4 Vrste Avto Vinil Zaviti Orodje Mikro Squeegee Nastavite Različne Vrste za Auto Okno Niansiranje Orodje Vozila Zavijanje Odtenek Nalepke Film

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€4.21

€6.37

-33 %

Delež v socialnih medijih

Dobrodošli V Naši Trgovini

Opis:

Specifikacije:

Material: jeklo, TPU, PVC, ABS

Funkcija: Okno odtenek film namestitev, ozadje namestitev, vinil in nalepko namestite

Značilnost:kot Nalašč za sijajni vinil in vse vinil Aplikacije in ni Vrag dopust na površino vinil

Paket Vključuje:

1 x black težko mikro squeegee

1 x rdeča srednje mikro squeegee

1 x blue soft micro squeegee

1 x nerjavečega jekla mikro squeegee

Opomba:

(1) Vse slike so strokovno obarvani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

(2) podatki se meri ročno, in lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Funkcija :

*1.Ta Mikro-squeegee set je posebej zasnovan za vinil grafike aplikacije, featuring zelo tesen, stisnjen corrugations in drugih ozkih podlage zamike.

*2.Črna Težko squeegee je zasnovan tako, da vam omogočajo, da uporabljajo film, v območjih ozkih zavojih in nad robovi avto plošče, in se prepričajte, da film je popolnoma uporablja okoli robov logotipi in emblemi, da ustvarite brezhibno uporabo.

*3.Rdeči mediji trdoto squeegee je zasnovan tako, da se neopazno uporabljajo film na ozkih zavojih in robovi.

*4.Modro (mehko in prožno) squeegee je vaš idealen pomočnik za uporabo snemati nad ozko, konkavni del avtomobila

*5.Strokovni okno odtenek uporabo squeegee orodje set vključuje 4kinds trdote,1pc blue soft squeegee, 1pc medijev trdoto rdeče Squeegee, 1 kos trdi črni squeegee.1PC iz nerjavečega jekla Squeegee

Slika:

Sprejemamo naslednje plačilne metode,lahko z uporabo Visa,Western Union,PayPal in tako naprej.če imate problem pri plačilu,prosimo, kontaktirajte z nami.

Prosimo, potrdite svojo NASLOV previdno, ko vam bo, da.

Vse naloge, ki so običajno dobavi isti dan ali naslednji delovni dan po prejemu plačila.Vendar pa v času največje sezone naročila so odposlana v roku 1-3 delovnih dni, da so prejeli razen Počitnice ali več dni zaprta.

Dostava bodo po vsem svetu prek Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Vrnitev :

Če element DOA(Dead Prihoda), Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh, Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj.

Garancija :

Vse element, ki Prihaja z Osnovno 3 Mesec Prodajalci Garancijo, če je postavka napako v 3 Mesecu, vam Bomo ponudili zamenjavo brez dodatnih Baterij(vključno ladijski promet pristojbina)Po tem, ko smo Prejme Okvarjenega izdelka.

Če element v Okvari po 3 Mesecu, se Kupci še vedno lahko pošljete nazaj, Bomo v stik z dobaviteljem ali Fabrika za Garancijo.Kupci Morda Morali plačati za Ladijski promet pristojbina Za ponovno pošlje nadomesti element.

Osnovno stanje skladišča:

V kombinaciji z značilnostmi različnih skladišč, različne blaga, teža in velikost, oblikovanje in načrtovanje večplastnih podstrešju platformo polica je postopoma razvila iz enotnega dostopa do multi-funkcionalni dostop, iz ene police kategorije za kombinacijo več polica kategorije, in tako zadovoljili raznovrstne potrebe za skladiščenje e-poslovanja stranke.

Zaradi povpraševanja iz hitro dostavo, poleg oblikovanje hidravlična dvižna ploščad, stran lahko tudi doda, da bi se izognili, ki vplivajo na hitrost dostave v primeru izpada.

Preprečevanje različnih blagovnih znamk iz gibljejo, in oblikujejo posebne škatle za razvrstitev.

Povratne informacije:

Oznake: hologram vinil, podpis okno film, flower nail zaviti, vinil film, ovojni papir orodje, avto nalepke, avto lesene zaviti, ogljikov zavijanje avto, film okno, film zaviti

Material
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija

Napiši mnenje

4 Vrste Avto Vinil Zaviti Orodje Mikro Squeegee Nastavite Različne Vrste za Auto Okno Niansiranje Orodje Vozila Zavijanje Odtenek Nalepke Film

4 Vrste Avto Vinil Zaviti Orodje Mikro Squeegee Nastavite Različne Vrste za Auto Okno Niansiranje Orodje Vozila Zavijanje Odtenek Nalepke Film

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi