Moda za Moške Ure Windproof Vžigalnik USB Polnjenje Watch Lažji Moške Usnje Pasu Quartz Ure Relogio Masculino

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€12.22

€17.45

-29 %

Delež v socialnih medijih

Specifikacija: Watchband Material: Visoko kakovostni izdelki iz Gume, kot so usnje.Watch Primeru, Material: Kovina, Velikost: Dial: 3.7 cm Primeru Debelina:1,8 cm Watchband dolžina 20.3 cm Watchband širina: 2.3 cm USB dolžina kabla: za 20,2 CM Teža: približno 85g Barva: 4 barve za možnosti.Se Vžigalnik z modro LED svetlobo.Opomba: prvi uporabi dalj časa ne uporabljate, priklopiti polnilnik, ga odklopiti in znova priključite polnilnik.Po napolnjena, takoj izvlecite napajalni vir (na splošno čas polnjenja je 2 uri).Ne puščajte napolnjeno usb polnjenje lažji je priključen na napajanje.Ne vsebujejo vnetljivih plinov ali tekočin Ne dostavi za Otroke Paket Vsebina: 1 x Quartz uro z vtičnico za Vžigalnik. 1 x USB kabel za polnjenje Opomba: Pakiranje v vrečko dobro.Ni škatle za ure, vljudno prosim razumeti,Hvala.

Plačilo 1. Sprejemamo Escow / Paypal / Denar Booker / West Uniox / Kreditna Kartica / Qiwi Denarnice / Band Prenos plačila in druge načine plačila Promet 1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo. 2. Čas dostave paketa, ki je odvisna od dostava način izberete. 3. Ponavadi prispe na namembni kraj v 15-45 dni, različnih državah pridejo v različnih časih!Zaradi slabega vremena, carinjenje čas je zapravil in včasih tudi dlje.Če torej ne prejmete predmeta v času, prosimo, bodite potrpežljivi.Če ne boste prejeli izdelek v roku 60 dni, se, prosimo, obrnite na nas in pomagali vam bomo spremljali to.Nadomestilo politike upamo, da bodo naši izdelki izpolnjujejo vas! 1. Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte v roku 3 dni po prejemu spletni sistem ali e-pošta za boljši prikaz problema jasno. 2. Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo proizvodov in potrebo, da se vrnete ali izmenjavo, izpolnite v roku 7 dni po prihodu, in vi ste odgovorni za stroške pošiljanja.Povratne informacije 1. Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami, vas prosimo, da nas 5 zvezdic povratne informacije, hvala vam! 2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem, prosim, verjemite nam!Pišite 1. Vedno smo vam z najboljšimi blaga in storitev po najnižji ceni. 2. Veliko miru popust: Če morate postaviti velik naročilo večje od največje količino, nas prosimo kontaktirajte za poseben popust, podpiramo trgovina na debelo. 3. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate!

Oznake: saka, muslimani molijo, pazi, m vžigalnik, wr200, kubični vžigalnik za cigarete, moški gledajo, zapestnico watch cansnow, razsvetljava vžigalnik za cigarete, krog watch lažji, sanwood watch

Ohišje Debeline 17 mm
Zaponko Tip Sponke
Dolžina Pasu 26 cm
Vodoodpornost Globina Ne nepremočljiva
Ohišje Material Nerjaveče Jeklo
Gibanje KREMEN
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Steklo
Priporoča Širina 20 mm
Slog Modni & Priložnostne
Poreklo CN(Izvora)
Izbiranje Premer 39 mm
Primer Oblike KROG
Številka Modela 034324
Certificiranje NOBEN
Škatle & Primerih Materiala Ne paket
Funkcija NOBEN
Blagovna Znamka paidu
Band Material Tip Gume

Napiši mnenje

Moda za Moške Ure Windproof Vžigalnik USB Polnjenje Watch Lažji Moške Usnje Pasu Quartz Ure Relogio Masculino

Moda za Moške Ure Windproof Vžigalnik USB Polnjenje Watch Lažji Moške Usnje Pasu Quartz Ure Relogio Masculino

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi