12 Linij Premade rootless Volumen Trepalnic Razširitve 0,1 mm debeline široko navijači 4d Camellia Trepalnice Umetno Mink premium ponarejenega trepalnic

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€3.18

€3.74

-14 %

Delež v socialnih medijih

Znamka:JINYANHUA Količina:132 grozdov/pladenj Debelina:0,1 mm(Posnemajo debelina človeškega trepalnice) Dolžina:8/9/10/11/12/13/14 mm Curl:J,B,C,D J: Primerna za opravljanje naraven in svež golih ličila.B: Primerna za opravljanje naravnih curling temperament.C: Primerna za debele električni oči.D:Primerna za opravljanje seksi curling velike oči.Uporaba: Self-cepljenje / tehnik delovanje Funkcije : mehko in udobno, kot je človeško trepalnice Prednosti: Posnema naravno obliko trepalnic, v celoti ročno izdelana, cepljenje učinek je boljši, tako da oči kažejo, očarljivo obliko.Na trepalnice so narejene iz visoko kakovostnega mink materialov.Mehko in odporno na toploto, ne bo deformiran v vročo vodo 60-70 stopinj Celzija, višje od trepalnice, narejene iz vlaken materiala na trgu.Je zelo enostaven za uporabo,je mogoče cepiti glede na učinek,ki ga želite, enostavno ustvarite debel/sveže/curl učinek. Pogosta VPRAŠANJA: 1.Kakšno množico, ki je te vrste trepalnic, ki je primerna za?

To trepalnic je enostaven za uporabo,tako da je zelo primerna za posameznika.Tudi kozmetični salon je primerna. 2.Kako dolgo je ne vzdržuje po cepljenje?

20days običajno.Trajanje maintence se nanašajo na način uporabe in lepilo, ki se uporablja.Posamezni operaciji ne more primerjati z lepoto shop.

3.Kaj bi morali posebno pozornost nameniti med operacijo?

Če ste graft svoje trepalnice, strokovno lepila ni dovoljeno.Kar je nevarno.

1. Vaš denar je plača www.asistemi.si po tem, ko ste prejeli blago, www.asistemi.si bo dal denar na naš račun .In če se strinjamo, da vrne denar, ki ga je www.asistemi.si mu, da vas preveč.Torej, to je varen DEPOZITNI STORITEV.

2. Lahko naredite plačilo za vaše naročilo s Kreditno Kartico, Denar Booker, Money Gram, Banka T/T, Western Union itd.

1.Ladja je odvisno od kupca, carinjenje čas ali drugi dejavniki, kot so vreme ali stališče na cilj.

Če ste videli paket, ki je prispel svoje mesto, lahko preverite s carinsko ali lokalni pošti, tako da boste lahko dobili

blaga kmalu.

2.Običajni čas dostave z različnimi express podjetja.

EMS : Ocenjen čas dostave 5-10 delovnih dni

Kitajska post air mail :Ocenjen čas dostave 15-45 delovnih dni

ePacket : Ocenjen čas dostave 5-10 delovnih dni,ladja, da samo v ZDA

Posti Finska : Ocenjen čas dostave 10-30 delovnih dneh, ladje, ruska Federacija in Belorusija samo.

www.asistemi.si Standardna dostava : Ocenjen čas dostave 15-45 delovnih dni

Hong Kong Post Air Mail : Ocenjen čas dostave 15-45 delovnih dni

Vse druge izraža želite , se lahko obrnete na nas.

Bomo samodejno pustite pozitivne povratne informacije, da lahko vsakdo, ki ima dokončanje posla in pustite nam pozitivne povratne informacije.

1.Če vam je všeč naša predmete , vas prosimo, da nas s Petimi Zvezdicami povratne informacije, in pustite drugim, da uživajo preveč.

2. Vaše mnenje je za nas zelo pomembna , če ste nezadovoljni z njim , prosim, kontaktirajte me, prvi namesto dajanja negativne povratne informacije, in na ta način lahko se ukvarjajo z bolj učinkovit.

3. Bomo dal pet star povratne informacije za vsako lepo kupec preveč.

4.Mi prosim email z 'MOJA SPOROČILA" ali "Vprašajte Prodajalca Vprašanja" če imate kakršno koli vprašanje o našem seznamu ali vaš nakup.

Naša blagovna znamka je LGALUX,ki je namenjen ustvarjanju kakovostne umetne trepalnice in lepota sorodnih izdelkov.Vaša podpora je pomembna gonilna sila za nas, za spodbujanje naših izdelkov in storitev.Dobrodošli, da poda predloge.Če imate kakršna koli vprašanja,se nemudoma obrnite na nas.Vam bomo odgovorili na prvo uro in se potrudili, da prepričajo.Naš odgovor bi dosegli ste v 12 urah.Če ste zadovoljni z našimi izdelki,bomo veseli vaših pohval zelo veliko.Hvala!

Oznake: 4d maskara, enigma mokka trepalnico, wispy mink-kraž, veliko mink trepalnice, lili mink trepalnice, moški umetne trepalnice, premade glasnost ventilatorjev velike, naravne trepalnice flase, mac umetne trepalnice, začasno ponarejenega trepalnic

Količina 10000
Lažno Trepalnic Materiala Sintetični Lasje
Umetne Trepalnice Slog Naravni Dolgo
Poreklo CN(Izvora)
False Eyelashe Dolžina 1 cm do 1,5 cm
Umetne Trepalnice Razvrstite Podaljšanje Trepalnic
False Eyelashe Tip Posamezne Trepalnice
Velikost 132 cluster
Umetne Trepalnice Band Drugo
Postavka Vrsta Lažno Trepalnic
Proizvodni proces, Ročno Izdelani
Številka Modela 4D Camellia

Napiši mnenje

12 Linij Premade rootless Volumen Trepalnic Razširitve 0,1 mm debeline široko navijači 4d Camellia Trepalnice Umetno Mink premium ponarejenega trepalnic

12 Linij Premade rootless Volumen Trepalnic Razširitve 0,1 mm debeline široko navijači 4d Camellia Trepalnice Umetno Mink premium ponarejenega trepalnic

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi