NV3185 HD Night Vision Oko Night Vision Teleskop Noč Fotoaparat Avanturo na Prostem, Lov Opazovanja Za Lov na Prostem

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€65.35

€108.91

-39 %

Delež v socialnih medijih

NV3185 HD Night vision oko night vision Teleskop Noč Fotoaparat avanturo na prostem, lov opazovanja Za lov na Prostem

Opis:

[Nastavljiv infrardeči in visoko zmogljivost] v Primerjavi z drugimi madeži področji, naše ir nočno vizijo madeži področji, ki so opremljeni s 7-ravni infrardeči (IR) osvetlitev, ki se lahko prilagodi za pomoč upoštevajte cilj v 100% šibki svetlobi brez Zunanje svetlobe, največji doseg lahko dosežejo 650 metrov/200m.Ko je uporabljeno z 10-kratnim zoomom in 4x digitalnim zoom podpira f/1.2 25 mm cilj objektiv, boste lahko uživali v odlično noč in dan vid, in vgrajeni senzor CMOS lahko bi dosegli jasno vidno polje, je najbolje vidno polje za vaš prostem avanturo.

[Dinamični zaslon, dolg delovni čas] nočno gledanje oko sistem z 1,5-palčni zaslon LCD prikaz zaslona z konveksna leča lahko preprosto ogledate fotografije takoj in se izognili utrujenosti zaradi tradicionalnih objektiv sod ogled.Lahko uporabite 5 AA baterije (niso vključene), da delujejo za 9 do 12 ure, vam ni treba skrbeti, ki teče iz baterije, lahko zaslon za dolgo časa.Omogočajo dolgotrajno uporabo v vseh vremenskih pogojih.Mala orodja za lov, polje ogled, prostem avanturo

[32 GB SD kartico in uporabo podnevi] dodatnih 32 G SD kartica je vključena v nočno vizijo ir IR kamero lahko posnamete pure black jasne fotografije in videoposnetke, shranite vse vsebine na pomnilniško kartico in prenesete deliti z vami, prijatelji .S fotografijo, fotografiranje in video snemanje funkcije, boste lahko uživali barvne slike/videi v dan in črno-bele slike/videi v noč.To je zelo primerna za kampiranje, nočni lov/ribolov/jadranje, izvidovanje, varovanje/nadzorovanje, opazovanje divjih živali, itd.

[Priročen in enostaven za uporabo] Naše ročni digital night vision monoculars lahko dal v žep za enostavno prenašanje.Prihaja z blazine pasu (izmenljiv), ki se udobno prilega vaši roki in vam pomaga, da se snemanje slik/videoposnetkov namestite stabilno.Eni strani vam omogoča hitro se osredotočiti na cilj. 6 gumbe lahko prilagodite multi-funkcijo.Lahko preprosto zajamete čudovite trenutke in snemanje veren podrobnosti.Odlično in inovativno darilo za prijatelje, družino in ljubitelje avanturo na rojstne dneve, Zahvalni dan, Božič in drugih priložnostih.

[100% zadovoljstvo] Uporaba 32 G pomnilniško kartico (v polju), enostavno upravljanje, ne skrbi pomanjkanje rezerva prostora.Na dnu odprtino za vijak se lahko priključi na stativ (niso vključene).Prihaja z prenosni trak, enostavno imeti.IP56 vodoodpornost, tesen skupščine zaščita, visoko CMOS senzor, nastavljiv IR lučko, Hollie night vision oko infrardeče žarke, ki so bile uspešne tudi v deževnem obdobju.

Opis 2:

visoka učinkovitost

F/1.2 zaslonko, lahko doseči popolno ravnovesje med ostrina ostrina in občutljivost na svetlobo. 10-kratni zoom, 4x povečava digitalna povečava in CMOS-senzor lahko prikazujejo jasno sliko v ločljivosti do 200 m (650ft).

Enostavno upravljanje: 6 gumbov

Uporaba 6 gumbe, ki jih lahko prilagodite IR ravni/razmerje povečave, snemanje fotografij/videoposnetkov, predvajanje, vnesite meni, izberite način in vklop/izklop.Zgornji in stranski gumbi so namenjeni, da vam pomaga upravljati oko night vision naprava za enostavno lov v popolni temi.

Raven 7 ir nočno opazovanje

Pritisnite [IR] gumb, da jasno pogled 100% teme z night vision.7-ravni IR osvetlitve je mogoče prilagoditi glede na okolje.

Popolnoma multi-layer prevlečeni optičnih komponent

Odlično vse-večplastne prevleke vse-optični sistem s kamero lahko hitro kot nalašč za zajemanje fotografij in HD video posnetke.Izboljšanje prepustnostjo svetlobe, poveča svetlost, barvo, kontrast in jasnost, in bistveno izboljšajo opazovanje učinka.

32GB kartico

Opremljen z 32 G pomnilniško kartico, ir nočno vizijo monoculars lahko shranite približno 5 ur 960p video ali okrog 30.000 1MP fotografije.Lahko enostavno prenašate datoteke v napravo tako, da delež zabavo s prijatelji ali družino.Ne skrbite za težave v zvezi s pomnilnikom ali miss, dobre čase.

Kompakten in prenosen

Odraslih oko Hollee ir nočno vizijo je zasnovan tako, da se prilega vaši roki udobno.Z odstranljivo blazino pasu, lahko uporabite eno roko za stabilno sliko/video posnetek.

Specifikacija:

Napajanje: 7.5 V / 5 x AA

Zaslonka: F1.2f = 25 mm

Objektiv kota: FOV = 10°, premer 24 mm

Ir LED: 3W, 850nm, 7 nastavljiva intenzivnost

Velikost slike: 1M (1280x960)

Film velikost: 960P (1280 x 960 @ 30FPS)

Zaslon: 1.5" LCD notranji zaslon

Seznam Vsebine:

Night vision oko x1

Kabel USB x1

32GB pomnilniško kartico x1

Čiščenje krpo x1

Uporabniški priročnik x1

Izdelek Zaslon:

Oznake: vizija, 10x50 oko, za lov, oko telescop, modelno suppressor, night vision gen 4, 4X30, pnv, night vision goggles infrared lov, toplotne vizija

Številka Modela NV3185
Ime Night vision camera
Napajanje 7.5 V / 5 x AA
Blaga 2 Oko
Učinkovite Vizualne Razdalja /
Infrardeče LED 3W, 850nm
Teža 200g
Baterija Baterija
Koristno lov oprema
Postavka night vision oko
Povečava 3X
Blaga 1 Teleskop
Dropshipping Podpora
Vrsta Night vision področje uporabe
Poreklo CN(Izvora)
Tip 2 Lov Pištolo Dodatki

Napiši mnenje

NV3185 HD Night Vision Oko Night Vision Teleskop Noč Fotoaparat Avanturo na Prostem, Lov Opazovanja Za Lov na Prostem

NV3185 HD Night Vision Oko Night Vision Teleskop Noč Fotoaparat Avanturo na Prostem, Lov Opazovanja Za Lov na Prostem

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi