preverite vaš naslov premislite, preden plačilo.Vse spremembe, prosimo, kontaktirajte nas čim prej.Številko za sledenje bo posodobitev na www.asistemi.si ko postavka je dobavljen.

2. Uvozne dajatve, davke in druge carinske dajatve, niso vključeni.Smo ponavadi izražajo nižjo ceno na računu/račun, da bi se izognili nekateri možni meri ali dajatve, davek, pristojbino.Če parcela dobili strogo nadzoroval po meri, boste še vedno morali plačati davek jasno po meri.Ne bomo plačati carine.Če imate posebne želje, nas kontaktirajte.

3. Prosimo, da odprete parcelo v post častnik prisotnosti, če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden), prosim, post office, ki zagotavljajo uradni dokument, še posebej zahtevek zahtevo papirja.

Nazaj/vračilo kupnine

1 garancija je 12 mesecev.Če imate kakršno koli kakovosti izdelkov težave, se obrnite na nas za potrjuje, ga lahko vrnete nazaj k nam za popravila, zamenjave ali povračila.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli telesne poškodbe ali škode, nastale zaradi kupca nepravilne uporabe.

2,Vsi vrnjeni izdelki morajo biti z originalno embalažo in posredujte na spletu številko za sledenje.

Povratne informacije

1.Prizadevamo si, da bi stranke zadovoljne!Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, prosim, pustite nas 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo.Hvala!

2.Prosimo, kontaktirajte nas pred tem, da nas je NEVTRALEN (3 zvezdice) ali NEGATIVNA(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo storili vse, odgovornost za naše napake.Hvala!

O nas

Pogosta VPRAŠANJA

1.Zaslona brez zaslona in brez elektrike.

Razlog:Zaženite motor avtomobila;preveri, če OBD kabel line je tesen;prosimo, potegnite navzdol OBD kabli več krat za zagotavljanje;preveri, če je HUD stikalom za vklop vključeno.Če ne, zaslonu še vedno,prosim spremenite drug avto za test, analizo, ali je avto OBD diagnostični vmesnik je dobro, če to ni dobro,prosim, popravite ga in poskusite znova.

2.HUD, samo kaže, avto napetost in se samodejno izklopi po 30 sekund, ko je pod pogojem z električno energijo med vožnjo.

Razlog: HUD na voljo samo za avtomobile z OBD2 sporazuma in EU-OBD sporazuma(Evropske regije: po 03 let, Druga regija:po 07 let)

HUD Izdelkov donnot podporo JOBD in OBDI in priporoča test za drug avto.

3.Glej, ni jasno, ko HUD pod soncem.

Preverite, ali je HUD gostiteljice površine zaščitni film, ki je poškodovana,in prosimo, da se držijo za razmislek film v dar ustrezno polje na vetrobransko steklo.Ali navpično pritisnite in 5 sekund za vstop v meni nastavitev HUD, ko je moč na,kratko pritisnite tipko 4 krat na meni 4,nastavite parameter 2,vertikalno pritisnite in 5 sekund, da shranite.

4.napačno delovanje povzroči nesreče.Ali netočne podatke, ki jih.

Ne ponastavite nastavitev.

2. Nenatančno Hitrost.

a.Najprej preverite hitrost enota je pravilno ali ne, hitrost enoto, ki vključuje KM/H, MPH, kratko pritisnite v val tipko, da preklopite med KM/H, MPH

b.Ko HUD je moč na vertikalni pritisnite val tipko 5 sekund do vstopa v meniju možnosti, tukaj možnost v meniju kaže, 0,parameter kaže, 107,gor ali dol, val tipko za povečanje ali zmanjšanje vrednosti glede na razlike, dokler se ne prikaže pravilna.Po prilagoditev vertikalnih pritisnite in 5 sekund, da shranite.

Oznake: auto projektor, make up, hud zaslon avto gps univerzalni, prikaz obd, avto zaslon hud, hud, piaggio digitalni merilnik hitrosti, Auto Centralno Zaklepanje, Avtomobilska Elektronika Dodatki, tomy avto zaslon

Projekcijski zaslon 2 vrt. / min
Projekcijski zaslon 5 Porabo olja
Postavka Vrsta Alarmni Sistemi In Varnost
Model HUD E350
Projekcijski zaslon 3 Napetost
Teža 100g
Vrsta Materiala ABS material
Projekcijski zaslon 4 Temperatura Vode
Dolžina Kabla 1,8 m
Žice ali Brezžično Žično
Blagovna Znamka GEYIREN
Velikost Ime 136*80*15 mm
Vrsta Avto Oprema
Funkcija hitrost, vrtljaji na minuto, temperatura vode, napetosti
Compatiable z OBD 2 avtomobila
Poreklo CN(Izvora)
Projekcijski zaslon 1 Hitrost

Napiši mnenje

WiiYii HUD E350 avto Head Up display Auto hitrost alarm OBD2 vetrobranskega stekla Projektor avtomobilska elektronika Podatkov Diagnostično Orodje

WiiYii HUD E350 avto Head Up display Auto hitrost alarm OBD2 vetrobranskega stekla Projektor avtomobilska elektronika Podatkov Diagnostično Orodje

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi