3-Slojna Napihljiv Prenosni Nastavljiv Spanjem Noge Stopala Noge Ostali Blazino Tipke za Potovanje Letalo, Avto, Avtobus Notranjo Zunanjo Uporabo

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€7.61

€13.83

-44 %

Delež v socialnih medijih

3-Slojna Prenosni Napihljivi Nastavljivo naslonjalo za Noge, Stopala, Noge Ostali Blazino Tipke za Potovanje Letalo, Avto, Avtobus Notranjo Zunanjo Uporabo

Podrobnosti:

Pomaga noge in noge dobil počitek po napornem delu, ali dolgo časa potovanja na vlak, avtobus in letalo, super za notranjo ali zunanjo uporabo.

Izboljša prekrvavitev in zmanjša otekanje za dviganje noge.Lahko pomaga zmanjšati tveganje za DVT in lajšanje bolečine v hrbtu od sedi za dolgo časa.

Izdelana iz visoko kakovostnega PVC zgrinjati tkanine, brez vonja, stroj, zdravo, higiensko, se počuti dobro na dotik in udoben za uporabo.

Nastavljiva višina design, se lahko prilagodi na 3 višine na bo: 5.1 palčni, 11.8 cm in je 16,9 cm, izpolnjuje vaše različne potrebe.

Z 2 zračni ventili omogočajo, da bi razstrelili noge v nekaj minutah, in to je lahko stisnjen navzdol do majhne velikosti, da v priloženi torbi, ko ni v uporabi.

Specifikacija:

Material: PVC

Velikost: 40 x 30 x 45 cm/15.75 x x 11.81 17.72 palčni

Opomba: Zaradi ročnega merjenja, lahko pride majhnih odstopanj.

Na voljo barva: siva, temno modra

Povejte nam barvo, ki jo želite, ko ga kupite, ali pa bomo poslali na naključno

Package:

1 x naslonu za stopala

1 x Torba

Plačilo >>

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >>

1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >>

1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >>

1. Če je predmet, ki je v okvari, naj kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >>

Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, da Nas kontaktirate, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

Oznake: stopala ostalo, stopala urad, blazine srebrna, blazine nadstropje, noge blazino, desk naslonu za stopala, noge viseči mreži, naslon blazino za posteljo, cussion, tabor blazino

Starostna Skupina Odrasli
Uporaba Sedež
Slog Sodobno
Funkcija Pomnilnik
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela naslonjalo za noge
Tehnika ročno
Material PVC
Polnjenje Zgrinjati
Nastavite Vrsto No
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Oblika Pravokotnik
Vrsta Sedežne Blazine/Nazaj Blazine
Način Ogrevanja Drugo
vzorec Mozaik

Napiši mnenje

3-Slojna Napihljiv Prenosni Nastavljiv Spanjem Noge Stopala Noge Ostali Blazino Tipke za Potovanje Letalo, Avto, Avtobus Notranjo Zunanjo Uporabo

3-Slojna Napihljiv Prenosni Nastavljiv Spanjem Noge Stopala Noge Ostali Blazino Tipke za Potovanje Letalo, Avto, Avtobus Notranjo Zunanjo Uporabo

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi