Tibera Buddhism Fane Joss Pozlačenega Brona, Jizo Ksitigarbha Bodhisattva Kip Bude

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€47.00

€92.16

-49 %

Delež v socialnih medijih

Velikost: Višina 8 cm .Long4 palca .width4.6 inch

Velikost: Višina 20 CM .Long10 CM .width11.5 CM

Teža: 1,5 KG----vključeni teža pakirne materiale

1.Mi ladje redno ponedeljka do sobote (Peking Čas) in bo ladja vaše predmete v 1-2 dneh po plačilu prejeli.Če ne moremo ladja vaš element na čas za nekaj posebnega razloga, vas bomo obvestili prek www.asistemi.si sporočilo.

2.Nismo odgovorni za ne moremo ponuditi kakršno koli posebno opozorili na uvozne takse, dajatve, carina, DDV in davkov, ki morda boste morali plačati, ko je vaše naročilo prispe.

3.Mi ladje elemente glede na vaše www.asistemi.si naslov, razen posebne opombe kupcev!Se prepričajte, da vaše www.asistemi.si naslov pravilen, ko kupujete predmete v www.asistemi.si.Mi ne prevzema odgovornosti za postavka izguba zaradi napačen naslov.

4.Predvideni čas dobave:

Dostava lahko vpliva praznike, dogodke in nekatere druge negotovosti.Če vam ni všeč na videz, dolgi dobavni rok, prosim, premisli, da ponudbo ali nakup izdelka.Ne želimo, da bi dobili negativne ali nevtralne ali nizko DSR rezultat, ker je čas poštnine.Če imate posebno povpraševanje na čas poštnine, me obvestite prek www.asistemi.si sporočilo.

Želimo vam vesel nakupovalno izkušnjo, ko ne boste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, da nas kontaktirate na www.asistemi.si, smo odgovorni prodajalec, bomo rešiti vašo težavo, prosim, verjemite nam,hvala!

Če ste na kakršen koli način nezadovoljni z nakupom, mi sporočite prek "MOJA SPOROČILA" ali "Vprašajte Prodajalca Vprašanja:" ali je naš nabiralnik.Bomo rešitev za vas.Zavezani smo k zagotavljanju, da ste popolnoma zadovoljni z vsako transakcijo. 100% Zadovoljstvo zagotovljeno !Bomo odgovor na vašo pošto z v 24 urah normalno.Včasih so malo zamude zaradi vikendi ali prazniki.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah, prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas preko www.asistemi.si.

Poleg tega, da nas kontaktirate preko www.asistemi.si

Oznake: guanyin, buda statu, krmilo viking, buda je vodnjak z vodo, jizo kip, jizo, osel ornament, manjusri, bouda, Tibetanski

Regionalna Funkcija Kitajska
Material Kovine
Tema Maskota

Napiši mnenje

Tibera Buddhism Fane Joss Pozlačenega Brona, Jizo Ksitigarbha Bodhisattva Kip Bude

Tibera Buddhism Fane Joss Pozlačenega Brona, Jizo Ksitigarbha Bodhisattva Kip Bude

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi