Diiib Talni Odtok Deodorant Insektov Dokaz iz Nerjavečega Jekla Vrtenjem Drenažo Kuhinja, Kopalnica, Anti-blocking Filter Možganov

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€8.89

€9.99

-11 %

Delež v socialnih medijih

Opis: * Uporaba širok usta okrogle groove, spirala tok-vodilna filter, velik premik jedro, trikratno povečanje, pospešuje pretok vode, in ker je suho hitro.Multi-directional snemljiv, enostaven za čiščenje in učinkovit proti zamašitev.Talni odtok jedro dvojno silikagel je tesno pritrjeni po drenažo, učinkovito preprečevanje širjenja pršic in vonjave, brez prekoračitev.

Specifikacija:

Blagovne znamke Diiib Materiala 304 Nerjaveče Jeklo Velikost #1 (100x100x62mm) Krog Vrsto #2 (100x100x62mm) Kvadratni Tip #3 (100x100x110mm) Pralni stroj, Tip #4 3Pcs(#1+#2+#3)

Značilnosti:

1. Je okrogle oblike možganov utor ima utor premerom 7,5 mm in povečuje nosilna zmogljivost.Površinski pokrov je mikro-arc drenažo, rob je gladek in ukrivljen, in pretok vode se nalije navzdol ob vodi kota.Drenaža je hitra in gladka, in ker je daleč od namakanje, za dolgo časa, da bi se izognili bakterijske plemenskih težave.

2. Povečanje odtoka premer odtočne jedro, odtočno zmogljivostjo do 550ml / s, z uporabo načela težo-vzvod, ko odvajanje, glede na količino vode, samodejno prilagajanje odpiranje kota, najvišje mogoče blizu 90 °, je učinek močnejši in hitrejši.

3. Lase in filter so "zapleten", blokiranje odvajanje in čiščenje je težaven? (3)anti-blocking filter zaslon je spirala na površini in spirala krili na hrbtu za oblikovanje integriranega spirala pretok vodilno strukturo, ki omogoča pretok vode hitrosti premešamo in enostavno koncentrati lase in nečistot.Srednji ravno ročaj se lahko dvigne z dvema prstoma za hitro čiščenje in anti-blokiranje.

4. Talni odtok jedro je zapečatena z dvojno silikonsko tesnilo.Prvi sloj je zapečatena z gra vity loputo.Je tesno pritrjeni po drenaža, ki učinkovito preprečuje vonj od vstopa.To je mogoče vrtati neopazno in odplak v kanalizacijo je težko preliva.Na drugo plast, zavrtel pečat odstranjen, enostavno razstaviti in enostaven za čiščenje, tesno spodrsnilo, in ker je čisto za dolgo časa.

5. Podpora stopala pokrov je odlično in enostavno, brez potrebe orodja, se lahko enostavno pobral z eno roko, podporo noge so stabilne in krog, bi se izognili lase zaplete in drugih naplavin.

6. Iz 304 nerjaveče jeklo, visoka trdota, visoka odpornost proti koroziji, in to ni enostavno rje v vlažnem okolju.Površina je brušeno, mat teksturo, abrazijsko obstojni in praske, ni enostavno zapustiti vodo, madeže, in lahko prestal test časa. 8. #3 - Dvojno funkcijo pralnega stroja floor drain - pralnega stroja ima velik premik, in drenaža hitrost, ne morejo slediti.Diiib pralni stroj, talni odtok, velike zaslonke naravnost zapored, izboljšuje drenažo učinkovitosti, ponudbo slovo preliva.Rob okrogle vode,-izvajanje luknjo, terenu, področje voda lahko odteče hkrati, zaradi česar pralnica bolj miren. 9. #1/#2 - Okrogle, kvadratne slog.Kuhinja, kopalnica mokre in suhe površine, balkon, pralni stroj, multi-scene uporabo. - Opomba: Ta talni odtok ni primerna za uporabo v korita, umivalniki, in pralnica bazeni.

Paket Je Vključeno:

1 x Diib Talni Odtok

ali

3 x Diib Talni Odtok

Več Podrobnosti:

Oznake: xiaomi youpin, xiaomi mijia diiib 3, mijia screenbar, f8 roidmi, diiib pipa, ibeauty prenosne savne soba, diiib tuš, xiaomi diiib, ylxd49yl, lesena gugalnica

Nadzor Kanalov 2 Kanali
Poreklo CN(Izvora)
Žiro Diib Nadstropje
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Številka Modela Diiib Talni Odtok
Max speed Diib Talni Odtok
Članice Zbora Ready-to-Go

Napiši mnenje

Diiib Talni Odtok Deodorant Insektov Dokaz iz Nerjavečega Jekla Vrtenjem Drenažo Kuhinja, Kopalnica, Anti-blocking Filter Možganov

Diiib Talni Odtok Deodorant Insektov Dokaz iz Nerjavečega Jekla Vrtenjem Drenažo Kuhinja, Kopalnica, Anti-blocking Filter Možganov

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi