1,2 m Velika Kad Odraslih Otrok, Zložljivi Kad Masaža Odraslih kopalna Kad Sod Paro Dvojno rabo, Otroška Kad Dom Spa, Savna Doma

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€68.61

€108.90

-36 %

Delež v socialnih medijih

Opis:

1. Enostaven za namestitev, preprost za shranjevanje, enostavno, da odteče po kopanju.Ta kad set vsebuje 12 nosilec, 1 vbrizgavanje vode blazine, 1 možganov ventil, 1 vrečko za shranjevanje, 1 odtočne cevi, 10 kopel vrečko, 1 za naslonjalo in 1 izolacijo pokrova.

2. Ne zahteva napihljiva kad, in lažje za namestitev.Po prejemu blaga, 6 oklepajih so bili nameščeni, boste le morali namestiti posebne oblike oklepajih.

3. Zložljivo kopalno kad je bolj priročen za shranjevanje.Kad je samo 4 kg, ki je enostavna za premikanje, in se lahko uporablja v različnih prizorov kot na prostem.

4. Za zmerno ceno kad je primerna za vse letne čase, vročo kopel v zimskem času in kul kopel v poletnih mesecih.Velikost dvojno zložljivi kad, ki je večje od tradicionalnih krog kadi.To je kad, ki je bolj primerna za kopanje, in lahko sprejme kopel z vašo družino.

5. S kadjo pokrov, ga lahko okrepijo toplote, konzerviranje, shranjevanje para, in lahko dosežejo boljše zaplinjevanja učinek.To je bolj primeren za beauty spa kadi.

Značilnosti:

1. Vedro je izdelano iz debele plastične, mehko, zložljive, trajne in izolirana.Otroci potrebujejo, da se nadomestilo za odrasle pri uporabi.

2. Enostaven za namestitev, preprost za shranjevanje, enostavno, da odteče po kopanju.

3. Nova kad ima malo vonja, ki postopoma izginejo, potem, ko je bilo dano v zraku za obdobje.

4. Zmerno ceno kad je primerna za vse letne čase, vročo kopel v zimskem času in kul kopel v poletnih mesecih.

Specifikacija:

Material: PVC, breskev kože composite

Velikost: približno 120*55*50 cm/47.24*21.65*19.69 palčni

Seznam Vsebine:

Nosilec*12

Vbrizgavanje Vode Blazine*1

Odtočnih Ventilov,*1

Vrečko Za Shranjevanje*1

Odtočne Cevi*1

Kopel Vrečko*10

Naslonjalo*1

Izolacijski Pokrov*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: eko, parna savna, soba, savna, vroče spa, odrasle, bazen, kad, sod za vino, savna, kopel krat, dojenčka napihljivi kopel, kad

POKROV Brez Pokrova
Starostna Skupina Odrasli
Funkcija Okolju Prijazno
Številka Modela Zložljivo kopalno kad set
Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Izdelek Napihljiva Kad

Napiši mnenje

1,2 m Velika Kad Odraslih Otrok, Zložljivi Kad Masaža Odraslih kopalna Kad Sod Paro Dvojno rabo, Otroška Kad Dom Spa, Savna Doma

1,2 m Velika Kad Odraslih Otrok, Zložljivi Kad Masaža Odraslih kopalna Kad Sod Paro Dvojno rabo, Otroška Kad Dom Spa, Savna Doma

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi