Za Oculus Quest 2 Zamenjava PU Obraz Pad Blazine stranski Pokrov Nosilec Zaščitna Mat Oči Tipke Za Oculus Quest 2 VR Dodatki

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€9.79

€11.25

-12 %

Delež v socialnih medijih

Bullet Točk:

1、Ohraniti VR Slušalke Čiščenje: To VR sprednji pokrov lahko obdržali vaše slušalke za Oculus Quest 2 čiščenje in znoj-dokaz.Ta stranski pokrov za Oculus Quest 2 je narejen iz PU usnja in gobo pene, ki je mehko in udobno.To lahko obdržite svoj Quest 2 VR slušalke čisto in bi se namoči za znoj.To vam lahko prinese več izmenjavo in izkušnje, in lahko odkrito delite svoje VR naprave z vašo družino in prijatelji.

2、Boljši Pogled: Lahko načrtujeta obraz oblik in njihovo vidno polje.Enostaven za čiščenje, uporabite krpo ali mokri robčki za odstranjevanje znoj.

3、Humanized in Praktične: PU usnje pene pokrov je oblikovan za tiste, ki nosijo VR slušalke.Široko groove design na obeh straneh, okvir VR slušalke, lahko vnesete prosto in se ne bodo stiskali za obraz kritje za Oculus Quest 2.

4、Objektiv Zaščite: silikona nos pad lahko prepreči uhajanje svetlobe med uporabo in vam boljše VR izkušnje.Po meri VR objektiv je izdelan iz visoko gostoto EVA, zaščita VR slušalke za Oculus Quest2 pred praskami, umazanijo in prah.

5、Majhen Nasvet: paket vključuje le VR sprednji pokrov, VR slušalke in drugo dodatno opremo za Oculus Quest 2 niso vključene.

Specifikacije:

Ime: Primerna za Oculus Quest 2 VR zamenjava usnje oči masko

Barva: Črna

Material: PU

Z odzračevalne luknje: da

Teža: okoli 120g

Seznam Vsebine:

1*VR sprednji Pokrov

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Oznake: oculus rift s stojalom, maska šal, oculus quest 2 trak, kurio tablet, amvr, oculus quest 2 pašček, prizadevanje zaslon, occulus quest 2 sprednji pokrov, quest 2, oculus trak

Velikost 20X13x12
Združljiv Model Za Oculus Quest2
Združljiv Blagovne Znamke Za Oculus Quest 2
Blagovna Znamka viugreum
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Pad
Paket Da,
Teža 120g
Številka Modela vr sprednji pokrov

Napiši mnenje

Za Oculus Quest 2 Zamenjava PU Obraz Pad Blazine stranski Pokrov Nosilec Zaščitna Mat Oči Tipke Za Oculus Quest 2 VR Dodatki

Za Oculus Quest 2 Zamenjava PU Obraz Pad Blazine stranski Pokrov Nosilec Zaščitna Mat Oči Tipke Za Oculus Quest 2 VR Dodatki

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi