Brezplačna Dostava za Industrijske PTC ventilator grelnika 700 W~1000W 220V AC inkubator

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Postavka Opis

1. uvod: vhodna napetost: 220V AC moč: 700 W~1000W velikost: 205*80*105mm toplote material: PTC Thermistor toplote metode: toplotno sevanje z pretoka zraka povzroči žice: visoka temperatura skladu površine izolirajte: JA uporabe: PTC del se uporablja za ogrevanje zraka ali trdna.v PTC meterial je značilno, da je konstantno temperaturo na površini.obvestilo: moč je referenčna vrednost.boljše odvajanje je, večja je moč.V različnih delovnih okoljih, moči, bo imel plus ali minus 20% odstopanja.Če imate stroge zahteve na moč, natančnost, ta izdelek ni primerna za vas. 2. prednost: Varnost, površino izolacije.Segreje hitro, dolgo življenjsko dobo.samo-nadzor temperature majhne zvok

3.uporaba :

inkubator/ oprema/Splošne električnih naprav

PTC Izolativnih valovita grelec(PTC grelnika Zraka izolator,PTC Grelnika za toplo klima) je neke vrste velike moči Non-Površinsko Elektrificiranih PTC grelnik z vetrom, ki piha z morja.PTC element je določen v aluminijasto cev in jo hranite z izolacijo iz aluminija tube.

Postavka Kažejo

Uporaba

Naše Podjetje

Shanghai Yidu Elektronski Co., Ltd je strokovno proizvajalec PTC izdelkov.Smo specializirano za proizvodnjo PTC grelniki zraka, PTC fan PTC grelnikov in tekoče grelniki.Naš najbolj priljubljeni izdelki so izolirane grelniki zraka.Pogosto se uporabljajo v novih klimatske naprave, klimatske naprave, inkubatorji, avto pomaga ogrevanje, rezervacija sisteme za zbiranje, kozmetični saloni in vse vrste gospodinjskih aparatov.

Pakiranje & Dostava

Pakiranje podatki : Pakiranje, 50pcs/karton

Dostavo : 1-3 dni po tem, ko bi

Pogosta VPRAŠANJA V: ali ste trgovsko podjetje ali proizvajalec ?

O: Smo strokovni PTC tovarni.Q: ali Lahko prilagodite različne zahteve izdelke?

A: Seveda, imamo strokovno R & D ekipa, tako da bomo lahko prilagodite različne velikosti, moči, napetosti...glede na vaše posebne zahteve.Q: Kako dolg je vaš čas dostave?

A: na Splošno je 1-3 dni, če je blago na zalogi.ali je 5-10 dni, če blago ni na zalogi, je glede na količino.V: Kakšen je vaš plačilni pogoji ?

A: Plačilo =3000USD, 50% T/T vnaprej ,ravnotežje, preden shippment.

Če imate še vprašanja, prosimo, pošljite nam svoje RFQ.

Oznake: fan toplote, incub, ptc grelnika, inkubator samodejno 10, visi fan 220v, grelec teras, jajce inkubator fan, udobno noge, inkubator krmilnik, moški inkubator

Vrsta Električni Grelec Deli
Številka Modela MZ45-FJ750
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OLOEY

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava za Industrijske PTC ventilator grelnika 700 W~1000W 220V AC inkubator

Brezplačna Dostava za Industrijske PTC ventilator grelnika 700 W~1000W 220V AC inkubator

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi